Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Zołza:) wrote:Dzień dobry
U mnie dziś 36.65 ale nic mi to nie mówi bo nie wiem jaka wczoraj była
Dziś 28dc także czekam w pampersie
Ja też w pampersie
Ja dzisiaj nie zmierzyłam temp.o 7. Aczkolwiek o 9 miałam 36,98, czyli jakby odjąć 0,1 za każdą godzinę, daje to 36,78. Tak sobie myślę, że malpa przyjdzie jutro. A wczoraj nie mierzylam, więc nie wiem jak to się odnosi... Czekam grzecznie i cierpliwie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLILITH.P wrote:Ja też w pampersie
Ja dzisiaj nie zmierzyłam temp.o 7. Aczkolwiek o 9 miałam 36,98, czyli jakby odjąć 0,1 za każdą godzinę, daje to 36,78. Tak sobie myślę, że malpa przyjdzie jutro. A wczoraj nie mierzylam, więc nie wiem jak to się odnosi... Czekam grzecznie i cierpliwie
Jeszcze jest nadzieja... -
Bella_Bella wrote:Dzień dobry.
U mni ciągle plamienie i chyba nie jest takie małe
Temperatura jeszcze nie spadła ale dołek już powoli jest. Nie da się nie myśleć i nie przejmować... -
MMadziula wrote:Bella poczekaj , trzymam kciuki żeby szybko się zatrzymało :-*
Cześć Madziula, wczoraj przez chwilę miałam dostęp do Twojego konta... Jak weszłam na OF, to nie jako Lilith.p tylko jako Ty... -
LILITH.P wrote:Cześć Madziula, wczoraj przez chwilę miałam dostęp do Twojego konta... Jak weszłam na OF, to nie jako Lilith.p tylko jako Ty...
Właśnie sobie oglądałam galerie wykresów , dziewczyny mnóstwo jest takich gdzie temperatura delikatnie opada a jednak kończy się ciążanoski do góry będzie dobrze :-*
daga_00, Bierka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczynki u mnie 14dc i nadal test przedcchwila robiony jest negatywny. Zastanawiam się czy czasem owulacji nie miałam okazji 2 dni temu bo jeden test wyszedł tak ze obie kreski dużo się nie różniły. Jeśli miałam rzeczywiście owulkę to może i coś będzie a jeśli nie to może jeszcze coś podziałam. Czy zdążyło się którejś z was ze w ogóle testy nie wykazały owulki?35 lat, 2 ciąża
-
Dzieńdoberek pięknotki moje
Melduje się na szybko od rodziców. Przyjechałam moją babcie wykąpać a potem jeszcze na szybkie zakupy do Czewy.
Powiem Wam, ze sobie dzis z ciekawosci zmierzyłam temperature w pisiI od nastepnego cyklu tak bede mierzyć. Jednak pod jezykiem jest niższa.. 36,22 a w pisi 36,38 i dużo szybciej mierzy
też mam ten termometr owulacyjny, co wiekszosc z was ma...
Nie dołujcie sie spadkami, bo poki nie ma @ to może być groszek
Ja sobie obiecałam, ze jak nie zajde w tym cyklu to robie rzezbe na siłceRedukowania to nie mam dużo
ale trza sie ubić
MIi niby ouwlke pokazuje na 14 dc... ale obstawiam ze bardziej była 15 dc.. zobaczymy
U nas w ogóle dzis zimno, 15 stopni... jak dobrze, ze ta Chorwacja za pasem
-
magnolia82222 wrote:Hej dziewczynki u mnie 14dc i nadal test przedcchwila robiony jest negatywny. Zastanawiam się czy czasem owulacji nie miałam okazji 2 dni temu bo jeden test wyszedł tak ze obie kreski dużo się nie różniły. Jeśli miałam rzeczywiście owulkę to może i coś będzie a jeśli nie to może jeszcze coś podziałam. Czy zdążyło się którejś z was ze w ogóle testy nie wykazały owulki?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2016, 10:55
-
ja testy kupuje w aptece, takie domowe labolatorium. Zobaczymy 21/08 czy cos wyszło czy nie z tego mojego testowania, a tak naprawde to ja moge byc jeszcze przed owulką bo 2 miesiace temu wyjęłam wkładke wewnątrzmaciczną mirene i mogło mi się wszystko poprzesuwac. Pozyjemy zobaczymy, choc nie ukrywam ze byłabym mega szczesliwa z fasolką po 2035 lat, 2 ciąża