Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
pestka1 wrote:To jest to, duże piersi = ciążunia. U mnie jak tylko mąż zobaczył tzw. wielki cyc, to wtedy zakiełkowała myśl, że może się udało A czujesz wieczorami jakby mrowienie w piersiach? Ja tak miałam, zdawało mi się jakby nagle w piersi robiło się zimno lub jakby napływało mleko, że tak to obrazowo ujmę
Dziś to podbrzusze wyjątkowo mi dokucza, raz jak wstałam z łozko to jakby mnie ktoś pociągnął za prawy jajnik. Zobaczymy czy to małpa czy nie małpa -
nick nieaktualnyelmo88 wrote:Mrowienia w piersiach nie, ale czasem w podbrzuszu jak leze. Ale piersi przed okresem zawsze mam pwiększone, więc też nie odbieram tego jak jakiś sygnał
Dziś to podbrzusze wyjątkowo mi dokucza, raz jak wstałam z łozko to jakby mnie ktoś pociągnął za prawy jajnik. Zobaczymy czy to małpa czy nie małpa
W pierwszej ciąży zanim zatestowałam w ogóle to to ciągnięcie za jajnik miałam bardzo często! Trzymam kciukielmo88 lubi tę wiadomość
-
Ewi28 wrote:a mozliwe z( dzis 12 dc o 11 pozytyw test owu) ze juz jestem po owu bo mam szyjke twardą i zamknieta i zero sluzu?
A wczoraj jaki był test ? Może przegapilas pik ?
31 lat,
Aktualnie w trzeciej ciazy
TSH 3,07
Niedoczynność tarczycy 1x 88 mg Euthyrox
Dwie córeczki
14.02.2017 HSG jajowody drożne -
Czesc
Wczoraj rozmawialam z Moim i ustalilismy, ze IUI w Marcu, zaczynamy sie umawiac, mam nadzieje, ze nam sie to nie pokryje z wyjazdem, bo kolejny miesiac bedzie stracony
Milego poniedzialku -
Lubię_czekoladę wrote:Czesc
Wczoraj rozmawialam z Moim i ustalilismy, ze IUI w Marcu, zaczynamy sie umawiac, mam nadzieje, ze nam sie to nie pokryje z wyjazdem, bo kolejny miesiac bedzie stracony
Milego poniedzialku
oj Czekoladko..tulę Cię mocno i trzymam kciuki żeby Wam się udało -
Cześć dziewczyny.
Czekoladka ściskam Cie mocno:*
A ja chyba w tym cyklu nie zdążę....a z ta owulacją to ja juz nie wiem ....w środę byl pęcherzy 17m....a testy LH ujemne( byc może robię o złych porach) temp. Trochę wzrosła....nie wiem zobaczymy kiedy mi wyznaczy ovufeiend....najwyzej zrobię progesteron do potwierdzenia czy w ogóle była. Kurde że nie udalo mi sie wczesniej umówić do tego lekarza...a nie chce przerywać "leczenia" kazał się starać po jak zdążymy.... -
Lubię_czekoladę wrote:Czesc
Milego poniedzialku
31 lat,
Aktualnie w trzeciej ciazy
TSH 3,07
Niedoczynność tarczycy 1x 88 mg Euthyrox
Dwie córeczki
14.02.2017 HSG jajowody drożne -
nick nieaktualnyHej,
Czekoladka przytulam mocno :*
ten cykl miałas i tak stracony, gin mi mówił, że stan zapalny zęba albo dziąseł może utrudniać staranka, bo bakterie od zęba krążą we krwi i organizm "nie chce" zajść zeby chronić dzidzię przed bakteriami
emidomi ładnie tempka się pnie, oby tak dalej :*
u mnie gin w 15 dc potwierdził owulkę, dokładnie tak jak of mi wyznaczył- w 14 dc także dostałam już 15 dc duphaston i teraz odliczanie do testowaniaemidomi lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny
Trochę jestem do tyłu w wydarzeniach... Lubię czekoladę trzymałam kciuki ale chyba się nie udało trzymaj się :-*, powodzenia dla wszystkich testujących i miłego dzionkaWiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2017, 09:38
34 lata, 2 cs
A 03.2005...J 11.2008...K 02.2016
(*) 2007 (*) 2014 (*) 2017