Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
agape wrote:Kim87 dzięki, może kupię na początek te. Ja mam owulacje przeważnie 16-19dc więc zawsze może by to jakoś pomogło, żeby trafić w ten moment.
Hej PatrycjaJakaś diagnostyka za Tobą? Czy narazie wszystko na luzie?
. Te z allegro zależy jednym wychodzą innym nie
emidomi lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Kim87 wrote:A nawet te testy mi ciążę pokazały jako pierwsze
. Te z allegro zależy jednym wychodzą innym nie
Potrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwycięzcami...
PCO
wysoka prolaktyna
Prawie 20 miesięcy starań ...
październik 2015 - 6tc (*)
Sierpień 2016- HSG - drożne jajowody
Wrzesień 2016- seminogram M. - wyniki dobre, jedynie obniżona nieco ilość plemników o prawidłowej budowie -
Mam te z allegro. Nie polecam. Cały cykl nie pokazują mi nic a w dniu domniemanej owulacji jasniutka druga kreska. Nawet mój gin ich nie poleca. Kazał kupić w rossmanie bo ponoć dobre są. Zobaczymy w następnym cyklu kobitki
bo jak nie my to kto???
Kim87 lubi tę wiadomość
31 lat,
Aktualnie w trzeciej ciazy
TSH 3,07
Niedoczynność tarczycy 1x 88 mg Euthyrox
Dwie córeczki
14.02.2017 HSG jajowody drożne -
U mnie jakoś zawsze dziwnie testy owulacyjne wychodziły
nigdy nie wiedziałam czy aby to na pewno dobry moment i czekaliśmy.. czekaliśmy.. więc zdecydowaliśmy, że olejemy i działamy. Mam kupione jeszcze jakieś dwie paczki- w następnym cyklu może znowu spróbuję
-
Kurcze wypatruje się w mój wykres jak sroka w gnat. Żeby już był 25 września. Do owu się dluzy ale czekanie na nowy cykl mnie wykancza.
Kim myślisz że może następny cykl być u mnie jednak z owulacja? Mam już dwie córki. Nie musiałam się zbytnio starać przy nich. pyk i były
Tabletki odstawilam w marcu i cisza
Myślisz że mogę poprosić gina żeby mi przepisał coś na dojrzewanie i pękanie pęcherzyka czy to dopiero po dłuższym czasie starań? W tym cyklu miał w 13 dc 19mm a później,, zniknął,, w 17 dniu śladu po nim nie było.
A może brać coś bez recepty? Tylko co?Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2016, 13:44
31 lat,
Aktualnie w trzeciej ciazy
TSH 3,07
Niedoczynność tarczycy 1x 88 mg Euthyrox
Dwie córeczki
14.02.2017 HSG jajowody drożne -
dziewczyny ale mam dzisiaj wycisk w pracy aż nie wiem w co ręce włożyć
jeszcze jest tak strasznie gorąco a klimatyzator padł masakra -
emidomi wrote:Mam te z allegro. Nie polecam. Cały cykl nie pokazują mi nic a w dniu domniemanej owulacji jasniutka druga kreska. Nawet mój gin ich nie poleca. Kazał kupić w rossmanie bo ponoć dobre są. Zobaczymy w następnym cyklu kobitki
bo jak nie my to kto???
a ile dni mniej więcej przed spodziewaną owulacją robicie te testy?
Potrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwycięzcami...
PCO
wysoka prolaktyna
Wrzesień 2016- seminogram M. - wyniki dobre, jedynie obniżona nieco ilość plemników o prawidłowej budowie -
Justyś91 wrote:dziewczyny ale mam dzisiaj wycisk w pracy aż nie wiem w co ręce włożyć
jeszcze jest tak strasznie gorąco a klimatyzator padł masakraPotrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwycięzcami...
PCO
wysoka prolaktyna
agape wrote:Zazdroszczę klimatyzatora, ja mam stary wiatrak
dziś by mnie uszczęśliwił nawet stary wiatrakagape lubi tę wiadomość
-
a tak w ogóle to witam wszystkie nowe koleżanki
Kim87, daga_00 lubią tę wiadomość
-
Parsleyek wrote:Z tego co czytałam to w normie jest między 10 a 16 dni. Najlepiej chyba jak koło 14. U mnie różnie 12/13 dni, teraz z duphastonem 14.
no nic zobaczymy pójdę na badanie proga w tym cyklu , ja zawsze wcześniej miałam 13 dni fazy lutealnej .
musi być wszystko dobrze jest 11 .. to dobrze że nie poniżej 10 ;/ wtedy bym się martwiła udało mi się 2 x zajść w bardzo szybkim tempie to może i tym razem mi się poszczęści jak nie w tym cyklu to może w następnym lub jeszcze w następnym
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
kochane ostatnio owu miałam w 15dc ale cykl wcześniej w 11 dc nie wiem kiedy zacząć robić testy owu ? wystarczy w 8dc ?27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
czarnulka24 wrote:kochane ostatnio owu miałam w 15dc ale cykl wcześniej w 11 dc nie wiem kiedy zacząć robić testy owu ? wystarczy w 8dc ?Potrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwycięzcami...
PCO
wysoka prolaktyna
emidomi wrote:Kurcze wypatruje się w mój wykres jak sroka w gnat. Żeby już był 25 września. Do owu się dluzy ale czekanie na nowy cykl mnie wykancza.
Kim myślisz że może następny cykl być u mnie jednak z owulacja? Mam już dwie córki. Nie musiałam się zbytnio starać przy nich. pyk i były
Tabletki odstawilam w marcu i cisza
Myślisz że mogę poprosić gina żeby mi przepisał coś na dojrzewanie i pękanie pęcherzyka czy to dopiero po dłuższym czasie starań? W tym cyklu miał w 13 dc 19mm a później,, zniknął,, w 17 dniu śladu po nim nie było.
A może brać coś bez recepty? Tylko co?
Z naturalnych rzeczy to zioła czytałam zajebiste są oraz te specyfiki typu ovarin. Na twoim miejscu zaczęła bym od ziół. Ojca Sorki dziewczyny sobie chwalaemidomi lubi tę wiadomość
-
agape wrote:Ja mam dzisiaj 7dc więc kupię i zatestuje jeszcze w tym cyklu
a ile dni mniej więcej przed spodziewaną owulacją robicie te testy?
-
czarnulka24 wrote:kochane ostatnio owu miałam w 15dc ale cykl wcześniej w 11 dc nie wiem kiedy zacząć robić testy owu ? wystarczy w 8dc ?Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat