Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Lubię_czekoladę wrote:Tak wlasnie! Podwojny win
Wstawaj wstawaj, jest sobiota, robota albo przyjemnosci czekaja u mnie niestety najpierw robota ale mam taki balagan ze nie moge przestac sie smiac aaaaaaaaa zaczelam od tego ze przenioslam sie z lozka na kanape w salonie i trawie to co mam do zrobienia ukladam w glowie kolejnosc haha i chyba zaczne od sniadania i kawy
A my narazie szamiemy sniadanko:)i tez sprzątnie...bleeeLubię_czekoladę lubi tę wiadomość
-
pestka1 wrote:Otóż to, ja właśnie piję kawę, siedzę w fotelu i zastanawiam się w co najpierw ręce włożyć
-
Laski, wysypalam pranie na podloge w kuchni, bo tam mam pralke i sie nad nim modle zmobilizujcie mnie do roboty plis jeszcze kawke sobie zrobie
-
Juz wszystkie sprzatacie, tak? Tylko ja sie zebrac nie moge
Emidomi a Ty gdzie sie podziewasz? -
Lubię_czekoladę wrote:Laski, wysypalam pranie na podloge w kuchni, bo tam mam pralke i sie nad nim modle zmobilizujcie mnie do roboty plis jeszcze kawke sobie zrobie
To ja jestem ciut lepsza, bo pranie zrobiłam, ale miałam dobra motywacje, bo to pościel młodego do przedszkolaLubię_czekoladę lubi tę wiadomość
-
19Biedroneczka91 wrote:Cześć Kochane. Milej soboty;*****ja dzis nie sprzątam, bo mam lenia:)
Mowisz, ze len zwyciezyl19Biedroneczka91 lubi tę wiadomość
-
pestka1 wrote:To ja jestem ciut lepsza, bo pranie zrobiłam, ale miałam dobra motywacje, bo to pościel młodego do przedszkola
Dzieci w przedszkolu musza miec swoja posciel? -
Lubię_czekoladę wrote:Hej Kochana Biedroneczko :* dla Ciebie rowniez
Mowisz, ze len zwyciezylLubię_czekoladę, pola89 lubią tę wiadomość
Czekoladko przyjelam Twoje zaproszenie.
Boże jak tu miło dzisiaj na forum
U mnie 12 dpo. @ wyznaczona na jutro. Jak nie przyjdzie to w poniedziałek testuje kochaneLubię_czekoladę, mysia09, pola89, 19Biedroneczka91, Ewi28 lubią tę wiadomość
31 lat,
Aktualnie w trzeciej ciazy
TSH 3,07
Niedoczynność tarczycy 1x 88 mg Euthyrox
Dwie córeczki
14.02.2017 HSG jajowody drożne -
emidomi wrote:Czekoladko przyjelam Twoje zaproszenie.
Boże jak tu miło dzisiaj na forum
U mnie 12 dpo. @ wyznaczona na jutro. Jak nie przyjdzie to w poniedziałek testuje kochane
Trzymam kciuki, zeby malpiszon poszedl w zapomnieniemysia09, emidomi, pola89 lubią tę wiadomość
-
A My juz posprzątaliśmy...jeszcze tylko podłogi umyć wykąpana, maseczka na buziaki....a później jedziemy oglądać domki...i potem chillout winko ze szwagierką....paznokietki jej zrobię....wiec zapowiada sie fajnie:)
pola89, 19Biedroneczka91 lubią tę wiadomość
-
mysia09 wrote:A My juz posprzątaliśmy...jeszcze tylko podłogi umyć wykąpana, maseczka na buziaki....a później jedziemy oglądać domki...i potem chillout winko ze szwagierką....paznokietki jej zrobię....wiec zapowiada sie fajnie:)