Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Ewi28 wrote:ja jestem tu krótko wiec jak uwazacie, pójde za większością głosów
Ewi może być też tak, że dołączysz się do upominku dla tych, które już zdążysz poznaćJa też nie znam wszystkich przyszłych mamuś z belly
Ale każda ma grono swoich znajomych. Nikogo nie będziemy zmuszać, wedle uznania i żadnych cenników
Kim87, Ewi28, Sylwia91 lubią tę wiadomość
-
Sylwia91 wrote:Mamusie kochane, moja Basia dostała od Was piekny prezent. Wszystkim za to bardzo dziekujemy, czuje sie z Wami bardziej zwiazana niz z niektorymi osobami w dosc bliskiej rodzinie... Nie chce jednak, aby tylko moja mała została wyrózniona, bo w niczym jest lepsza od Waszych pociech, ktore beda juz wkrotce
i wszystkie zasługują na takie powitanie na świecie gdy nadejdzie ich czas. Wysuwam zatem propozycje uczynienia zwyczaju z prezentu z okazji narodzin tak aby kazde bobo było wyróżnione i nikt nie czuł się gorszy czy pominięty
czekam na odpowiedzi kto za, kto przeciw
w ostateczności Basia kazdej podziękuje z osobna w odpowiednim momencie, wiadomo kiedy
Sylwia91 lubi tę wiadomość
Adaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
Franiu ❤️ 20.12.2019 CC; 3390g, 57cm
Starania o drugiego maluszka:
30 lat
13.03.19 - 1 cykl z clo + ovitrelle + luteina = ciąża
21.02.19 - histeroskopia z sono HSG (wszystko drożne)
Starania o pierwszego maluszka:
28 lat, 14 cs - szczęśliwy
11.02.17 - bledziutka druga kreseczka na teście
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy -
jak o objawach...
to mnie znowu brzuch pobolewa tak miesiączkowo już chyba od tygodnia, dodatkowo kłucie wczoraj i wyjątkowo (!) nie chce mi prawie wcale jeść, a zawsze przed @ byłam dał czas głodna
30 lat
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy -
AniaŁ123 wrote:Ewi może być też tak, że dołączysz się do upominku dla tych, które już zdążysz poznać
Ja też nie znam wszystkich przyszłych mamuś z belly
Ale każda ma grono swoich znajomych. Nikogo nie będziemy zmuszać, wedle uznania i żadnych cenników
jasne laseczkispokojnie jak na wojnie
-
pola89 wrote:jak o objawach...
to mnie znowu brzuch pobolewa tak miesiączkowo już chyba od tygodnia, dodatkowo kłucie wczoraj i wyjątkowo (!) nie chce mi prawie wcale jeść, a zawsze przed @ byłam dał czas głodna
ja ci mówię że u ciebie będzie plusik na teście -
Ewi28 wrote:ja ci mówię że u ciebie będzie plusik na teście
Pączek lubi tę wiadomość
30 lat
Pączek wrote:cholera a ja myslałam że to może groszek mi tak temp podnosi
Czyli kolejne urojenia
Wiesz...u mnie był skok TSH z 0,009 na 4,89 w trzy tygodnie, więc taka zmiana była odczuwalna, ale takie delikatne faktycznie mogą nie być odczuwalne, ja nie wiem jak to jest i nie wiadomo jak działa na Ciebie taka dawka
Więc całkiem możliwe, że to jednak groszek rozgrzewa -
AniaŁ123 wrote:Wiesz...u mnie był skok TSH z 0,009 na 4,89 w trzy tygodnie, więc taka zmiana była odczuwalna, ale takie delikatne faktycznie mogą nie być odczuwalne, ja nie wiem jak to jest i nie wiadomo jak działa na Ciebie taka dawka
Więc całkiem możliwe, że to jednak groszek rozgrzewa
No ja mam nadzieje ze to to - bo jak nie to - to ja sie poddaje -
Pączek wrote:No ja mam nadzieje ze to to - bo jak nie to - to ja sie poddaje
Nawet tak nie mów!!! Pączuś! -
Pączek wrote:No ja mam nadzieje ze to to - bo jak nie to - to ja sie poddaje
uda się
30 lat
Pączek wrote:Laski przerwe sobie walne z miesiąc może dwa i wróce
Pączuś umrę z tęsknoty! Mam nadzieję, że Twój groch się nade mną zlituje i nie narazi na to ciotki
Który masz dc?
A tak poważnie, trzeba iść za głosem serca. Ja zrobiłam sobie ponad miesiąc przerwy i naprawdę wyszło mi to na dobre.
Ale może nie będzie trzebaWiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2016, 14:15
-
Pączek wrote:Laski przerwe sobie walne z miesiąc może dwa i wróce
Ja tam wierzę w grocha
30 lat
AniaŁ123 wrote:Pączuś umrę z tęsknoty! Mam nadzieję, że Twój groch się nade mną zlituje i nie narazi na to ciotki
Który masz dc?
A tak poważnie, trzeba iść za głosem serca. Ja zrobiłam sobie ponad miesiąc przerwy i naprawdę wyszło mi to na dobre.
Ale może nie będzie trzeba
23dc jakies 8 dpo
Musze jakoś sobie wszystko w głowie poukładać - moze ja za bardzo chce i dlatego nie wychodzi
Moja co chwilowa panika i urojenia mnie zaraz wykończą