Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Kim87 wrote:Wydaje mi się ze juz w 11 nie będziesz miała ale zacznij robić tak od 9 dc27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
czarnulka24 wrote:no właśnie nie wiem zawsze miałam 13 dnia czasem 14 . hmm zobaczymy zacznę robić w 8dc nie chce za wcześnie testować bo moje testy są dość drogie , mimo że kupiłam je na promocji i były w cenie najtańszych jakie są mimo to jest ich tylko 10 w opakowaniu ,, choć to i tak 3 więcej od tych wcześniejszych co kupowałam bo tamtych było tylko 7 ;/ więc nie ma szansy testować 2x dziennie heh ..postanowiłam że jak teraz się nie uda to następny cykl jadę bez testów
czarnulka24 lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
O kurde to nawet woda wpływa na wynik takiego testu?Potrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwycięzcami...
PCO
wysoka prolaktyna
Prawie 20 miesięcy starań ...
październik 2015 - 6tc (*)
Sierpień 2016- HSG - drożne jajowody
Wrzesień 2016- seminogram M. - wyniki dobre, jedynie obniżona nieco ilość plemników o prawidłowej budowie -
agape wrote:O kurde to nawet woda wpływa na wynik takiego testu?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2016, 14:53
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Kim87 wrote:To pamiętaj robić je według instrukcji. I nie pić za dużo przed testowaniem aby wychodziły wiarygodne
no wiem wiem, ja ogólnie piję bardzo dużo i czasem jak testuje jest mi okropnie ciężko wytrzymać bez picia te 2 h , bo w robocie mamy tak gorąco że muszę pić bo bym się odwodniła, a jak wracam do domu to zawsze coś jem a tak na sucho to nie pójdzie i później te 2 h strasznie mi się dłużą, najgorzej jak zachce mi się siusiu wtedy tak mi się dłuży ;/ ale zawsze jakoś przemęczam tak odczekuje min 2-2,5hWiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2016, 15:03
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
10tc,
10tc] Cb
A ja znalazłam test owulacyjny z domowego lab. podczas porządków w łazience... piękny pozytyw
choć to w sumie czułam, że owu tuż za rogiem
tylko jakoś chęci naprzez te upały brak...
i tym sposobem nie ma już w domu niczego, co by kusiło do sikania nańKim87 lubi tę wiadomość
-
LILITH.P wrote:A ja znalazłam test owulacyjny z domowego lab. podczas porządków w łazience... piękny pozytyw
choć to w sumie czułam, że owu tuż za rogiem
tylko jakoś chęci naprzez te upały brak...
i tym sposobem nie ma już w domu niczego, co by kusiło do sikania nańa mi jest tak zle, ze masakra. Faza urojen, fazą urojen, ale na razie nawet nie pomyslalam, zeby jakis objawow u siebie szukac 3 dni po owulacji;) a mdli mnie na potege, nie wiem co mnie bierze. Chyba ze po prostu progesteron tak mi poszedl w górę. W tamtym cyklu badalam byl 7,70 i takich wspanialych objawow poowulacyjnych nie bylo, a teraz tragedia... Szefowa kupila nam dzis napoleonki, a ja jej przelknac nie moglamm.. No nic mam nadzieje ze zadna jelitowka mnie nie dopada:)
dziewczyny a ja własnie zatestowałam facelle owulacyjnym i mam 100% pozytyw ale to 23dc
jestem zaskoczona bo cykle mam 30dniowe i wierzyć mi sie nie chce że mam owulacje jutro skoro to będzie 24dc
waszym zdaniem to pozytyw ? https://zapodaj.net/395fe1c95ebc0.jpg.html
możliwe bym miała owulacje jutro??35 lat, 2 ciąża -
juz sama nie wiem o co z tym wszystkim chodzi, coś mi dzisiaj mówiło by teścik zrobić owulacyjny i kupiłam w rossmannie. Intuicja jednak podpowiadała żeby sie skusić i dobrze, ale teraz sie martwie taką póżną owulacją, albo cos jest nie tak35 lat, 2 ciąża
-
emidomi wrote:Mam te z allegro. Nie polecam. Cały cykl nie pokazują mi nic a w dniu domniemanej owulacji jasniutka druga kreska. Nawet mój gin ich nie poleca. Kazał kupić w rossmanie bo ponoć dobre są. Zobaczymy w następnym cyklu kobitki
bo jak nie my to kto???
a ja kupiłam na próbę te z allegro bo tanie i mi one wychodzą. tzn może ta kreska druga jest ciut jaśniejsza, choć powinna być niby conajmniej tego samego koloru, no ale wychodzą.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2016, 18:07
Córcia16mm->50mm->76 mm->400g->436g->1000g->1500g->2300g->3000g->3260g [39+6]
Synek10mm->23 mm->50 mm->460 g ->820 g->1500 g -> 2180 g ->2800 g->3040 g [40+5]
-
Kurde... czekam na zastrzyk na pęknięcie pęcherzyków! Tego się nie spodziewałam29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
magnolia82222 wrote:dziewczyny a ja własnie zatestowałam facelle owulacyjnym i mam 100% pozytyw ale to 23dc
jestem zaskoczona bo cykle mam 30dniowe i wierzyć mi sie nie chce że mam owulacje jutro skoro to będzie 24dc
waszym zdaniem to pozytyw ? https://zapodaj.net/395fe1c95ebc0.jpg.html
możliwe bym miała owulacje jutro??Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Kupię te z rossmana i wypróbuję,zobaczymy czy coś pokażą
dzisiaj mam dopiero 7dc, więc kupię dopiero w poniedziałek pewnie. Zresztą dzisiaj kończę brać lamette na stymulacje owulacji i będę czekać
Potrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwycięzcami...
PCO
wysoka prolaktyna
Prawie 20 miesięcy starań ...
październik 2015 - 6tc (*)
Sierpień 2016- HSG - drożne jajowody
Wrzesień 2016- seminogram M. - wyniki dobre, jedynie obniżona nieco ilość plemników o prawidłowej budowie -
no własnie mam jeszcze 4 testy owulacyjne to sobie sprawdze w kolejnych dniach.
Kim87 a moze sie orientujesz czy test owulacyjny czasem nie przekłamuje jeśli o 12 w południe był seksik, a o 17 testowanie, to czy czasem nie wykazuje teścik błędów po nasieniu, możliwe coś takiego czy walnęłam totalną głupotę35 lat, 2 ciąża -
agape wrote:Kupię te z rossmana i wypróbuję,zobaczymy czy coś pokażą
dzisiaj mam dopiero 7dc, więc kupię dopiero w poniedziałek pewnie. Zresztą dzisiaj kończę brać lamette na stymulacje owulacji i będę czekać
35 lat, 2 ciąża