Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
emidomi wrote:Ja to nawet na stopach za ciebie kciuki zaciskam he he
Ale tak na serio teraz Twoja kolej mala - masz najdłuższy staż w staraniach zaraz będziesz nam bykowe płacić
Ja mam zawsze ładne wykresy kochana. Jak będzie jakis pokręcony to pewnie ciążowy jak nic będę zapier...na to HSG az mi będzie łepetyna podskakiwać
No mam mam Trochę to już się ciągnie Nie powiem Nawet się przyzwyczaiłam haha
Hehe obyś nie musiała Może Cię właśnie ładny wykres zaskoczyemidomi lubi tę wiadomość
-
elmo88 wrote:oki dziękuje za odpowiedzi
czyli wychodzi an to, że ten cykl jest tak samo niespodzianka jak poprzednie..elmo88 lubi tę wiadomość
-
Lubię_czekoladę wrote:Życzę aby kolejnego nie było A jak będzie to już z odpowiednim mierzeniem temp Kup sobie Kochana termometr z dwoma miejscami po przecinku Kosztuje coś koło 20 zł
ale pomyśle o tym czy chce to robić, bo strasznie się nakręcam i nie mogę przestać o tym myśleć.Lubię_czekoladę lubi tę wiadomość
-
palusia171 wrote:Brał suplement diety Parenton, a tak ogólnie próbowaliśmy dobrze się odżywiać. Wcześniej, przed badaniem mieliśmy wstrzemięźliwość od 5 dni. teraz zrobiliśmy tylko dwa zobaczymy co z tego wyjdzie.
My ostatnio badaliśmy i mówili ze trzeba w ciągu 40 minut dowieźć.Weźcie pod uwagę to ,ze mogą być korki albo coś innego się wydarzy i nie dowieziecie w tym czasie.
Absencja powinna wynosić od 2 do 7 dni
palusia171 lubi tę wiadomość
31 lat,
Aktualnie w trzeciej ciazy
TSH 3,07
Niedoczynność tarczycy 1x 88 mg Euthyrox
Dwie córeczki
14.02.2017 HSG jajowody drożne -
elmo88 wrote:wg OF tak
wg moich wcześniejszy cykli 34 dniowych - 3 lutego
jeżeli ta temp się nie liczy i oszukałam OF to już sama nie wiem...
Kurcze to miałabyś bardzo długą fazę lutealną ponad 20 dni. Moze przez ta temperaturę źle ci wyznaczyło owu31 lat,
TSH 3,07
Dwie córeczki
elmo88 wrote:dziękuje
ale pomyśle o tym czy chce to robić, bo strasznie się nakręcam i nie mogę przestać o tym myśleć.elmo88 lubi tę wiadomość
-
palusia171 wrote:Brał suplement diety Parenton, a tak ogólnie próbowaliśmy dobrze się odżywiać. Wcześniej, przed badaniem mieliśmy wstrzemięźliwość od 5 dni. teraz zrobiliśmy tylko dwa zobaczymy co z tego wyjdzie.
palusia171 lubi tę wiadomość
-
Dziewuszki te nowe i "stare" wysyłam wam miliardy zarazków ciążowych niech was dopadną i zagnieżdżają soe w brzuszkach.
Czekolada nasza słodka jak nic kolejne miejsce na liście jest Twoje i Emidomi tez powitam was z otwartymi ramionami na fioletowej stronie.
Ja odebrałam dzis wyniki badań, wszystko gra tak myśle tylko hemoglobina 11 a norma 11,5 tylko nie wiem czy w ciazy nie sa jakies inne normyWiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2017, 12:08
emidomi, Lubię_czekoladę, palusia171, mysia09 lubią tę wiadomość
-
pestka1 wrote:Dziewuszki te nowe i "stare" wysyłam wam miliardy zarazków ciążowych niech was dopadną i zagnieżdżają soe w brzuszkach.
Czekolada nasza słodka jak nic kolejne miejsce na liście jest Twoje i Emidomi tez powitam was z otwartymi ramionami na fioletowej stronie.
Ja odebrałam dzis wyniki badań, wszystko gra tak myśle tylko hemoglobina 11 a norma 11,5 tylko nie wiem czy w ciazy nie sa jakies inne normy
Ja zawsze miałam lichą hemoglobinę . W pierwszej i drugiej ciązy też . Myśle ,że twoja nie jest taka straszna ale gin ci pewnie więcej powie31 lat,
TSH 3,07
Dwie córeczki
pestka1 wrote:Dziewuszki te nowe i "stare" wysyłam wam miliardy zarazków ciążowych niech was dopadną i zagnieżdżają soe w brzuszkach.
Ja odebrałam dzis wyniki badań, wszystko gra tak myśle tylko hemoglobina 11 a norma 11,5 tylko nie wiem czy w ciazy nie sa jakies inne normy
Jak tylko wyjdą nam ++ to impreza19Biedroneczka91, mysia09 lubią tę wiadomość
-
Pestka ja na 11,4 już dostalam zelazo zeby zapobiec dalszemu spadaniu hemoglobiny:* dzidziuś sie czestuje to trzeba uzupelniac:)
Lubię_czekoladę lubi tę wiadomość
19Biedroneczka91 wrote:Pestka ja na 11,4 już dostalam zelazo zeby zapobiec dalszemu spadaniu hemoglobiny:* dzidziuś sie czestuje to trzeba uzupelniac:)
-
19Biedroneczka91 wrote:Pestka ja na 11,4 już dostalam zelazo zeby zapobiec dalszemu spadaniu hemoglobiny:* dzidziuś sie czestuje to trzeba uzupelniac:)
Tez tak myśle, ze pewnie lekarz zleci suplementację żelaza. W pierwszej ciazy miałam krew dobra tylko w Irlandii miałam ze dwa razy badana ale lepiej sie odżywiałam. No nic muszę swoją dietę wzbogacić