Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Zeby to był jakiś trik, ktory bym odkryła to bym na tym zbiła majątek hahahaha a tak poważnie o ile nie ma poważnych przeszkód zdrowotnych to po prostu musi wszystko jakoś w jednym czasie zaskoczyć, radzę monitorować cykle
Lubię_czekoladę lubi tę wiadomość
-
pestka1 wrote:Zeby to był jakiś trik, ktory bym odkryła to bym na tym zbiła majątek hahahaha a tak poważnie o ile nie ma poważnych przeszkód zdrowotnych to po prostu musi wszystko jakoś w jednym czasie zaskoczyć, radzę monitorować cykle
Lubię_czekoladę lubi tę wiadomość
-
elmo88 wrote:Na pewno znasz ten trik!! Gadaj nam tu!!
elmo88 lubi tę wiadomość
-
pestka1 wrote:Za stosowna opłata, co łaska ale nie mniej niż 200zl Hahaha
Płacę w złocie za ciążunię
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/222bdb82fdb2.jpgelmo88 lubi tę wiadomość
-
Truss7 wrote:Elmo nie mam pewnosci bo korzystalam z kalendarzyka miesiaczkowego i to mi wyliczalo i pokazywalo `dni płodne, owulacje i prawdo podobienstwo szansy na ciążę` ... dziekuje dziewczyny pozostaje uprawiac wiecej sexu
nasz orgaznim to nie komputer więc kalendarzyk tu nie pomożeelmo88 lubi tę wiadomość
-
Truss7 wrote:Elmo nie mam pewnosci bo korzystalam z kalendarzyka miesiaczkowego i to mi wyliczalo i pokazywalo `dni płodne, owulacje i prawdo podobienstwo szansy na ciążę` ... dziekuje dziewczyny pozostaje uprawiac wiecej sexu
-
Truss7 wrote:Pomysle o tym jak będę w pl póki co do czerwca na spontanie co ma być to bedzie marcia wiem ze nie komputer po prostu zastanawiajace jedni wpadaja,a nie chca inni chca, a nie mogą. Ja od dwóch miesiecy uprawiam sex często i nic
elmo88 lubi tę wiadomość
-
elmo88 wrote:brak i niech tak zostanie...
Zaciskam kciuki!!!!!!!!elmo88 lubi tę wiadomość