Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Zołza:) wrote:Dzień dobry

U mnie dziś 36.65 ale nic mi to nie mówi bo nie wiem jaka wczoraj była
Dziś 28dc także czekam w pampersie
Ja też w pampersie
Ja dzisiaj nie zmierzyłam temp.o 7. Aczkolwiek o 9 miałam 36,98, czyli jakby odjąć 0,1 za każdą godzinę, daje to 36,78. Tak sobie myślę, że malpa przyjdzie jutro. A wczoraj nie mierzylam, więc nie wiem jak to się odnosi... Czekam grzecznie i cierpliwie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLILITH.P wrote:Ja też w pampersie

Ja dzisiaj nie zmierzyłam temp.o 7. Aczkolwiek o 9 miałam 36,98, czyli jakby odjąć 0,1 za każdą godzinę, daje to 36,78. Tak sobie myślę, że malpa przyjdzie jutro. A wczoraj nie mierzylam, więc nie wiem jak to się odnosi... Czekam grzecznie i cierpliwie
Jeszcze jest nadzieja...
-
Bella poczekaj , trzymam kciuki żeby szybko się zatrzymało :-*Bella_Bella wrote:Dzień dobry.
U mni ciągle plamienie i chyba nie jest takie małe
Temperatura jeszcze nie spadła ale dołek już powoli jest. Nie da się nie myśleć i nie przejmować... -
MMadziula wrote:Bella poczekaj , trzymam kciuki żeby szybko się zatrzymało :-*
Cześć Madziula, wczoraj przez chwilę miałam dostęp do Twojego konta... Jak weszłam na OF, to nie jako Lilith.p tylko jako Ty... -
Hej hej całkiem możliwe, wczoraj tu się cuda wyrabiałyLILITH.P wrote:Cześć Madziula, wczoraj przez chwilę miałam dostęp do Twojego konta... Jak weszłam na OF, to nie jako Lilith.p tylko jako Ty...

Właśnie sobie oglądałam galerie wykresów , dziewczyny mnóstwo jest takich gdzie temperatura delikatnie opada a jednak kończy się ciąża
noski do góry będzie dobrze :-*
daga_00, Bierka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczynki u mnie 14dc i nadal test przedcchwila robiony jest negatywny. Zastanawiam się czy czasem owulacji nie miałam okazji 2 dni temu bo jeden test wyszedł tak ze obie kreski dużo się nie różniły. Jeśli miałam rzeczywiście owulkę to może i coś będzie a jeśli nie to może jeszcze coś podziałam. Czy zdążyło się którejś z was ze w ogóle testy nie wykazały owulki?35 lat, 2 ciąża
-
Dzieńdoberek pięknotki moje

Melduje się na szybko od rodziców. Przyjechałam moją babcie wykąpać a potem jeszcze na szybkie zakupy do Czewy
.
Powiem Wam, ze sobie dzis z ciekawosci zmierzyłam temperature w pisi
I od nastepnego cyklu tak bede mierzyć. Jednak pod jezykiem jest niższa.. 36,22 a w pisi 36,38 i dużo szybciej mierzy
też mam ten termometr owulacyjny, co wiekszosc z was ma...
Nie dołujcie sie spadkami, bo poki nie ma @ to może być groszek
Ja sobie obiecałam, ze jak nie zajde w tym cyklu to robie rzezbe na siłce
Redukowania to nie mam dużo
ale trza sie ubić 
MIi niby ouwlke pokazuje na 14 dc... ale obstawiam ze bardziej była 15 dc.. zobaczymy
U nas w ogóle dzis zimno, 15 stopni... jak dobrze, ze ta Chorwacja za pasem
-
Magnolia a jakie masz testy? Apteczne czy z allegro? Ja mam te z allegro i jak stosowałam to zawsze miałam dwie kreski mocne któregos dnia... ale czasem dziewczyny miały tą kreche owulacyjna ciut jasniejsza od kontrolnej a ouwlka była potwierdzona u gina monitoringiem.magnolia82222 wrote:Hej dziewczynki u mnie 14dc i nadal test przedcchwila robiony jest negatywny. Zastanawiam się czy czasem owulacji nie miałam okazji 2 dni temu bo jeden test wyszedł tak ze obie kreski dużo się nie różniły. Jeśli miałam rzeczywiście owulkę to może i coś będzie a jeśli nie to może jeszcze coś podziałam. Czy zdążyło się którejś z was ze w ogóle testy nie wykazały owulki?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2016, 10:55
-
ja testy kupuje w aptece, takie domowe labolatorium. Zobaczymy 21/08 czy cos wyszło czy nie z tego mojego testowania, a tak naprawde to ja moge byc jeszcze przed owulką bo 2 miesiace temu wyjęłam wkładke wewnątrzmaciczną mirene i mogło mi się wszystko poprzesuwac. Pozyjemy zobaczymy, choc nie ukrywam ze byłabym mega szczesliwa z fasolką po 20
35 lat, 2 ciąża

3105 g 53 cm Miłości