Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
magnolia82222 wrote:no własnie mam jeszcze 4 testy owulacyjne to sobie sprawdze w kolejnych dniach.
Kim87 a moze sie orientujesz czy test owulacyjny czasem nie przekłamuje jeśli o 12 w południe był seksik, a o 17 testowanie, to czy czasem nie wykazuje teścik błędów po nasieniu, możliwe coś takiego czy walnęłam totalną głupotędaga_00 lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
agape wrote:Kupię te z rossmana i wypróbuję,zobaczymy czy coś pokażą
dzisiaj mam dopiero 7dc, więc kupię dopiero w poniedziałek pewnie. Zresztą dzisiaj kończę brać lamette na stymulacje owulacji i będę czekać
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
ines. wrote:a ja kupiłam na próbę te z allegro bo tanie i mi one wychodzą. tzn może ta kreska druga jest ciut jaśniejsza, choć powinna być niby conajmniej tego samego koloru, no ale wychodzą.
Ale nie wychodzi ciemniejsza niż testowa prawda? A taka powinna być przy owulacji.31 lat,
Aktualnie w trzeciej ciazy
TSH 3,07
Niedoczynność tarczycy 1x 88 mg Euthyrox
Dwie córeczki
14.02.2017 HSG jajowody drożne -
hejka:)bylismy dzisiaj z M u gina mojego. dostalam duphaston i cos jeszcze ale za cholere nie moge go rozczytac. M ma brac duzo kwasu foliowego i takie tam jeszcze inne zalecenia typu polewac jajka zimna woda po kapieli:) mamy zmienic diete,zrezygnowac z cukru,soli itd... ogolem gin spojrzal mi gleboko w oczy i powiedzial zebym wyluzowala bo bede musiala chodzic do psychologa zamiast do ginekologa bo zna takie przypadki.
takze LWD w tym miesiacu na calosci;)
daga_00, magnolia82222, Parsleyek lubią tę wiadomość
-
magnolia82222 wrote:dziewczyny a ja własnie zatestowałam facelle owulacyjnym i mam 100% pozytyw ale to 23dc
jestem zaskoczona bo cykle mam 30dniowe i wierzyć mi sie nie chce że mam owulacje jutro skoro to będzie 24dc
waszym zdaniem to pozytyw ? https://zapodaj.net/395fe1c95ebc0.jpg.html
możliwe bym miała owulacje jutro?? -
Dziewczynki ja was podcztuje.. ale jakos tak nie mam weny do pisania... jeszcze mam @ a w tym cyklu juz mi wszystko jedno.. co ma byc to bedzie
Nawet zelaza mi sie nie chce brac ale wiem, ze musze.. poza tym mam full pracy... byleby do konca wrzesnia...
no i witam nowe dziewczyny
i pozdrawiam wszystkie staraczki :* -
emidomi wrote:Ale nie wychodzi ciemniejsza niż testowa prawda? A taka powinna być przy owulacji.
no nie, ale przez trzy dni sie druga pokazuje, 'w środkowym' dniu jest właściwie minimalnie jaśniejsza niż testowa. więc zakładam, że to wtedy pozytyw. sikałam od 11 do 17 dc i zgadzałoby się wszystko z pozostałymi objawami owu.Córcia16mm->50mm->76 mm->400g->436g->1000g->1500g->2300g->3000g->3260g [39+6]
Synek10mm->23 mm->50 mm->460 g ->820 g->1500 g -> 2180 g ->2800 g->3040 g [40+5]
-
daga_00 wrote:Hejka... Magnolia mozliwe że jestes w ciazy... czytałaam o testach owulacjnych, ze hormon hcg krzyzuje sie z hormonem bhcg na poziomie 10... i wtedy owulacyjne testy pokażą ciążę kilka dni wczesniej niż test ciążowy.. jednak nie zawsze owulacyjny test pozytywny oznacza ciaże... jakie długie masz cykle? Mysle ze jeszcze z 2 dni poczekaj i moze beta?35 lat, 2 ciąża
-
Bella_Bella wrote:Czesc Dziewczyny
Dzisiaj byłam na pierwszej wizycie u mojego ginekologa. Pęcherzyk ciążowy 6mm, zarodka jeszcze nie widać. 5tc+2dni.
Co myślicie?
To czekanie na zarodek i serduszko jest straszne...
Dalej biorę Duphaston.Bella_Bella, Justyś91 lubią tę wiadomość
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydaga_00 wrote:Dziewczynki ja was podcztuje.. ale jakos tak nie mam weny do pisania... jeszcze mam @ a w tym cyklu juz mi wszystko jedno.. co ma byc to bedzie
Nawet zelaza mi sie nie chce brac ale wiem, ze musze.. poza tym mam full pracy... byleby do konca wrzesnia...
no i witam nowe dziewczyny
i pozdrawiam wszystkie staraczki :*
Pisz nawet o dupie Maryny :p
Brak Tu Cię -
Zołza:) wrote:My w gościach... oglądamy mecz...
Aleeee po meczu...
... gwalce jak stoi !
w gościach i na forum? to już objaw uzależnieniaCórcia16mm->50mm->76 mm->400g->436g->1000g->1500g->2300g->3000g->3260g [39+6]
Synek10mm->23 mm->50 mm->460 g ->820 g->1500 g -> 2180 g ->2800 g->3040 g [40+5]
-
nick nieaktualny