Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Tulis tez zdarza mi się pikaczento:) raz jeden raz drugi raz brzuch. Nie wiem od czego.Tuliska wrote:A wogole to dobry

Ehh.. mam problem... pierwszy raz tak mam i nie wiem co jest grane. Od owu ciągle coś mnie gdzieś kluje. A to jeden jajnik a to drugi a to podbrzusze...
I licho wie co to

Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO

-
przeżyłamAniaŁ123 wrote:Czekoladka przeżyłaś prolaktynę?
Jak będziesz miała wyniki to pisz
I trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę :*
jakoś... 
Wyniki albo dziś albo jutro
Będę informować :*
AniaŁ123 lubi tę wiadomość
-
Tak tak jak podstawowa jest powyżej normy to guzTuliska wrote:A ja się z Czekoladką nie zgodzę

Zwykła hiperprolaktynemia jest czasem powodowana przez guza przysadki (Czyli prolatyna powyżej normy w pierwszym badaniu)
Czynnosciowa jest spowodowana najczęściej stresem (Wynik min 7 razy wyzszy po metoclopramidonie)
Tak starałam się to wytłumaczyć post nad Twoim
Tuliska, pola89 lubią tę wiadomość
-
Pączek wrote:Dobry

A ja dzis wstałam z wrażeniem ze albo mnie cos zaczyna rozkładać albo @ nadchodzi
Bola mnie troche mięśnie, czuje ze boli mnie krzyż i kolana
Katar lekki i moj chłop mowi wczoraj ze jak nigdy ciepła jestem jak grzejnik
Oj nie dobrze sie dzieje nie dobrze
Pączuś zdrówka, nie daj się
A co do temperatury ciała, to...tarczyca. Mój mąż widzi straszną różnice w mojej ostatniej temperaturze. Teraz jestem zimna, a wcześniej właśnie cały czas mi wmawiał, ze mam gorączkę 
A i musisz mieć tego świadomość, że teraz może Ci być cieplej, więc łatwo można się przeziębić, bo np. za słabo się ubierzesz, wyjdziesz z pomieszczenia na zewnątrz i pozamiatane. Ja przez kilka lat z rzędu chorowałam właśnie przez to, w tramwaju się gotowałam, więc się rozbierałam, później wychodziłam nie do końca ubrana, np bez czapki, szalika, rozgrzana jak piec i bardzo łatwo się przeziębiałam
-
czarnulka24 wrote:Witam się poniedziałkowo ;)ja jutro lecę do polski na tydz 28 mam usg u mojej gin ale może jak znajdę innego lekarza to pójdę wcześniej
strasznie się boję usg ;/ ale mój mąż mówi że stres nic nie da będzie co będzie u mnie to jest tak 50/50 szans no ale oby było dobrze ..
a co tam u was ?
Czarnulka tyyyylko spokojnie
Będzie dobrze! Trzymam mocno kciuki!
czarnulka24 lubi tę wiadomość
-
Violet146 wrote:Cześć dziewczynki

Kim możesz mnie skreślić z listy
Dziś spadek temperatury i czekam aż się rozkręci franca...

Violet bardzo mi przykro
"gupia" małpa, pcha się nieproszona!
Violet146 lubi tę wiadomość
-
Nie ma nikogo? A kuku

Podzielę się z Wami śmieszną wiadomością:
Dostałam od endo skierowanie do poradni endokrynologii ginekologicznej w szpitalu uniwersyteckim UJ w Krakowie, tam jest naprawdę świetna kadra, która przyjmuje też w klinikach bezpłodności, a tutaj na NFZ i zadzwoniła tam, żeby się zarejestrować i...mam termin na 9.06.2017 r
Za 6 miesięcy i 2 tygodnie. Chyba sobie suwaczek ustawię
Do tego czasu to ja chyba nie dotrwam i w końcu będzie trzeba zapłacić za prywatną opiekę 
Heh..Taki głupi termin, że aż się tym nie przejęłam
Aha. I jeszcze żeby dostać skierowanie, to już trzeba się starać jakiś czas. Ja i tak dostałam wcześniej, bo po 9 miesiącach, a normalnie to pewnie po roku, do tego pół roku na pierwszą wizytę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2016, 12:51
Kim87, pola89 lubią tę wiadomość
-
No to kochana do tego czasu podejrzewam ze będziesz juz w pakiecie;) co za terminy masakraAniaŁ123 wrote:Nie ma nikogo? A kuku

Podzielę się z Wami śmieszną wiadomością:
Dostałam od endo skierowanie do poradni endokrynologii ginekologicznej w szpitalu uniwersyteckim UJ w Krakowie, tam jest naprawdę świetna kadra, która przyjmuje też w klinikach bezpłodności, a tutaj na NFZ i zadzwoniła tam, żeby się zarejestrować i...mam termin na 9.06.2017 r
Za 6 miesięcy i 2 tygodnie. Chyba sobie suwaczek ustawię
Do tego czasu to ja chyba nie dotrwam i w końcu będzie trzeba zapłacić za prywatną opiekę 
Heh..Taki głupi termin, że aż się tym nie przejęłam
Aha. I jeszcze żeby dostać skierowanie, to już trzeba się starać jakiś czas. Ja i tak dostałam wcześniej, bo po 9 miesiącach, a normalnie to pewnie po roku, do tego pół roku na pierwszą wizytę.
AniaŁ123, Lubię_czekoladę lubią tę wiadomość

-
Ja po owu zawsze się zatykamEwi28 wrote:Dziewczyny albo bede miała delikatnie mówiąć rozwolnienie albo okres dzis bo tak mnie bolą jajniki i dół brzucha że umre...
dopiero jak @ idzie to się odkorkuje

-
Mamusie kochane, moja Basia dostała od Was piekny prezent. Wszystkim za to bardzo dziekujemy, czuje sie z Wami bardziej zwiazana niz z niektorymi osobami w dosc bliskiej rodzinie... Nie chce jednak, aby tylko moja mała została wyrózniona, bo w niczym jest lepsza od Waszych pociech, ktore beda juz wkrotce
i wszystkie zasługują na takie powitanie na świecie gdy nadejdzie ich czas. Wysuwam zatem propozycje uczynienia zwyczaju z prezentu z okazji narodzin tak aby kazde bobo było wyróżnione i nikt nie czuł się gorszy czy pominięty
czekam na odpowiedzi kto za, kto przeciw
w ostateczności Basia kazdej podziękuje z osobna w odpowiednim momencie, wiadomo kiedy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2016, 13:14
Ewi28, AniaŁ123, smerfetkaaa, mysia09 lubią tę wiadomość
-
Ja jestem zaSylwia91 wrote:Mamusie kochane, moja Basia dostała od Was piekny prezent. Wszystkim za to bardzo dziekujemy, czuje sie z Wami bardziej zwiazana niz z niektorymi osobami w dosc bliskiej rodzinie... Nie chce jednak, aby tylko moja mała została wyrózniona, bo w niczym jest lepsza od Waszych pociech, ktore beda juz wkrotce
i wszystkie zasługują na takie powitanie na świecie gdy nadejdzie ich czas. Wysuwam zatem propozycje uczynienia zwyczaju z prezentu z okazji narodzin tak aby kazde bobo było wyróżnione i nikt nie czuł się gorszy czy pominięty
czekam na odpowiedzi kto za, kto przeciw
w ostateczności Basia kazdej podziękuje z osobna w odpowiednim momencie, wiadomo kiedy 
Sylwia91 lubi tę wiadomość

-
Kim87 wrote:No to kochana do tego czasu podejrzewam ze będziesz juz w pakiecie;) co za terminy masakra
No zobaczę, jeśli tak to pójdę na konsultację w trochę innym charakterze, a jeśli nie, to też skorzystam
-
To ja też dołączam do pikającychTuliska wrote:Dyskoteka pika pika czuuuu'j

Wczoraj mnie zakuło pare razy - przestało - i po jakiś 2 min znowu tak mi ktoś mi szpilkę wkładał
A tak to mam objaw ciągnie i kujeWiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2016, 13:33
Kim87 lubi tę wiadomość
-
cholera a ja myslałam że to może groszek mi tak temp podnosiAniaŁ123 wrote:Pączuś zdrówka, nie daj się
A co do temperatury ciała, to...tarczyca. Mój mąż widzi straszną różnice w mojej ostatniej temperaturze. Teraz jestem zimna, a wcześniej właśnie cały czas mi wmawiał, ze mam gorączkę 
A i musisz mieć tego świadomość, że teraz może Ci być cieplej, więc łatwo można się przeziębić, bo np. za słabo się ubierzesz, wyjdziesz z pomieszczenia na zewnątrz i pozamiatane. Ja przez kilka lat z rzędu chorowałam właśnie przez to, w tramwaju się gotowałam, więc się rozbierałam, później wychodziłam nie do końca ubrana, np bez czapki, szalika, rozgrzana jak piec i bardzo łatwo się przeziębiałam
Czyli kolejne urojenia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2016, 13:34
-
Kochana to jest dobrowolna decyzja nie musisz isc za nami jak tego nie czujesz. My jesteśmy tu kilka mc wiec się znamy. Choć dziewczyny które ani razu z Sylwia nie rozmawiały tez dokladaly się do prezentu. Zrób jak ci serce podpowiada; )Ewi28 wrote:ja jestem tu krótko wiec jak uwazacie, pójde za większością głosów
Sylwia91 lubi tę wiadomość