Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej kobietki
dawno mnie nie bylo i sie nie udzielalam. Niestety brak czasu
Ja zaczynam kolejny cykl, niestety:( Zafasolkowanym serdeczne gratulacje
Fajnie jest tak wejsc i poczytac co u WasA tym ktorym sie udalo to jak czytam i widze zdjecia z testami to, az sie cieplo robi na sercu:) Pozdrawiam Kobietki i spokojnej i serduszkowej nocy zycze
Bella_Bella, e-milka, Kim87, daga_00 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Parsleyek wrote:Faktycznie dawno bo pamiętam że razem stawiałyśmy tu pierwsze kroki
Co u Ciebie? Zrezygnowałaś z forum chwilowo?
Zrezygnowałam to może za dużo powiedziane po prostu bardzo dużo pracy miałam;(
Plus jest taki, ze cykl szybko zleciał i wydaje mi się, że juz jestem na momencie owu wiec teraz po udanym serduszkowaniu czekam na testowanie;)
a co u Ciebie? -
nick nieaktualnyKim87 wrote:Jeszcze nie ale.juz szykują się dwie krechy
Duzo tych krech mam nadzieje się szykujeTrzymam mocno kciuki
Tak rzadko tv bywam że mało wiem co tu się dzieje.
Ja też mam problemy z tarczycą dziewczyny ale po roku leczenia mój wynik ostatni tsh to 1.3 .
-
Bella_Bella wrote:Na ovarin sama się zdecydowalas czy ginekolog zalecił?
Gin polecił, to moje trzecie opakowanie.. tylko trochę drogie, dziś zapłaciłam 49,99 zł. Podrożały o kilka złotych u mnie29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
Judi22 wrote:Duzo tych krech mam nadzieje się szykuje
Trzymam mocno kciuki
Tak rzadko tv bywam że mało wiem co tu się dzieje.
Ja też mam problemy z tarczycą dziewczyny ale po roku leczenia mój wynik ostatni tsh to 1.3 .mnie się wydaje że między tymi wynikami jest ok;)
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Parsleyek wrote:Gin polecił, to moje trzecie opakowanie.. tylko trochę drogie, dziś zapłaciłam 49,99 zł. Podrożały o kilka złotych u mnie
Jest taka apteka w której często kupuję online lub stacjonarnie leki w super cenach.
Ovarin kosztuje tam tylko 37 zł -
Oczekiwanie wrote:Zrezygnowałam to może za dużo powiedziane po prostu bardzo dużo pracy miałam;(
Plus jest taki, ze cykl szybko zleciał i wydaje mi się, że juz jestem na momencie owu wiec teraz po udanym serduszkowaniu czekam na testowanie;)
a co u Ciebie?
No to trzymam kciuki!
U mnie minął ósmy cykl starań, właśnie jestem w trakcie @. Niestety clo na wspomaganie owulacji nie dało dwóch kreseczek ale były aż trzy pęcherzyki. Wspomniane tu badanie tarczycy wyszło dość wysokie więc wybieram się do endo.. no i cały czas wierzę że się uda
Zapraszamy Cię tu częściej jak czas pozwoli!29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
nick nieaktualnyJa dziewczyny staram się o maluszka już ponad pół roku i okres zawsze przychodzi jak w zegarku nigdy nie dał mi nawet malutkiej nadziei. Nawet nogi w górze czy pozycji różnorodne nie pomogły ani zioła nic a nic. Myślę że duzo nasza psychika robi. Ale jak tv nie myśleć i wgl jak tak się nie da. Zazdroszczę kobieta które noszą maleństwo pod sercem a zarazem sama tego bardzo pragnę poczuć.
-
Parsleyek wrote:No to trzymam kciuki!
U mnie minął ósmy cykl starań, właśnie jestem w trakcie @. Niestety clo na wspomaganie owulacji nie dało dwóch kreseczek ale były aż trzy pęcherzyki. Wspomniane tu badanie tarczycy wyszło dość wysokie więc wybieram się do endo.. no i cały czas wierzę że się uda
Zapraszamy Cię tu częściej jak czas pozwoli!
Moja siostra po roku starań też wybrała sie do endo bo odkryła, że jest tsh za wysokie i już po pierwszym cyklu przyjmowania leku zaszła w ciąże
teraz jej fasolka bedzie miała 5 miesięcy;)Parsleyek lubi tę wiadomość
-
Judi22 wrote:Ja dziewczyny staram się o maluszka już ponad pół roku i okres zawsze przychodzi jak w zegarku nigdy nie dał mi nawet malutkiej nadziei. Nawet nogi w górze czy pozycji różnorodne nie pomogły ani zioła nic a nic. Myślę że duzo nasza psychika robi. Ale jak tv nie myśleć i wgl jak tak się nie da. Zazdroszczę kobieta które noszą maleństwo pod sercem a zarazem sama tego bardzo pragnę poczuć.
Słyszałaś o czymś taki jak wrogi śluź? -
nick nieaktualnyKim87 wrote:To też ok. Jedni mówią że bliżej jedynki inni dwójki
mnie się wydaje że między tymi wynikami jest ok;)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2016, 21:40
-
nick nieaktualny