Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
19Biedroneczka91 wrote:Hej kochane.... Bylam u lekarza dzis... Okazalo sie ze mam torbiel prosta na jajniku, ale stwierdzil ze najprawdopodobniej sama sie wchlonie i ze moge kontynuowac starania. Miala ktoras z Was kiedys to dziadostwo?
hej ja miałam pierwszy raz teraz torbiel - zrobiła mi się po zabiegu łyżeczkowania, bo hormony za mocno świrowały..
wcześniej nigdy tego dziadostwa nie miałam - moja pani gin mówiła że nie mam się czym przyjmować żę takie przeważnie się same wchłaniają i nie są groźne , ale dała mi na tydzień tabletki tak zapobiegawczo, teraz w ostatnim czasie nie byłam na kontroli to nie wiem jak sytuacja ale nic nie boli, owu też niby występuję to myślę że się wchłoną27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Judi22 wrote:Ja dziewczyny staram się o maluszka już ponad pół roku i okres zawsze przychodzi jak w zegarku nigdy nie dał mi nawet malutkiej nadziei. Nawet nogi w górze czy pozycji różnorodne nie pomogły ani zioła nic a nic. Myślę że duzo nasza psychika robi. Ale jak tv nie myśleć i wgl jak tak się nie da. Zazdroszczę kobieta które noszą maleństwo pod sercem a zarazem sama tego bardzo pragnę poczuć.
Masz rację, że nie da się nie myśleć. My też sobie mówiliśmy, że nie będziemy się nakręcać, ale człowiek snuje plany i to jakoś samo przychodzi. Wiesz do tego takie mam myśli "że może coś ze mną nie tak?" U mnie nie jak w zegarku czasem okres waha się o dzień. Ale trzeba być dobrej myśli.
e-milka