Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny, witam wszystkie
Jestem tu kompletnie nowa, pierwszy cykl starań na 95% stracony, bo zaczęłam plamić, beta <2, więc ujemna, testy ujemne...
Czekam na @.
Generalnie to był mój 1 cykl starań po poronieniu w październiku 2015, więc mimo ogromnego nakręcenia się czułam, że się nie powiedzie.
Pozwolicie, że będę wylewać swoje smutki i żale i odrobinkę liczyła na zrozumienie?
Pozdrawiam!mysia09 lubi tę wiadomość
-
pola89 wrote:Hej Ty też po laparo? Kiedy miałaś? Ja wczoraj usunięto ogniska endometriozy i zrost na jajniku, ale przede wszystkim udrożniono jajowody!
Ja przedwczoraj jajowody drożne, usunęli ogniska endo, i odkryli, że mam małe jajniki. Lekarz mówił, że to nie ma znaczenia, więc żyję nową nadziejąpola89 lubi tę wiadomość
-
aneska92 wrote:Hej dziewczyny, witam wszystkie
Jestem tu kompletnie nowa, pierwszy cykl starań na 95% stracony, bo zaczęłam plamić, beta <2, więc ujemna, testy ujemne...
Czekam na @.
Generalnie to był mój 1 cykl starań po poronieniu w październiku 2015, więc mimo ogromnego nakręcenia się czułam, że się nie powiedzie.
Pozwolicie, że będę wylewać swoje smutki i żale i odrobinkę liczyła na zrozumienie?
Pozdrawiam!
Witamy! Po to miedzy innymi jestesmy zeby się wspierać i wylewać smutki i żale. Powodzenia w starniach:)
-
Czekam na @.
Pozdrawiam!
I zyczymy powodzenia -
pestka1 wrote:Laski, które znają się na tarczycy, czy TSH 0,50 jest ok? W ciąży to się pewnie jakoś zmienia. Normy, które mam podane to 0,27 - 4,20.
Tsh w ciąży nie jest miarodajne. Zawsze rób z ft4. -
pestka1 wrote:To były pierwsze badania, myślę, że jeśli lekarz będzie miał wątpliwości to wyśle mnie na bardziej specjalistyczną diagnozę.
Pewnie tak. Tsh ponoć w ciąży spada, mój mówi, że grunt, to mieć poniżej 2 -
M_Belly wrote:Ja przedwczoraj jajowody drożne, usunęli ogniska endo, i odkryli, że mam małe jajniki. Lekarz mówił, że to nie ma znaczenia, więc żyję nową nadziejąAdaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
Franiu ❤️ 20.12.2019 CC; 3390g, 57cm
Starania o drugiego maluszka:
30 lat
13.03.19 - 1 cykl z clo + ovitrelle + luteina = ciąża
21.02.19 - histeroskopia z sono HSG (wszystko drożne )
Starania o pierwszego maluszka:
28 lat, 14 cs - szczęśliwy
11.02.17 - bledziutka druga kreseczka na teście
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy -
Czekam na @.
Pozdrawiam!Adaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
30 lat
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy -
nick nieaktualnyDziękuję za miłe przyjęcie
Właśnie rozpoczynam nowy cykl, 5 dni wcześniej... ale cóż, szybciej będzie owu
Nikt nie zrozumie kobiety w potrzebie tak, jak druga kobieta w potrzebie!
Ja Wam również życzę powodzenia i jak najszybszego zafasolkowaniapola89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ewi28 wrote:dzis mialam usg, dwa pecherzyki, jeden 16 mm a drugi 17mm. niby za 2 dni powinna byc owu...ciekawe...endometrium 11,5.Adaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
30 lat
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy