Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Tylko z wątróbka baaardzo ostroznie bo ma dużo witaminy A, a ona jest niezbyt pożądana w dużych ilosciach w ciąży:* ale buraki, brokuły jak najbardziej:)
Kasia*83* wrote:No właśnie dziewczyny jak to jest z tą temperaturą? Ja nigdy nie mierzyłam, chyba że czoło ale może warto żeby określić lepiej co się dzieje?! Sprawdza się to ?
sprawdza się
można się dowiedzieć sporo przy dłuższej obserwacji.
trzeba być sumiennym bo mierzyć o stałej porze przed wstaniem z łóżka -
marciaa wrote:sprawdza się
można się dowiedzieć sporo przy dłuższej obserwacji.
trzeba być sumiennym bo mierzyć o stałej porze przed wstaniem z łóżka34 lata, 2 cs
A 03.2005...J 11.2008...K 02.2016
(*) 2007 (*) 2014 (*) 2017
-
Kasia*83* wrote:Aha czyli zabawa na całego. A taki zwykły termometr może być czy już jakieś specjalne? Bo i takie widziałam ...
palusia171 lubi tę wiadomość
-
Kasia*83* wrote:I pytanie za 100 punktów gdzie mierzyć ?
Są dwie opcje Albo w buzi albo dowcipnie Gdzie wolisz Ja mierzę w buzi Mierzymy zawsze po tej samej stronie, pod językiem, głęboko, blisko ósemeczki -
Lubię_czekoladę wrote:Są dwie opcje Albo w buzi albo dowcipnie Gdzie wolisz Ja mierzę w buzi Mierzymy zawsze po tej samej stronie, pod językiem, głęboko, blisko ósemeczki
No ok, to już wszystko wiem, heh laik ze mnie jak na troje dzieci, ale jakoś wcześniej takiego ciśnienia nie było... Dziekuję za info, przynajmniej będę miarodajnie teraz mierzyćLubię_czekoladę lubi tę wiadomość
34 lata, 2 cs
-
Kasia*83* wrote:No ok, to już wszystko wiem, heh laik ze mnie jak na troje dzieci, ale jakoś wcześniej takiego ciśnienia nie było... Dziekuję za info, przynajmniej będę miarodajnie teraz mierzyć
Ale jak tak patrze to seksy były dość regularnie i nic bym w tym nie zmieniła bez względu na temperature... co ma być to bedzieLubię_czekoladę lubi tę wiadomość
-
Tak w ogole to jesteśmy z mężem w trasie, jedziemy po moja babcie, zeby ja przywieźć do nas na kilka dni i przy okazji dowie sie o drugim prawnuku babcia zrobiła akurat świeże pączusie
elmo88, Lubię_czekoladę, emidomi, mysia09 lubią tę wiadomość
-
elmo88 wrote:Słuchaj się dziewczyn, bo ja sobie tak to przyszłam i nikomu sie nie chwalilam ze mierze na czole, a tu psikus hihiih
Ale jak tak patrze to seksy były dość regularnie i nic bym w tym nie zmieniła bez względu na temperature... co ma być to bedzieelmo88, Kasia*83*, mysia09 lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny ja tutaj jestem całkiem nowa. Pierwsza ciąża biochemiczna ale teraz planuję drugą. Muszę przyznać że ciekawie piszecie. Ja mam problem taki że nigdy nie zastanawiałam się nad swoim ciałem nie mierzyłam temp. nic nie sprawdzałam... nie planowałam pierwszej ciąży a teraz mam świra na tym punkcie... też tak macie???4 cs:)
-
pestka1 wrote:Tak w ogole to jesteśmy z mężem w trasie, jedziemy po moja babcie, zeby ja przywieźć do nas na kilka dni i przy okazji dowie sie o drugim prawnuku babcia zrobiła akurat świeże pączusie
-
lollita wrote:Cześć dziewczyny ja tutaj jestem całkiem nowa. Pierwsza ciąża biochemiczna ale teraz planuję drugą. Muszę przyznać że ciekawie piszecie. Ja mam problem taki że nigdy nie zastanawiałam się nad swoim ciałem nie mierzyłam temp. nic nie sprawdzałam... nie planowałam pierwszej ciąży a teraz mam świra na tym punkcie... też tak macie???
Ja tak mam, ale z reguły wtedy nic nie wychodzi...34 lata, 2 cs