Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
A nawet te testy mi ciążę pokazały jako pierwszeagape wrote:Kim87 dzięki, może kupię na początek te. Ja mam owulacje przeważnie 16-19dc więc zawsze może by to jakoś pomogło, żeby trafić w ten moment.
Hej Patrycja
Jakaś diagnostyka za Tobą? Czy narazie wszystko na luzie?
. Te z allegro zależy jednym wychodzą innym nie
emidomi lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO

-
Ja jestem zupełnie nowa w tym temacie, mimo, że już tyle miesięcy starań za mną to nigdy nie pakowałam się w te testy, ale ostatnio przeglądałam galerie wykresów i widziałam,że masa dziewczyn ich używa.Kim87 wrote:A nawet te testy mi ciążę pokazały jako pierwsze
. Te z allegro zależy jednym wychodzą innym niePotrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwycięzcami...
PCO
wysoka prolaktyna
Prawie 20 miesięcy starań ...
październik 2015 - 6tc (*)
Sierpień 2016- HSG - drożne jajowody
Wrzesień 2016- seminogram M. - wyniki dobre, jedynie obniżona nieco ilość plemników o prawidłowej budowie -
Mam te z allegro. Nie polecam. Cały cykl nie pokazują mi nic a w dniu domniemanej owulacji jasniutka druga kreska. Nawet mój gin ich nie poleca. Kazał kupić w rossmanie bo ponoć dobre są. Zobaczymy w następnym cyklu kobitki
bo jak nie my to kto???
Kim87 lubi tę wiadomość
31 lat,
Aktualnie w trzeciej ciazy
TSH 3,07
Niedoczynność tarczycy 1x 88 mg Euthyrox
Dwie córeczki
14.02.2017 HSG jajowody drożne
-
U mnie jakoś zawsze dziwnie testy owulacyjne wychodziły
nigdy nie wiedziałam czy aby to na pewno dobry moment i czekaliśmy.. czekaliśmy.. więc zdecydowaliśmy, że olejemy i działamy. Mam kupione jeszcze jakieś dwie paczki- w następnym cyklu może znowu spróbuję

-
Kurcze wypatruje się w mój wykres jak sroka w gnat. Żeby już był 25 września. Do owu się dluzy ale czekanie na nowy cykl mnie wykancza.
Kim myślisz że może następny cykl być u mnie jednak z owulacja? Mam już dwie córki. Nie musiałam się zbytnio starać przy nich. pyk i były
Tabletki odstawilam w marcu i cisza
Myślisz że mogę poprosić gina żeby mi przepisał coś na dojrzewanie i pękanie pęcherzyka czy to dopiero po dłuższym czasie starań? W tym cyklu miał w 13 dc 19mm a później,, zniknął,, w 17 dniu śladu po nim nie było.
A może brać coś bez recepty? Tylko co?Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2016, 13:44
31 lat,
Aktualnie w trzeciej ciazy
TSH 3,07
Niedoczynność tarczycy 1x 88 mg Euthyrox
Dwie córeczki
14.02.2017 HSG jajowody drożne
-
dziewczyny ale mam dzisiaj wycisk w pracy aż nie wiem w co ręce włożyć
jeszcze jest tak strasznie gorąco a klimatyzator padł masakra
-
Ja mam dzisiaj 7dc więc kupię i zatestuje jeszcze w tym cykluemidomi wrote:Mam te z allegro. Nie polecam. Cały cykl nie pokazują mi nic a w dniu domniemanej owulacji jasniutka druga kreska. Nawet mój gin ich nie poleca. Kazał kupić w rossmanie bo ponoć dobre są. Zobaczymy w następnym cyklu kobitki
bo jak nie my to kto??? 
a ile dni mniej więcej przed spodziewaną owulacją robicie te testy?
Potrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwycięzcami...
PCO
wysoka prolaktyna
Wrzesień 2016- seminogram M. - wyniki dobre, jedynie obniżona nieco ilość plemników o prawidłowej budowie -
Zazdroszczę klimatyzatora, ja mam stary wiatrakJustyś91 wrote:dziewczyny ale mam dzisiaj wycisk w pracy aż nie wiem w co ręce włożyć
jeszcze jest tak strasznie gorąco a klimatyzator padł masakra
PCO
wysoka prolaktyna
nie ma czego bo ta franca padła i idzie się ugotowaćagape wrote:Zazdroszczę klimatyzatora, ja mam stary wiatrak

dziś by mnie uszczęśliwił nawet stary wiatrak
agape lubi tę wiadomość
-
a tak w ogóle to witam wszystkie nowe koleżanki
Kim87, daga_00 lubią tę wiadomość
-
Parsleyek wrote:Z tego co czytałam to w normie jest między 10 a 16 dni. Najlepiej chyba jak koło 14. U mnie różnie 12/13 dni, teraz z duphastonem 14.
no nic zobaczymy pójdę na badanie proga w tym cyklu , ja zawsze wcześniej miałam 13 dni fazy lutealnej .
musi być wszystko dobrze jest 11 .. to dobrze że nie poniżej 10 ;/ wtedy bym się martwiła udało mi się 2 x zajść w bardzo szybkim tempie to może i tym razem mi się poszczęści jak nie w tym cyklu to może w następnym lub jeszcze w następnym
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [
13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
kochane ostatnio owu miałam w 15dc ale cykl wcześniej w 11 dc nie wiem kiedy zacząć robić testy owu ? wystarczy w 8dc ?27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [
13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Właśnie to samo mnie ciekawi, bo mam owulacje różnieczarnulka24 wrote:kochane ostatnio owu miałam w 15dc ale cykl wcześniej w 11 dc nie wiem kiedy zacząć robić testy owu ? wystarczy w 8dc ?
PCO
wysoka prolaktyna
Wydaje mi się ze jesteś z tych dziewczyn które po tabsach muszą przeczekać aż się wszystko unormuje. Wiesz na wyregulowanie cyklu zawsze można cos wziąść. Ale to twoja decyzja. Co do owu może akurat masz ten cykl bezowulacyjny. Warto by powtórzyć monitoring i zobaczyć czy coś się ruszyło. Jak nie to gin zdecydowanie powoinin dać ci wspomagacz.emidomi wrote:Kurcze wypatruje się w mój wykres jak sroka w gnat. Żeby już był 25 września. Do owu się dluzy ale czekanie na nowy cykl mnie wykancza.
Kim myślisz że może następny cykl być u mnie jednak z owulacja? Mam już dwie córki. Nie musiałam się zbytnio starać przy nich. pyk i były
Tabletki odstawilam w marcu i cisza
Myślisz że mogę poprosić gina żeby mi przepisał coś na dojrzewanie i pękanie pęcherzyka czy to dopiero po dłuższym czasie starań? W tym cyklu miał w 13 dc 19mm a później,, zniknął,, w 17 dniu śladu po nim nie było.
A może brać coś bez recepty? Tylko co?
Z naturalnych rzeczy to zioła czytałam zajebiste są oraz te specyfiki typu ovarin. Na twoim miejscu zaczęła bym od ziół. Ojca Sorki dziewczyny sobie chwala
emidomi lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat

-
Tak jest najbezpieczniej;-) ja zawsze mam większą ilość testów i testuje wieczorem po około 2h bez sikania i piciaagape wrote:Ja mam dzisiaj 7dc więc kupię i zatestuje jeszcze w tym cyklu
a ile dni mniej więcej przed spodziewaną owulacją robicie te testy?Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat

-
Wydaje mi się ze juz w 11 nie będziesz miała ale zacznij robić tak od 9 dcczarnulka24 wrote:kochane ostatnio owu miałam w 15dc ale cykl wcześniej w 11 dc nie wiem kiedy zacząć robić testy owu ? wystarczy w 8dc ?Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH