Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
W razie czego to
żeby potem się nie okazało że nie wykorzystuje okazji. Mężowi nie mówię
niech chociaż on podchodzi na luzie
Kim87 lubi tę wiadomość
31 lat,
Aktualnie w trzeciej ciazy
TSH 3,07
Niedoczynność tarczycy 1x 88 mg Euthyrox
Dwie córeczki
14.02.2017 HSG jajowody drożne -
anet90 wrote:dziewczyny . to bedzie nasz pierwszy cykl staran. nic nie testuje .kiedy owu . wszystko na oko
cykle zazwyczaj mialam 31 dniowe. w tym miesiacu 36 dni z powodu zmiany klimatu . (urlop) . dzis jest 10 dc i chcemy przytulanka . wg kalendarzyka i ostatniej miesiaczki (tej spoznionej) dni plodne zaczynaja sie od 4 .10 . sluz mam wodnisty dzis i pobolewa mnie podbrzusze . co mowicie ? czy dzis warto ?
Jak macie ochotę to nad czym się zastanawiacie? -
anet90 wrote:wg kalendarzyka od 4 plodne a owulke wyznaczylo mi na 9 . myslicie ze wytrwają plemniki ?
ale podbrzusze pobolewa wiec moze szybciej bedzie . a co tam. bedziemy probowac , zwlaszcza ze w tygodniu moze nie byc okazji bo mąż w delegacji .
Na weekend mąż nie wróci? Kurde trochę długo. Kilka dni wytrzymują ale czy tak długo?
Ja jak mam owulacje to mężowi ukladam tak trasy żeby wracał do domu ( jest kierowca). Dobre strony własnej działalnościale jak widać jakoś nam nie wychodzi
31 lat,
TSH 3,07
Dwie córeczki
anet90 wrote:wg kalendarzyka od 4 plodne a owulke wyznaczylo mi na 9 . myslicie ze wytrwają plemniki ?
ale podbrzusze pobolewa wiec moze szybciej bedzie . a co tam. bedziemy probowac , zwlaszcza ze w tygodniu moze nie byc okazji bo mąż w delegacji .
Kiedy wytrwaja? Od dziś do 9.10? Nie bardzo -
emidomi wrote:Bella_Bella jak się czujesz?
Ogólnie całkiem nieźle pomijając mdłości. Tylko samopoczucie słabe bo już tydzień leżę i praktycznie sama cały czas bo Mój mieszkanie wykańcza. Na szczęście nie mam już plamien i oby nie wróciły. Mam nadzieję że podczas środowej wizyty okaże się, że krwiak już się wchłonął. I bardzo bym chciała dostać zielone światło na przytulanki bo już też trochę wariuje przez ten brak takiej bliskości. -
Hello
My z mężem dziś kupiliśmy nową sofę. Mają przywieźć we wtorek, akurat się @ skończymoże nowe łóżko przyniesie nam szczęście
Miłego sobotniego wieczorku :*Bella_Bella, AniaŁ123, Violet146 lubią tę wiadomość
29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
Bella_Bella wrote:Ogólnie całkiem nieźle pomijając mdłości. Tylko samopoczucie słabe bo już tydzień leżę i praktycznie sama cały czas bo Mój mieszkanie wykańcza. Na szczęście nie mam już plamien i oby nie wróciły. Mam nadzieję że podczas środowej wizyty okaże się, że krwiak już się wchłonął. I bardzo bym chciała dostać zielone światło na przytulanki bo już też trochę wariuje przez ten brak takiej bliskości.
Odpoczywaj. Masz dla kogo kochanamam nadzieję że wszystko u Ciebie będzie dobrze.
31 lat,
TSH 3,07
Dwie córeczki
anet90 wrote:moj tez kierowca,ale nie ja mu wyznaczam trasy:( i marne szanse ze w tyg bedzie. w weekend raczej tak. a dzis sprobujemy co by się nic nie marnowało .
To jak będzie w weekend to akurat na owulacje31 lat,
TSH 3,07
Dwie córeczki
emidomi wrote:Wg instrukcji negatywne. Ale ja mam zawsze negatywne. Nigdy nie mialam ciemnej drugiej kreseczki
U mnie chyba z raz sie pokazała taka sama kreska a owylka była jak widać, także chyba to kwestia indywidualna chyba nie musi byc taka sama koloremCórcia16mm->50mm->76 mm->400g->436g->1000g->1500g->2300g->3000g->3260g [39+6]
Synek10mm->23 mm->50 mm->460 g ->820 g->1500 g -> 2180 g ->2800 g->3040 g [40+5]
-
anet90 wrote:dziewczyny . to bedzie nasz pierwszy cykl staran. nic nie testuje .kiedy owu . wszystko na oko
cykle zazwyczaj mialam 31 dniowe. w tym miesiacu 36 dni z powodu zmiany klimatu . (urlop) . dzis jest 10 dc i chcemy przytulanka . wg kalendarzyka i ostatniej miesiaczki (tej spoznionej) dni plodne zaczynaja sie od 4 .10 . sluz mam wodnisty dzis i pobolewa mnie podbrzusze . co mowicie ? czy dzis warto ?
Zawsze warto? Zawsze tez można powtórzyć. Nie programuj sie na poczęcie bo sie tylko zaczniesz frustrować i stracisz przyjemność z tego wszystkiego.
Córcia16mm->50mm->76 mm->400g->436g->1000g->1500g->2300g->3000g->3260g [39+6]
Synek10mm->23 mm->50 mm->460 g ->820 g->1500 g -> 2180 g ->2800 g->3040 g [40+5]
-
ines. wrote:U mnie chyba z raz sie pokazała taka sama kreska a owylka była jak widać, także chyba to kwestia indywidualna chyba nie musi byc taka sama kolorem
Też doszłam do takiego wniosku. Miałam w poprzednim cyklu taka dosyć ciemną ale dużo jaśniejsza niż testowa. Myślę że to zależy od kobiety. Jednej wychodzi ciemna kreska a drugiej nie. Czasem mam tylko jedną kreskę na testach owu a później 2-3dni jest druga jasna kreska. Pewnie wtedy jest ovu.31 lat,
TSH 3,07
Dwie córeczki
Pączek wrote:Ania !
Witaj ! Ale ja sie cieszę ze Cie widze ❤️❤️❤️
A tym bardziej sie cieszę ze wróciłaś wypoczęta i szczęśliwa :*
Cudownie ! Oby ten stan trwał jak najdłużej
Musiałam uciec, bo miałam masę prania i sprzątania po urlopie. Na razie u mnie dziwie, 40dc (zwykle 27-28) ale nie jestem w ciąży, byłam 28 dc u ginki i powiedziała że tak będzie, więc czekam aż ten najdłuższy cykl ever się wreszcie skończy
Widzę że u Ciebie gorący czas oczekiwania, więc trzymam kciuki -
19Biedroneczka91 wrote:Czesc dziewczynki:) jak tam? Ktora nastepna wysika dwie kreski:)?
Biedronka gratuluję -
LILITH.P wrote:Dziękuję Aniu
nam jak widać relaks w górach pomógł, nawet jeśli owu już była po urlopie, to sądzę, że ten tydzień braku myślenia i odpoczynku sporo zdziałał
mocno Ci kibicuję, we wszystkim!! :*
Urlop naprawdę jest baardzo potrzebnyWidać jakie potrafi przynieść efekty
Widzę tez po sobie, nareszcie czuję się dobrze, chociaż te moje wariacje hormonalne spowodowały że ważę już 3,5 kg więcejMuszę się wziąć za siebie! Na urlopie też trochę pofolgowałam, zwłaszcza ze słodyczami i alkoholem
Ale to wszystko widocznie było mi potrzebne.
-
Bella_Bella wrote:Ogólnie całkiem nieźle pomijając mdłości. Tylko samopoczucie słabe bo już tydzień leżę i praktycznie sama cały czas bo Mój mieszkanie wykańcza. Na szczęście nie mam już plamien i oby nie wróciły. Mam nadzieję że podczas środowej wizyty okaże się, że krwiak już się wchłonął. I bardzo bym chciała dostać zielone światło na przytulanki bo już też trochę wariuje przez ten brak takiej bliskości.
Bella trzymam kciuki aby już teraz było z górkiMam nadzieję, że nie będziesz już miała dużo powodów do stresu
-
emidomi wrote:Wg instrukcji negatywne. Ale ja mam zawsze negatywne. Nigdy nie mialam ciemnej drugiej kreseczkiMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO