Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Bella_Bella wrote:A widzisz jakąś różnice po nich?29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
Judi22 wrote:Kiedys o tym słyszałam ale nie interesowałam się tym tematem. A Ty w.ery coś więcej o tym problemie?
Czytałam taki artykuł, że wiele par ma wszystkie wyniki ok a nie może zajść i że może to być wina wrogiego śluzu który w kontakcie z plemnikami zabija je od razu.
Podobno mało lekarzy wpada, że to może być to
No i tyko badania mogą pokazać czy tak jest -
Judi22 wrote:Mi ginekolog-endo mówił że najlepiej dla kobiet które chcą zaciążyć to najlepiej to do 1.5 ilulekarzy tyle opinii każdy ma swoją taktykęMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOczekiwanie wrote:Czytałam taki artykuł, że wiele par ma wszystkie wyniki ok a nie może zajść i że może to być wina wrogiego śluzu który w kontakcie z plemnikami zabija je od razu.
Podobno mało lekarzy wpada, że to może być to
No i tyko badania mogą pokazać czy tak jest
Jeśli się nie uda teraz a wizytę będe miała u gina to napewno o tym wspomnę może zrobi mi te badanie. -
Judi22 wrote:Jeśli się nie uda teraz a wizytę będe miała u gina to napewno o tym wspomnę może zrobi mi te badanie.
Podobno badanie wykonuje sie w laboratorium i wygląda tak, że od Ciebie biorą śluz a facet w tym czasie pracuje w pokoju zabaw i pod mikroskopem ileś tam godzin obserwują czy śluz nie zabija plemników
No ale musisz sama poszukać wiecej info bo nie chce w błąd wprowadzić -
Bella_Bella wrote:Chyba unormowanie cyklu i owu
Teraz biorę clo i to chyba to bardziej na mnie wpłynęło bo z ostatniego cyklu jestem zadowolona choć efekt końcowy trochę nie wyszedł
W ogóle przed staraniami moje cykle były ponad 30dniowe a teraz 27 to już jest super!! Chyba tak wiele zależy od psychiki...29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
marciaa wrote:to może ja mam wrogi śluz skoro mam wodnisty a rozciągliwego brak ;p
Marciaa nawet tak nie żartuj bo ja też mam taki29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
Co do apteki z tanimi lekami to jest to apteka melissa (do wpisania w google)
Kupuje tam online często bo różnica w cenach jest ogromna;)
( nie mam nic wspólnego z właścicielem i nie jest to reklama pisze tylko jak gdyby ktoś chciał troche oszczędzićParsleyek, Bierka, Bella_Bella lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Parsleyek wrote:Gin polecił, to moje trzecie opakowanie.. tylko trochę drogie, dziś zapłaciłam 49,99 zł. Podrożały o kilka złotych u mnie
Mi polecił miovarian
Hej laseczki nadrobić Was masakra, jak moje dzieciaki mogły mnie dzisiaj wkurzyć tzn. moja D i siostrzeniec męża chwile się odwrócić a oni czarnej ziemi i trawy nawrzucali do basenu wrrrr, 1,5 h musiałam doprowadzać go do stanu używalności tak się wściekłam, że powiedziałam że to był ostatni basen w te wakacje.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2016, 22:28
-
Hej kochane.... Bylam u lekarza dzis... Okazalo sie ze mam torbiel prosta na jajniku, ale stwierdzil ze najprawdopodobniej sama sie wchlonie i ze moge kontynuowac starania. Miala ktoras z Was kiedys to dziadostwo?
19Biedroneczka91 wrote:Hej kochane.... Bylam u lekarza dzis... Okazalo sie ze mam torbiel prosta na jajniku, ale stwierdzil ze najprawdopodobniej sama sie wchlonie i ze moge kontynuowac starania. Miala ktoras z Was kiedys to dziadostwo?
Nigdy nie miałam do czynienia na szczęście mam nadzieje, że szybko się wchłonie jak gin mówi -
Hej staraczki kochane. Od wczoraj nie mogłam się tu dostać. Wiem ze ulepszali stronę ale już się zdenerwowałam ze moje konto usunęli ale dziś wieczorem wróciło wszystko do normy. U mnie dziś 13dc i jakaś nerwowka. Wczoraj wieczorem na placz mnie zbieralo. Dziś tez jakąś podminowina chodzę. Owulki brak. Zobaczymy co to dalej będzie. Pozdrawiam cieplutko35 lat, 2 ciąża