Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Pączek wrote:Haj
KIM Trzymajcie się dzielnie ! Bedzie dobrze
misiaq jeszcze raz gratki !
Witam nowe dziewczynyFajnie że nas coraz więcej
PS - mam pytanie - ciągnie mnie coś podbrzusze, kremowego śluzu mam o rety i jeszcze troche - ma on dodatki rozciągliwego - ja nie chce się nakręcać - ja się boje że to jakaś infekcja
jak nie ma grudek, to możesz spać spokojnie
może to groszek groszek?? -
worldbyme wrote:Uważacie ze warto zrobić badania prenatalne?35 lat, 2 ciąża
-
magnolia82222 wrote:a w jakim jesteś wieku? moja kolezanka ma 39 lat i nie chciała robić wcale tych badan ale w koncu lekarka ją przekonała. Nie ma sie czego bac, lepiej sprawdzic czy wszystko ok07.04.2017 Alex 3240 g
249 g -> 469 g -> 824 g -> 1018 g -> 1410 g -> 1880g -> 2678g -> 2950g szczęścia
8 sierpnia - dodatni test owulacyjny
22 sierpnia - 2 kreseczki
Aniołek 14.10.2015
-
Hej wiec sytuacja wygląda tak ze juz jest lepiej. Mój miał dzisiaj zabieg i dali mu miejscowe. Źle zareagował chyba ma uczulenie bo tętno zaczęło spadać no i im odleciał. Czekamy na lekarza który mu robił zabieg aby zobaczył co z nim.
Jest świadomy ale ma uczucie jakby ktoś mu siedział na klatce piersiowej dlatego na razie siedzimy w szpitalu.Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
worldbyme wrote:Właśnie jestem młoda i Pani doktor powiedziała ze można się zastanowic. Z tego co słyszałam to zazwyczaj dopiero po 30 a mi do niej jeszcze hoho35 lat, 2 ciąża
-
Kim87 wrote:Hej wiec sytuacja wygląda tak ze juz jest lepiej. Mój miał dzisiaj zabieg i dali mu miejscowe. Źle zareagował chyba ma uczulenie bo tętno zaczęło spadać no i im odleciał. Czekamy na lekarza który mu robił zabieg aby zobaczył co z nim.
Jest świadomy ale ma uczucie jakby ktoś mu siedział na klatce piersiowej dlatego na razie siedzimy w szpitalu. -
magnolia82222 wrote:dziewczyny a ja jutro mam 13dpo czy warto iść na betę?
Ja jestem 14 dzień po owulacji, a już na teście ciążowym wyszła blada kreska, jutro idę na bete to już tym bardziej powinno być. ale ja mam krótkie cykle 23/24 dniowe.magnolia82222, IzaBell lubią tę wiadomość
-
a ja mam cykle 30 dniowe i powinnam @ dostać 22.09 a że owulacja mi się o tydzien przesunęła to planowana @ powinna przyjść 28.09 wiec juz całkowicie zgłupiałam i nie wiem co się dzieje. Skoczę chyba jutro na betę bo ciekawość mnie zżera. Po prostu wolałabym wiedziec czy się udało czy nie, a nie takie czekanie...35 lat, 2 ciąża
-
Violet146 wrote:Dziewczynki chciałbym sobie przeliczyć wynik prolaktyny na Polskie, ale się pogubiłam trochę.
W celu przeliczenia jednostek stosujemy wzór 1 ng/ml = 20 mIU/l.
Nie wiem jak to obliczyć, a mój wynik to 142 mIU/l
Może któraś z Was mi pomoże....?Violet146 lubi tę wiadomość
35 lat, 2 ciąża -
Violet146 wrote:Dziewczynki chciałbym sobie przeliczyć wynik prolaktyny na Polskie, ale się pogubiłam trochę.
W celu przeliczenia jednostek stosujemy wzór 1 ng/ml = 20 mIU/l.
Nie wiem jak to obliczyć, a mój wynik to 142 mIU/l
Może któraś z Was mi pomoże....?
po prostu swój wynik dzielisz przez 20 i masz 7,1Violet146 lubi tę wiadomość