Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Bella_Bella zobaczysz wszystko będzie dobrze. Wszystkie się za Ciebie i Twojego Dzidziusia modlimy
Bella_Bella, IzaBell lubią tę wiadomość
31 lat,
Aktualnie w trzeciej ciazy
TSH 3,07
Niedoczynność tarczycy 1x 88 mg Euthyrox
Dwie córeczki
14.02.2017 HSG jajowody drożne -
Bella_Bella wrote:Jestem już po wizycie. Serduszko bije za wolno. Może albo przyspieszyć albo się zatrzymać... Kolejna wizyta za 9dni. Żeby sprawdzić czy coś się zmienia... To będzie długie 9 dni... Mogłam się umówić już za tydzień ale chcę malenstwu dac czas urosnąć i nabrać sił serduszku... Z wielkości zarodka wynika ze ciąża jest młodsza o tydzień. Trzymajcie kciuki i módlcie się proszę za moje małe serduszko...
Bella_Bella lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Bella_Bella wrote:Dziękuję Dziewczyny, Wasze wsparcie jest dla mnie bardzo ważne
Wiem, że to wątek dla starających się a ja Was zamęczam moimi problemami ale bardzo się do Was przywiazalam i nie potrafię Was opuścić.
Bella_Bella lubi tę wiadomość
-
Parsleyek wrote:Kochana moja wspieram Cię mocno!! Groszek musi się rozkręcić, musi musi!!! Przekaż że ciocia Parsleyek trzyma za Was kciuki!! I jestem z Wami myślami. Nie dopuszczam nawet innej myśli niż ta, że za 9 dni serduszko będzie biło mocno i szybciutko!
Dziękuję ❤ ❤ ❤ -
Kim87 wrote:Tak jestemy juz w domu. Ale chłop mnie wystraszył na całego. Juz jest ok. Na szczescie
A wiadomo dlaczego tak sie stało?Córcia16mm->50mm->76 mm->400g->436g->1000g->1500g->2300g->3000g->3260g [39+6]
Synek10mm->23 mm->50 mm->460 g ->820 g->1500 g -> 2180 g ->2800 g->3040 g [40+5]
-
ines. wrote:A wiadomo dlaczego tak sie stało?
Powiem wam że byliśmy tam raptem kilka godzin ale opieka super. Dostał pełen obiad . Myslslam ze jezyk to mi ucieknie. Mysle sobie pewnie tylko pacjenci sa tak traktowani a pielegniarka przyniosla mi kawę i ciacho aż w szoku byłam. Co 10 minut pielęgniarka przychodziła sprawdzała co i jak. Ehhh pamiętam jak w Polsce lezalam to sorry ale daleko Polsce do normalności.
Najważniejsze że jest już okMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
W Polsce tak to jest ale tylko w prywatnych szpitalach...
Kurczę to dobrze ze juz wszystko ok, ale pewnie pasuje przy okazji posprawdzać na co ta reakcja alergiczna
Córcia16mm->50mm->76 mm->400g->436g->1000g->1500g->2300g->3000g->3260g [39+6]
Synek10mm->23 mm->50 mm->460 g ->820 g->1500 g -> 2180 g ->2800 g->3040 g [40+5]
-
ines. wrote:W Polsce tak to jest ale tylko w prywatnych szpitalach...
Kurczę to dobrze ze juz wszystko ok, ale pewnie pasuje przy okazji posprawdzać na co ta reakcja alergicznajuz dzisiaj mieliśmy dość to nie scigalam lekarki ale przycisnąć naszego domowego aby z nią się skontaktował i wyjaśnił
-
Kim87 wrote:Tak jestemy juz w domu. Ale chłop mnie wystraszył na całego. Juz jest ok. Na szczescie
Cieszę się, że jest już lepiej. Domyślam się, że stresu to kosztowało sporo. I jego i Ciebie. Wspólnie odpoczywajcie! :*Kim87 lubi tę wiadomość
29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
magnolia82222 wrote:moja koleżanka rodziła 2 razy w anglii i 1 raz w Polsce, to u nas totalne dziadostwo a w Anglii chodzą koło Ciebie non stop i tam to masz opieke jaka powinna być. Po prostu jesteś tam traktowana jak królowa na porodówceMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
magnolia82222 wrote:a ja dziewczyny mam jakiegos doła...
nic mnie dzisiaj jakos nie cieszy, najchętniej to poszłabym spać... a ja mam tyyyyle pracy jeszcze do zrobienia na jutroMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
magnolia82222 wrote:Kim87 zaczyna mnie to czekanie przytłaczać. Obiecałam sobie że pójde jutro na betę.
Jutro 13dpo wiec cos powinno wykazać. Jajniki mnie dziś bolą, śluz taki grudkowaty biały, wcale nie czuje sie ani na @ ani na groszka.Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat