Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
M_Belly wrote:Również, musimy być dobrej myśli :*Adaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
Franiu ❤️ 20.12.2019 CC; 3390g, 57cm
Starania o drugiego maluszka:
30 lat
13.03.19 - 1 cykl z clo + ovitrelle + luteina = ciąża
21.02.19 - histeroskopia z sono HSG (wszystko drożne )
Starania o pierwszego maluszka:
28 lat, 14 cs - szczęśliwy
11.02.17 - bledziutka druga kreseczka na teście
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy -
Lubię_czekoladę wrote:A ile wczesneij masz objawy @?
Mam inne pytanie
Znalazkam wydruk z badania u gin z sierpnia z 10 dnia cyklu (tuz przed staraniami we wrzesniu) i prosze Was o interpretacje bo cos mi tu nie pasuje... wielkosc endomotrium 0,92cm, jajnik prawy 3,12cm z pecherzykiem 1,35cm.
To endo jest takie male?
Kiedy po tym 10dc peklby pevherzyk? Zaluje ze wtedy nie zapytalam gin a nadal nie wiem kiedy przechodze owulacje...
-
elmo88 wrote:Od niedawna tak naprawde obserwuje swoje cialo i chyba tak z tydzen przed mam objawy @ teraz jest spokojnie a piersi powiekszone od owu i czasem klucie w podbrzuszu. Ale zostawmy ten temat bo wiadomo ze to o niczym nie swiadczy.
Mam inne pytanie
Znalazkam wydruk z badania u gin z sierpnia z 10 dnia cyklu (tuz przed staraniami we wrzesniu) i prosze Was o interpretacje bo cos mi tu nie pasuje... wielkosc endomotrium 0,92cm, jajnik prawy 3,12cm z pecherzykiem 1,35cm.
To endo jest takie male?
Kiedy po tym 10dc peklby pevherzyk? Zaluje ze wtedy nie zapytalam gin a nadal nie wiem kiedy przechodze owulacje...elmo88 lubi tę wiadomość
Adaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
Franiu ❤️ 20.12.2019 CC; 3390g, 57cm
Starania o drugiego maluszka:
30 lat
13.03.19 - 1 cykl z clo + ovitrelle + luteina = ciąża
21.02.19 - histeroskopia z sono HSG (wszystko drożne )
Starania o pierwszego maluszka:
28 lat, 14 cs - szczęśliwy
11.02.17 - bledziutka druga kreseczka na teście
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy -
nick nieaktualnypestka1 wrote:Czesc laski to co, jest dzis jakaś do testowania? Przydałaby sie dobra wiadomość przy niedzieli, dla mnie wlasnie ten dzien był szczęśliwy wiec ściskam kciuki i sikać no!
Niedziela byla i moim szczesliwym dniem poprzednio
Wczoraj na noc wykupilam pol allegro z testow owu i ciazowych, bedzie zapas hehe
Powiem Wam, ze w styczniu wariowalam na punkcie zafasolkowania, teraz jak na razie mam dystans na zasadzie: nie luty, to marzec, ale obawiam sie, ze blizej owu zacznie sie szal! -
pestka1 wrote:Czesc laski to co, jest dzis jakaś do testowania? Przydałaby sie dobra wiadomość przy niedzieli, dla mnie wlasnie ten dzien był szczęśliwy wiec ściskam kciuki i sikać no!
-
pestka1 wrote:Czekolada sikaj wyślę ci kurierem drugi ale myśle, ze nie bedzie potrzebny
-
Hejo dziewczynki.Kurde wczoraj zapomniałam termometru a spaliśmy u rodziców i dzis nie zmierzyłam temp....wczoraj na teście owulacyjnym mi wyszła druga kreska testowa ale byla jaśniejsza wiec mam nadzieje ze ovu jeszcze ze trzy dni wytrzyma...ponieważ zostały mi jeszcze trzy tabletki do zaaplikowania ( na odbudowanie flory bakteryjnej po leczeniu). Ostatnio na testach tez od 15-20 dc cos na testach bylo widac i chyba 19 była najmocniejsza....wiec liczę ze teraz też tak będzie:)
Choć powiem Wam ze mój mąż mnie ostatnio rozwalił stwierdził ze to nie najlepsza pora bo dzidzi urodzi sie jak co pod koniec roku a on by wolal zeby urodził sie w środku albo w początkowych miesiącach bo tak cale lato będę się męczyć i bobo będzie mialo później gorzej....bo rok na rozwój dziecka to dużo... No poprostu ręce opadają!Miłego dnia.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2017, 10:36
-
pestka1 wrote:Moja tez spadła tak wiec bez nadziei sikalam na test a jednak