Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
ewa231 wrote:Niestety robiłam...
Kurcze... Ewa tulę29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
Parsleyek wrote:
Na pewno dam znać wieczorem jaki aktualny stan jajecpokaze mu wyniki sekcji niech spojrzy niezaleznym okiem...tylko najgorsze sa te pytania na poczatek- rodzila Pani? Tak w maju, ale.... A karmi Pani? ( i tu nastaje moment w ktorym zalewam sie lzami i uspokajam przez 5 minut)
Kim87 wrote:Tylko jak ci się cykl skrócił. Gaz lutealna zawsze kolo 14 dni trwa
najkrótszy w swym życiu miałam 24 a zazwyczaj mam 26dni, czasem 27 i czasem 25.
Sprawdziłam w kwietniubyły 4dc 5dc 6dc 7dc 8dc 10dc i 11dc i ciąża była.
Z synem jak zaszłam to seksik był 6dc 8dc 9dc (te dni były wieczorkiem) a dodatkowo 11dc i 12dc (oba rano). Zobaczymy czy cuś wykluje się w tym cyklu.Kim87 lubi tę wiadomość
09.06.2010r. - 💙
18.06.2016r. [*] 6tc Aniołek - w mym sercu na zawsze
07.06.2017r - 💙 -
agape wrote:Hej. Mam nadzieję, że mogę się dołączyć
Wprawdzie kiedyś dosyć mocno udzielałam się na forum, ale później wypadłam z obiegu na ponad pół roku i masa nowych "twarzy"
Obecnie jestem na cyklu z lamettą(7dc-dzisiaj ostatnia tabletka). Plus bromergon pół tabletki na noc (pierwszy cykl z tym specyfikiem) ) i ovarin zażywam cały czas.
To już ponad rok naszych starań. Mam PCOS. Kilka cyklów z CLO, jeden zakończony ciążą i poronieniem jej niestety.
Przez ostatnie kilka miesięcy wykonałam znowu morze badań, mój M też. Trafiłam do kliniki leczenia niepłodności, lekarz od razu namawiał na inseminację a później in vitro, mimo, że nawet nie sprawdził moich jajowodów czy badania męża. W końcu zapisałam się kontrolnie do ordynatora szpitala w moim mieście. Wykonał HSG, dał leki dla męża na poprawę jakości nasienia, zlecił dodatkowe badania- okazało się, że mam za wysoką prolaktynę po obciążeniu no i bez stymulacji jajeczkowania nie mam owulacji. Więc zaczynam kolejny miesiąc starań
Się rozpisałam...wow kochana to powiem Ci ze silna babka z siebie takie przejścia. Wszystko będzie git zobaczysz.
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
marciaa wrote:Witam.
Dziewczyny nie testowałam dziś
Pisałam że dzięki za kubeł wody i wyczekam do terminu
Może najwcześniej w piątek
cierpliwa kobitka z Ciebiei prawidłowo.
Trzymam kciuki09.06.2010r. - 💙
07.06.2017r - 💙 -
szatynka wrote:najkrótszy w swym życiu miałam 24 a zazwyczaj mam 26dni, czasem 27 i czasem 25.
Sprawdziłam w kwietniubyły 4dc 5dc 6dc 7dc 8dc 10dc i 11dc i ciąża była.
Z synem jak zaszłam to seksik był 6dc 8dc 9dc (te dni były wieczorkiem) a dodatkowo 11dc i 12dc (oba rano). Zobaczymy czy cuś wykluje się w tym cyklu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2016, 11:56
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2016, 11:57
19Biedroneczka91 lubi tę wiadomość
09.06.2010r. - 💙
07.06.2017r - 💙 -
Kim87 wrote:Wiesz zobaczysz niestety pod koniec cyklu jak ci się to układa. Jak masz 24 dc to w 10 d powinna być owulka itd. Sexuj i tyle
tak jest proszę Pani09.06.2010r. - 💙
07.06.2017r - 💙 -
Kim87 wrote:Hej jasne ze możesz
wow kochana to powiem Ci ze silna babka z siebie takie przejścia. Wszystko będzie git zobaczysz.
szatynka zazdroszczę takich krótkich cykli, ja mam najkrótsze 30-31 dni, a zdażało się, że i 60 dni czekałam na okres. A wiadomo, co cykl to szansa...Potrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwycięzcami...
PCO
wysoka prolaktyna
Prawie 20 miesięcy starań ...
październik 2015 - 6tc (*)
Sierpień 2016- HSG - drożne jajowody
Wrzesień 2016- seminogram M. - wyniki dobre, jedynie obniżona nieco ilość plemników o prawidłowej budowie -
agape wrote:innego wyjścia nie widzę
szatynka zazdroszczę takich krótkich cykli, ja mam najkrótsze 30-31 dni, a zdażało się, że i 60 dni czekałam na okres. A wiadomo, co cykl to szansa...
19Biedroneczka91 wrote:Trzymam kciuki, zeby ten spedzony z nami okazal sie szczesliwy:*
Za Ciebie też mocno trzymam, bo jak widzę Twój podpis to mi sie chce ryczeć
Tuleeee mocno
Proszę Was jeszcze o radę odnoście testów owulacyjnych. Planuję kupić na ten cykl, tylko się zastanawiam czy jest sens? Czy któraś z WAs ma sprawdzone? Czy te z allegro są warte uwagi?Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2016, 12:35
Potrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwycięzcami...
PCO
wysoka prolaktyna
Wrzesień 2016- seminogram M. - wyniki dobre, jedynie obniżona nieco ilość plemników o prawidłowej budowie -
nick nieaktualny
-
agape wrote:Nie dziękuję
Za Ciebie też mocno trzymam, bo jak widzę Twój podpis to mi sie chce ryczeć
Tuleeee mocno
Proszę Was jeszcze o radę odnoście testów owulacyjnych. Planuję kupić na ten cykl, tylko się zastanawiam czy jest sens? Czy któraś z WAs ma sprawdzone? Czy te z allegro są warte uwagi?Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Kozdeebix wrote:Witam! mam na imie Patrycja. Od roku staram sie z moim chlopakiem o dziecko. Niestety do tej pory nie udalo nam sie jeszcze. Ale nie tracimy nadzieji! Pozdrawiam wszystkichMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Kim87 dzięki, może kupię na początek te. Ja mam owulacje przeważnie 16-19dc więc zawsze może by to jakoś pomogło, żeby trafić w ten moment.
Hej PatrycjaJakaś diagnostyka za Tobą? Czy narazie wszystko na luzie?
Potrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwycięzcami...
PCO
wysoka prolaktyna
Wrzesień 2016- seminogram M. - wyniki dobre, jedynie obniżona nieco ilość plemników o prawidłowej budowie