Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Zołza:) wrote:W którym dc byłaś na monitoringu 1 raz?
W poniedziałek, mój 12dc - 3 jajka - na prawym dwa: 17,3mm i ok 17mm; na lewym jedno: 19,9mm
Dziś się okaże czy coś tam się zadziałoedit: a jeśli nie to też idę w piątek tak jak Ty
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2016, 09:31
Zołza:), magnolia82222, MMadziula, Pączek lubią tę wiadomość
29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyParsleyek wrote:W poniedziałek, mój 12dc - 3 jajka - na prawym dwa: 17,3mm i ok 17mm; na lewym jedno: 19,9mm
Dziś się okaże czy coś tam się zadziałoedit: a jeśli nie to też idę w piątek tak jak Ty
Ja teraz się nie uda to ja ide na drożność jajowodow a moj na badanie żołnierzy -
Zołza:) wrote:Trzymam kciuki
Ja ide w pt teraz - to bedzie mój 15dc. W 11dc pecherzyk dominujacy mial 16.6mm
Bardzo ładnie u Ciebie bo ja jestem na stymulacji dlatego ich tam tyle. Choć w tamtym cyklu miałam jedno. Ważne żeby jakieś pękło i takie informacje chciałabym dziś usłyszeć
Zołza:), daga_00 lubią tę wiadomość
29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
nick nieaktualny
-
Zołza:) wrote:Ja teraz się nie uda to ja ide na drożność jajowodow a moj na badanie żołnierzy
I jedno i drugie mamy za sobąniby wszystko ok. Endokrynolog mówi że moja tarczyca w porządku. Na stymulacji clo będę max. do grudnia. A potem to chyba laparoskopia bo mam torbiel prawdopodobnie endometrialną, ale małą której gin nie chce ruszać na razie.
Uzbroiłam się w cierpliwość bo tyle mi zostało29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
Violet146 wrote:Biedroneczko a możesz mi pokazać swój wykres żeby porównać do swojego?
Parsleyek wrote:Dzięki mierzeniu temperatury możesz wychwycić moment owulacji. I później też widzisz ile trwa Twoja faza lutealna, bo powinna chyba min. 10 dni. Jak jest krócej może wskazywać na zaburzenia.
Często wykresy są książkowe, z piękną temperaturą a potem nagły spadek np. w dzień @ lub dzień po. Także raczej z tego ciążę ciężko przewidzieć27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Kim87 wrote:W dawce ? Ja dostałam 3x dziennie 200mg dowcipnie progesteron
ja np dostałam 10 mg 2x dziennie ale ja dostałam profilaktycznie bez badań .. u mnie nic nie pomógł słyszałam od wielu kobiet że niby lepsza od duphasonu jest luteina dopochwowa chodzi o działanie , bo wiadomo że tabletki są wygodniejsze nie trzeba szukać toalety żeby sobie za aplikować.. sama nie wiem czy przy następnej ciąży nie poproszę o tabletki dopochwowe na pewno działanie mają lepszeWiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2016, 10:15
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Violet146 wrote:Biedroneczko proszę powiedz mi jak mogę sprawdzić twój wykres bo nie mogę znaleźć, nie wiem jak...
Violet146 wrote:Już mam znalazlam twój wykres - faktycznie idziemy łeb w łeb z dniami, mam nadzieję że 26 będziemy mieć obie powód do radości....
Ja dzisiaj rowerkiem do pracy,więc kawa nie potrzebna
a wieczorem do innego gin- sprawdzić czy zobaczy też tego polipa, ale nic nie będę nakierowywać
jestem ciekawa też co zaleci, jakie badania- miałam się do niej zgłosić po roku nieowocnych starań