Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
czarnulka24 wrote:dzień dobry kochane ,
ja dziś leniuchuje bo mam wolne ! hehe
a u was co tam ?
Czernulka jak widać: od rana jaja, wino i męskie tyłki na tapecieZołza:), Kim87 lubią tę wiadomość
-
AniaŁ123 wrote:Pączek ja się kiedyś spotkałam z taką nazwą tej dolegliwosci: Syndrom niedopchnięcia
A najlepsze że to podobno słowa pani kardiolog i jest to prawdziwe schorzenie
Oj mam kilka takich przypadków w swoim otoczeniuNiedopcniete to za mało powiedziane
-
nick nieaktualny
-
Pączek wrote:Zazdro !
A ja w robocie szał w planowaniu projektuWiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2016, 10:05
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Zołza:) wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/726bab2d7d6d.jpg
Częstowac się !
Na lepszy dzień !
Zamawiam te z sercem i tą złotą kulkęZołza:) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
czarnulka24 wrote:hehe oj oj to masz pracy a pracy ! u mnie w robocie szał pał kombinują jak tylko mogą aż się nie chce chodzić co chwile coś zmieniają , robią tak żeby tylko kogoś zdenerwować ostatnio tak się porobiło że z dnia na dzień zmieniają zmiany niby masz grafik na tydzień a okazuje się że nie można nic zaplanować bo zaraz zmieniają ..chciałabym już za fasolkować i ich totalnie olać, wy też tak czasem macie ?
Ja mam w pracy ok, ale i tak przydałby mi się dłuższy urlop
A odnośnie pracy... pasuje czymś się zająć. Uciekam Laski! Bądźcie grzeczneZołza:), czarnulka24 lubią tę wiadomość
-
Zołza:) wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/726bab2d7d6d.jpg
Częstowac się !
Na lepszy dzień !
mniam mniamZołza:) lubi tę wiadomość
07.06.2019 synek
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
czarnulka24 wrote:hehe oj oj to masz pracy a pracy ! u mnie w robocie szał pał kombinują jak tylko mogą aż się nie chce chodzić co chwile coś zmieniają , robią tak żeby tylko kogoś zdenerwować ostatnio tak się porobiło że z dnia na dzień zmieniają zmiany niby masz grafik na tydzień a okazuje się że nie można nic zaplanować bo zaraz zmieniają ..chciałabym już za fasolkować i ich totalnie olać, wy też tak czasem macie ? szafa mamy nowego takiego że robi wszystko pod siebie a nie pod ludzi martwi o swoją dupę żeby tylko mu było najlepiej i się nie urobił , do tego wredny
czarnulka24 lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
AniaŁ123 wrote:Czernulka jak widać: od rana jaja, wino i męskie tyłki na tapecie
heheno i zaraz będzie kawcia bo idę robić
07.06.2019 synek
10tc,
10tc] Cb
czarnulka24 wrote:hehe oj oj to masz pracy a pracy ! u mnie w robocie szał pał kombinują jak tylko mogą aż się nie chce chodzić co chwile coś zmieniają , robią tak żeby tylko kogoś zdenerwować ostatnio tak się porobiło że z dnia na dzień zmieniają zmiany niby masz grafik na tydzień a okazuje się że nie można nic zaplanować bo zaraz zmieniają ..chciałabym już za fasolkować i ich totalnie olać, wy też tak czasem macie ? szafa mamy nowego takiego że robi wszystko pod siebie a nie pod ludzi martwi o swoją dupę żeby tylko mu było najlepiej i się nie urobił , do tego wredny
mysia09 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Zołza:) wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a9637552e1d8.jpg
hehe widzę dziewczynki że wam ślinka leci na sexowny tyłeczek i prawidłowo ! wieczorem złapcie swoich mężów i do dzieła !!!! bo ten miesiąc jest nasz ! chce widzieć na wykresach zieloniutkoKim87 lubi tę wiadomość
07.06.2019 synek
10tc,
10tc] Cb
nick nieaktualny