Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Ewi28 wrote:A wczoraj taki test mialam ciemniejszy a test z firmy facelle jasny wiec nie wiem o co kaman
-
Kasia*83* wrote:Aha czyli zabawa na całego. A taki zwykły termometr może być czy już jakieś specjalne? Bo i takie widziałam ...
Ja kupiłam komputer cyklu - niestety to droga zabawka...tak, jak wspominałam koniec stycznia i luty będe go wdrażała, a od marca spróbuję - wtedy będę mogła coś więcej napsiać...
2 lata temu dzięki niemu zaskoczyłam od razu, po 1 stosunku, no ale skończyło się jak się skończyłoLubię_czekoladę lubi tę wiadomość
-
Coco55 wrote:Ja kupiłam komputer cyklu - niestety to droga zabawka...tak, jak wspominałam koniec stycznia i luty będe go wdrażała, a od marca spróbuję - wtedy będę mogła coś więcej napsiać...
2 lata temu dzięki niemu zaskoczyłam od razu, po 1 stosunku, no ale skończyło się jak się skończyłoCoco55 lubi tę wiadomość
34 lata, 2 cs
A 03.2005...J 11.2008...K 02.2016
(*) 2007 (*) 2014 (*) 2017
-
Będę Wam relacjonowała na bieżąco. Czekam teraz na okres i równolegle zrobię sobie tutaj wykres. Jestem ciekawa czy będą podobne...
Nie nakręcam się jakoś szczególnie, bo wiem, że to nigdy nie wychodzi na dobre.
-
Lubię czekoladę dzieki za słowa otuchy:) Ja za 5 dni mam dostać okres ale juz mnie nosi zeby zrobić test... Mam mocno nieregularny a dzis cały dzien pobolewa mnie podbrzusze i nie wiem co o tym myśleć... Nastawiać się pozytywnie czy nie??
Lubię_czekoladę lubi tę wiadomość
4 cs:) -
Coco55 wrote:Ja kupiłam komputer cyklu - niestety to droga zabawka...tak, jak wspominałam koniec stycznia i luty będe go wdrażała, a od marca spróbuję - wtedy będę mogła coś więcej napsiać...
2 lata temu dzięki niemu zaskoczyłam od razu, po 1 stosunku, no ale skończyło się jak się skończyło
Czyli Ty tak profesjonalnie Czadzior -
lollita wrote:Lubię czekoladę dzieki za słowa otuchy:) Ja za 5 dni mam dostać okres ale juz mnie nosi zeby zrobić test... Mam mocno nieregularny a dzis cały dzien pobolewa mnie podbrzusze i nie wiem co o tym myśleć... Nastawiać się pozytywnie czy nie??
Lolitka,
Niestety nie prowadzisz wykresu (albo go nie widzę?), jeśli masz nieregularne cykle to jak wróżenie z fusów Chyba, że wiesz kiedy była owulacja? Wtedy prawidłowo @ powinna przyjść po 14 dniach Który to Twój dc?Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2017, 15:38
-
lollita wrote:Lubię czekoladę dzieki za słowa otuchy:) Ja za 5 dni mam dostać okres ale juz mnie nosi zeby zrobić test... Mam mocno nieregularny a dzis cały dzien pobolewa mnie podbrzusze i nie wiem co o tym myśleć... Nastawiać się pozytywnie czy nie??
Lepiej negatywnie żeby się przyjemnie zaskoczyć niż później ciężko rozczarować... wstrzymaj się z testem, ja zrobiłam przed było pozytywnie, a później niestety nie. Ciężko wytrzymać ale lepsze dla zdrowiaLubię_czekoladę lubi tę wiadomość
34 lata, 2 cs
A 03.2005...J 11.2008...K 02.2016
(*) 2007 (*) 2014 (*) 2017
-
Kasia*83* wrote:Lepiej negatywnie żeby się przyjemnie zaskoczyć niż później ciężko rozczarować... wstrzymaj się z testem, ja zrobiłam przed było pozytywnie, a później niestety nie. Ciężko wytrzymać ale lepsze dla zdrowia
EDIT: Dla mega niecierpliwych polecam od razu BetkęWiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2017, 15:41
-
pestka1 wrote:Ja z tych mocno niecierpliwych i zrobiłam dwa dni przed @ bety w zyciu nie robiłam, nie cierpię na cos czekać
-
Lubię_czekoladę wrote:W jednym cyklu należy robić testy z jednej firmy Więc jak wczoraj miałaś ciemny facelle a dziś jasny facelle to wczoraj pozytyw, dzisiaj negatyw Pik LH wczoraj, dzisiaj, jutro owu
-
Ewi28 wrote:Wczoraj miałam ciemny ale firmy lh vitam a jasny facelle a dzos po 14 tez ciemny tej firmy lh viatam a teraz sa jasne negatywny tez firmy lh vitam i pinky