Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Zołza:) wrote:Też mam dziś jakiegoś doła...
Może wieczorem jakieś wspólne drinken? Kto się dołączy?
ja wypije soczek, od alko rośnie dupa... a waga dzisiaj zaskoczyła mnie samą.. więcej o 8 kg, niż myślałam -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Zołza:) wrote:Biorę nadal.
Mialam 923 UIu/ml po 1,5miesiąca spadło do 232.
Mam brać do końca sierpnia jeszcze.
ja miałam/ mam ponad 500 - granica górnej normy i muszę zrobić obciążenie... głowię się, czy zrobić teraz i znów wydać 140 zł na endo z wynikami prolaktyny i androgenu, czy poczekać do września i pójść razem z nowym tsh po lekach... sziten...
endo stwierdził, że wynik nie jest tragiczny... może castagnus zadziała -
Zołza:) wrote:Też mam dziś jakiegoś doła...
Może wieczorem jakieś wspólne drinken? Kto się dołączy?
Ja wczoraj z fr@ncą, dziś chętnie z WamiMarysiaLA, Kim87 lubią tę wiadomość
29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
bbee wrote:Lepiej poćwiczyć niż sobie odmawiać
ćwiczę, ćwiczę... ale nie ma sensu robić i tego, i tego
błędne koło
już doczytałam, że możliwe, iż po euthyroxie prolaktyna też się ogarnie... to poczekam sobie do września...i tak będę się starać, jak będzie odpowiedni czas do -
nick nieaktualny
-
Kim87 wrote:LILITH.P znam ból ja ćwiczę ale na razie jest etap waga stoi w miejscu.
Też bym się napila
ja sobie tak myślę, że w lipcu wystarczająco sobie poluzowałam... łatwo przyszły nowe kg, gorzej będzie z ich odejściem...
sierpień to miesiąc trzeźwości, nie piję!!Kim87 lubi tę wiadomość
-
Mi się o tych dodatkowych kg, nawet nie chce myśleć... Wolałabym się tym zająć po ciąży
Ale też się staram nie folgować, ale ciężko jak co chwilę jakiś dół... Proponuję dużo seksu na spalenie kilogramów ;P chyba najlepszy sposób, a w tym miesiącu planuję dużo, więc może z wagą nie będzie tak źle