Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
stokrotka666 wrote:@ sie rozkreca. zlapalam mega dola. 15 cykl staran i ani drgnie, juz nie mam sily plakac mi sie chce:(
Rozumiem Cię doskonale i tulę mocno.. My właśnie wczoraj zdecydowaliśmy się na inseminację.. Zaraz zaczynami 19 cykl starań.. Już wystarczy -
hej dziewczyny, u mnie przyszła wczoraj @ co mnie zaskoczyło bo w sobote miałam zawroty głowy i mdłości, do tego dziwny ból podbrzusza i @ spóźniła się 3 dni. Miałam nadzieje że cos jednak będzie a tu nic.
Nie robiłam nigdy żadnych badań hormonalnych i bardzo Was dziewczyny proszę kiedy robi się te badania w dowolnym dniu cyklu czy jakis określony dzień. Ile takie badania kosztują?
Wyczytałam tylko że najlepiej zrobić FSH, LH w 2-3 dniu cyklu i dodatkowo AMH, TSH i prolaktyne. Dajcie kochane znac czy dobrze zrobię jak jutro pójde na te badania i ile kosztują bo nie chce stac mi sie w kolejce po skierowanie35 lat, 2 ciąża -
magnolia82222 wrote:hej dziewczyny, u mnie przyszła wczoraj @ co mnie zaskoczyło bo w sobote miałam zawroty głowy i mdłości, do tego dziwny ból podbrzusza i @ spóźniła się 3 dni. Miałam nadzieje że cos jednak będzie a tu nic.
Nie robiłam nigdy żadnych badań hormonalnych i bardzo Was dziewczyny proszę kiedy robi się te badania w dowolnym dniu cyklu czy jakis określony dzień. Ile takie badania kosztują?
Wyczytałam tylko że najlepiej zrobić FSH, LH w 2-3 dniu cyklu i dodatkowo AMH, TSH i prolaktyne. Dajcie kochane znac czy dobrze zrobię jak jutro pójde na te badania i ile kosztują bo nie chce stac mi sie w kolejce po skierowanie
Nie lubię Twojej @ i trzymam kciuki za nowy cykl :*
Kochana LH, FSH, AMH i Prolaktynkę zrób sobie w 3 dc. Nie wiem kiedy robi się TSH ale z TSH trzeba zrobić chyba FTki. Jeśli nie ma znaczenia kiedy tarczyca to zrób sobie jutro wszystko.
Niestety wyjdzie to pewnie jakieś 300 zł..magnolia82222 lubi tę wiadomość
-
Lubię_czekoladę wrote:Cześć Magnolia
Nie lubię Twojej @ i trzymam kciuki za nowy cykl :*
Kochana LH, FSH, AMH i Prolaktynkę zrób sobie w 3 dc. Nie wiem kiedy robi się TSH ale z TSH trzeba zrobić chyba FTki. Jeśli nie ma znaczenia kiedy tarczyca to zrób sobie jutro wszystko.
Niestety wyjdzie to pewnie jakieś 300 zł..35 lat, 2 ciąża -
ja nigdy nie miałam problemów z tarczycą, ale nosiłam wkładke wewnątrzmaciczną 3 lata i w czerwcu tamtego roku ją wyjęłam. Podejrzewam ze przez tą wkładkę hormony i tarczyca się rozregulowały. Niestety takie są skutki antykoncepcji...
Jutro skocze z rana na badania i będzie wszystko jasne .
Lubię czekoladę czy najdroższe to są te hormony płciowe?35 lat, 2 ciąża -
magnolia82222 wrote:Ja tez swojej @ nie lubię, ale jesli myśle ze moje hormony szaleją i może tarczyca też to wolę uregulować sobie ten stan i dopiero brac się za maluszka
magnolia82222 lubi tę wiadomość
-
Lubię_czekoladę wrote:Jasne, że tak.. Masz zdrowe podejście
Lubię_czekoladę lubi tę wiadomość
35 lat, 2 ciąża -
marciaa wrote:ile kosztuje inseminacja?
-
Truss7 wrote:Dziewczyny jak skutecznie zajsc w ciążę ? Macie jakies wskazowki ? Dwa cykle z rzedu uprawialam sex w dni plodne, owulacji itp i nic
Szczerze to nie mam zielonego pojęcia Myślę, że jest jakiś magiczny trick ale od prawie 2 lat nie ogarnęłam jaki to
Tak czy inaczej, życzę powodzenia w starankachelmo88 lubi tę wiadomość
-
Truss7 wrote:Dziewczyny jak skutecznie zajsc w ciążę ? Macie jakies wskazowki ? Dwa cykle z rzedu uprawialam sex w dni plodne, owulacji itp i nic
Ja do końca nie wiem kiedy mam, więc chyba najlepiej po prostu jak najczęściej się kochać, ale też nie codziennie
Powodzenia! -
Ja skutecznie zaszłam ale ni w ząb nie wiem jak to sie stało powodzenia w dalszych staraniachelmo88, Lubię_czekoladę lubią tę wiadomość