Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja się zastanawiam skąd wy tyle siły bierzecie. Ja mam juz dość. Minęły już dwa lata. Przez jakiś czas starałam się wyluzować nawet na forum niewchodziłam ale o tak nic z tegoStarania od stycznia 2015r, niedoczynność tarczycy, macica jednorożna
-
nick nieaktualny
-
Witam dziewczyny.
CZekolada myślałam że jednak się udało trzymam znów kciukielmo88 wrote:Dzień Dobry
powtórzyłam dziś test...druga linia staje się bardziej widoczna, choć nadal nie tak mocna jak pierwsza, ale jednak...elmo88, Lubię_czekoladę lubią tę wiadomość
34 lata, 2 cs
A 03.2005...J 11.2008...K 02.2016
(*) 2007 (*) 2014 (*) 2017
-
Dziewczynki dziękuje Wam wszystkim za gratulacje
Trzymam za Was kciuki tak mocno jak się da. W końcu się uda!! :*
Cudowne uczucie, ale jednocześnie tak dziwnie... jeju
Nie wiem czy jutro zrobić tą betę czy powtórzyć test w sobote?..nie bardzo lubie jak mnie kłują
Cały czas troszke ciężko mi się oddycha, mam nadzieje że groszkowi nie brakuje powietrza
Jeśli to 5 tydzień, to pójdę do mojej gin w 7 tygodniu, 15 lutego by wypadało...wcześniej nie ma sensu prawda? -
nick nieaktualny
-
elmo88 wrote:Dziewczynki dziękuje Wam wszystkim za gratulacje
Nie wiem czy jutro zrobić tą betę czy powtórzyć test w sobote?..nie bardzo lubie jak mnie kłują
Cały czas troszke ciężko mi się oddycha, mam nadzieje że groszkowi nie brakuje powietrza
Jeśli to 5 tydzień, to pójdę do mojej gin w 7 tygodniu, 15 lutego by wypadało...wcześniej nie ma sensu prawda?
Betę powinno się zrobić dwa razy dla potwierdzenia, że prawidłowo przyrasta. Jeśli się boisz kłucia to nie rób. Pestka nie robiła bety wcale.
Do gina 7-8 Tydz. Będzie widać serduszkoWiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2017, 08:45
elmo88 lubi tę wiadomość
31 lat,
Aktualnie w trzeciej ciazy
TSH 3,07
Niedoczynność tarczycy 1x 88 mg Euthyrox
Dwie córeczki
14.02.2017 HSG jajowody drożne -
elmo88 wrote:Dziewczynki dziękuje Wam wszystkim za gratulacje
Jeśli to 5 tydzień, to pójdę do mojej gin w 7 tygodniu, 15 lutego by wypadało...wcześniej nie ma sensu prawda?elmo88 lubi tę wiadomość
34 lata, 2 cs
A 03.2005...J 11.2008...K 02.2016
(*) 2007 (*) 2014 (*) 2017
-
nick nieaktualny
-
Luccecita wrote:w sumie ta beta to trochę nasza nadgorliwość
lekarze zlecają tylko jeśli w przeszłości były problemy z utrzymaniem albo jak pojawiają się plamienia itd.
rozumiem...
to może zostane przy ponownym tescie w sobote lub niedziele.
ale czuje że to to, zwłaszcza z prawej strony się ciągle coś dzieje
nie wiem jak ja, mistrz cierpliwości wytrzymam do pierwszej wizyty -
nick nieaktualny
-
emidomi wrote:Trochę dużo pracy mam ostatnio.
Nie wiem Czeko... dzisiaj mi trochę temperatura spadła, nerwy mam okropne jak przed @. Termin @ za trzy dni.Chyba nic z tego znowu nie będzie.
Już mnie to pomału wkurza -
mysia09 wrote:Cześć dziewczyny. Czy któraś miała z was wymaz z pochwy w kierunku grzybów i bakterii? Bo mam wyniki i nie wiem czy mam się bardzo martwić
tak czasami się miało wymaz i coś tam wychodziło - a co to za bakteria?27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [ 13tc, 10tc, 10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Lubię_czekoladę wrote:Kochana, wydaje mi sie, ze mozna ale ja dostalam w przychodni, najpierw pobieraja krew, potem daja glukoze i za 1h pobieraja znowu i potem znowu po 1h
To nie wiem co Ci z tymi piersiami polecic.. W ciaze zachodzisz wiec na pewno masz owu, ja bym sie prolaktyna nie przejmowala
aha ok , zapytam wcześniej w aptece o ta glukoze jak nie będzie można dostać to może na necie poszukam
Lubię_czekoladę lubi tę wiadomość
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [ 13tc, 10tc, 10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
witam się wtorkowo!
Czeko trzymam kciuki za inseminacje! I zawsze będę trzymać kciukasy. Melduj, kiedy trzeba zacisnąć mocniej Nowe decyzje zawsze dają większego powera! Na pewno zwiększacie swoje szanse, oby mega, mega szybko się udało
Czarnulka
Emidomi główka do góry Maleństwo na pewno się pojawi. Po prostu każe na siebie czekać. Wam i rodzeństwu
Bella jesteś gdzieś tutaj? czytasz? zaglądasz?? :*Lubię_czekoladę, czarnulka24, emidomi lubią tę wiadomość