Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Truss7 wrote:Tak zrobie a wy ile nie możecie zajść w ciążę?
-
Witajcie kochane powiedzcie mi czy was przed owu też bolą piersi ?27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [ 13tc, 10tc, 10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
czarnulka24 wrote:Witajcie kochane powiedzcie mi czy was przed owu też bolą piersi ?
czarnulka24 lubi tę wiadomość
Nadzczynnosc tarczycy-Methimazole 2.5 mg
28 lat
8 lipiec transfer 3-dniowych 2-och zarodkow.
23 lipiec beta
Czekamy na cud♡♡ -
Karolciaaa26 wrote:U mnie 20 dc a ja mam plamienia od wczoraj chyba sie @ bedzie rozkręcac
-
Ewi28 wrote:Mnie po raczej
A pytanko szyjka macicy kiedy zamyka sie po owu? Od razu? Po paru godzinach czy naprzyklad na drugi dzień?
myślę że to sprawa inwidualna kiedyś spotkałam się na jednym z wątków że po 3 dniach po owu , jedne z dziewczyn pisały że one mają wrażenie jakby przez cały cykl była mniej więcej taka sama - ja z własnych doświadczeń nie pomogę bo nigdy nie sprawdzam - próbowałam z 3 razy ale nic z tego nie wiedziałam to zaprzestałam .27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
czarnulka24 wrote:Witajcie kochane powiedzcie mi czy was przed owu też bolą piersi ?
czarnulka24 lubi tę wiadomość
-
pestka1 wrote:No czekoladka bądź dzielna, zaciśnij oczy, usta, rozewrzyj uda i jakoś musisz to znieść dla małego grosZka
-
Lubię_czekoladę wrote:Czarnulka, mnie nie bola przed owu ale sa dziewczyny, ktore odczuwaja bol piersi
aha rozumiem , mnie pamiętam że tak bolały ostatnio po poronieniu a w tym cyklu co nie bolały to się udało - myślałam że może za wysoką mam prolaktynę ale kiedyś robiłam badania i była w normie ;/27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
Lubię_czekoladę wrote:Kochana a kiedy byla owulacja? Szybko jak juz @@@... Moze to plamienie sie uspokoi..Nadzczynnosc tarczycy-Methimazole 2.5 mg
28 lat
23 lipiec beta
Czekamy na cud♡♡ -
Karolciaaa26 wrote:Czekoladka szczerze to niewiem kiedy byla owulacja robilam testy owulacyjne przez pare dni ale nawet nie bylo drugiej kreski wiec pomyslalam ze cykl bezowulacyjny.wiec moze byla wczesnuej zanim robilam testy albo pozniej jak przestalam je robic albo wcale nie bylo owulacji.Od wczoraj mam te plamienia na noc zalozylam podpaskie bo myslalam ze sie rozkreci a jak wstalam to podpaska byla czysta tylko jak sie podcieralam to czerwono-brazowy sluz byl wiec niewiem co sie dzieje z moim organizmem
-
czarnulka24 wrote:aha rozumiem , mnie pamiętam że tak bolały ostatnio po poronieniu a w tym cyklu co nie bolały to się udało - myślałam że może za wysoką mam prolaktynę ale kiedyś robiłam badania i była w normie ;/
Ale jak jest owu, to jest wszystlko ok -
Lubię_czekoladę wrote:Kochana to moze byc wynikiem niskiego proga.. Moze zrob sobie badanie progesteronu..Nadzczynnosc tarczycy-Methimazole 2.5 mg
28 lat
23 lipiec beta
Czekamy na cud♡♡ -
Lubię_czekoladę wrote:A robilas po obciazeniu tez? Jesli wszystko bylo w jormie to nie wiem czy az tak moglo sie zmienic..
Ale jak jest owu, to jest wszystlko ok
Owu raczej jest tzw nie wiem na 100 %czy w każdym cyklu bo jeszcze nigdy nie byłam na monitoringu ale przeważnie testy owu wychodziły. .
Prolaktyny po obciążeniu nie robiłam. No nic tylko dziwne mnie bolą kiedy sobie chca dawnej tylko jak @ przyłazia .
A powiedzcie mi jeszcze bo za tydzień będę robić glukozę po obciążeniu to wiecie czy glukozę można kupić w aptece bez problemu27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity