Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
LILITH.P wrote:Z tymi hormonami to zgłupieć można jakby nie mogło być jakichś standardów, mogliby się umówić endokrynolodzy, ginekolodzy - niech się pacjentki badają 3-5 dc i git. Mnie 3 edno mówiło zawsze coś innego
-
Ewi28 wrote:U mnie śluz wodnisty się zaczął kurde zostane ekspertką obserwując swój organizm strach sie bać
-
Cześć dziewczyny
trochę was pod czytałam
witam nowe dziewczyny
Lubię Czekoladę progesteron bardzo ładny do tego temperatura trzymam kciuki za groszka i wytrwałości w diecie:) twardzielka z Ciebie ja przed takimi smakołykami uległabym :d
Elmo też na początku miałam problem z mierzeniem temperatury tu dopiero dowiedziałam się że najlepiej dowcipnie albo w buzi
Marcia każdej z Nas uda się
na poprawę hemoglobiny polecam pokrzywę dzięki niej wyleczyłam anemie (KOBIETY W CIĄŻY I KARMIĄCE NIE MOGA STOSOWAC)
Ja skończyłam pierwsze opakowanie dopiero a czuje się jak bym już kilka miesięcy czekała powoli mi leci bo mam dwa miesiące laby i siedzę w domu. Siosty podrzucają mi dzieci to chociaż mam zajęcie
Dziewczyny miałam odpocząć niby nie myślę o tym , a co noc śni mi się cała moja ciążą , dzisiaj sen był najlepszy i oczywiście po przebudzeniu wsprawdziłam w internecie czy jest możliwe , Śniło mi się że mimo przyjmowania tabletek antykoncepcyjnych zaszłam w ciążę bo mam dwie macice i jeden jajnik z macicą był zablokowany przez tabletki a drugi jajnik któty ma drugą macice normalnie pełni swoją funkcje na niego tabletki nie działały i na usg lekarz pokazywał mi ze w jednej macicy mam zarodek a w tej drugie zaraz dojdzie do @:D czaicie takie shizy normalnie w główkę muszę się puknąć za dużo czasu mam teraz to siedzę myślę czytam jakieś głupoty
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2017, 15:09
Lubię_czekoladę, pola89, palusia171 lubią tę wiadomość
-
welonka wrote:Cześć dziewczyny
trochę was pod czytałam
witam nowe dziewczyny
Lubię Czekoladę progesteron bardzo ładny do tego temperatura trzymam kciuki za groszka i wytrwałości w diecie:) twardzielka z Ciebie ja przed takimi smakołykami uległabym :d
Elmo też na początku miałam problem z mierzeniem temperatury tu dopiero dowiedziałam się że najlepiej dowcipnie albo w buzi
Marcia każdej z Nas uda się
na poprawę hemoglobiny polecam pokrzywę dzięki niej wyleczyłam anemie (KOBIETY W CIĄŻY I KARMIĄCE NIE MOGA STOSOWAC)
Ja skończyłam pierwsze opakowanie dopiero a czuje się jak bym już kilka miesięcy czekała powoli mi leci bo mam dwa miesiące laby i siedzę w domu. Siosty podrzucają mi dzieci to chociaż mam zajęcie
Dziewczyny miałam odpocząć niby nie myślę o tym , a co noc śni mi się cała moja ciążą , dzisiaj sen był najlepszy i oczywiście po przebudzeniu wsprawdziłam w internecie czy jest możliwe , Śniło mi się że mimo przyjmowania tabletek antykoncepcyjnych zaszłam w ciążę bo mam dwie macice i jeden jajnik z macicą był zablokowany przez tabletki a drugi jajnik któty ma drugą macice normalnie pełni swoją funkcje na niego tabletki nie działały i na usg lekarz pokazywał mi ze w jednej macicy mam zarodek a w tej drugie zaraz dojdzie do @:D czaicie takie shizy normalnie w główkę muszę się puknąć za dużo czasu mam teraz to siedzę myślę czytam jakieś głupoty
Hej Kochana :* fajnie, ze jestes
Sen super haha daj namiar na swojego dilera
No trzymam sie ditki, tak tak -
diler- za długo w domu +przeziębienie+ gromadka dzieci =schizy
Ale wyczytałam że sa takie przypadki przy dwóch macicach że w jednej rozwija się zarodek a z drugiej normalnie ma się @ ,ale to znikome przypadki tak jak sa przypadki że są dwa zarodki ale nie jest to ciąża bliźniaczaLubię_czekoladę lubi tę wiadomość
-
Ale dużo dzisiaj naskrobałyście! Przeczytałam wszystko, ale już nie wiem co miałam poodpisywać skleroza postępuje...
Już jestem na chodzie po zabiegu słusznym i udanym zabiegu! Udrożnione dwa jajowody (lewy był bardzo zapchany), usunięty zrost na jajniku i ogniska endometriozy
Jestem baaardzo szczęśliwa!emidomi, Lubię_czekoladę, mysia09, elmo88, palusia171 lubią tę wiadomość
Adaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
Franiu ❤️ 20.12.2019 CC; 3390g, 57cm
Starania o drugiego maluszka:
30 lat
13.03.19 - 1 cykl z clo + ovitrelle + luteina = ciąża
21.02.19 - histeroskopia z sono HSG (wszystko drożne )
Starania o pierwszego maluszka:
28 lat, 14 cs - szczęśliwy
11.02.17 - bledziutka druga kreseczka na teście
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy -
pola89 wrote:Ale dużo dzisiaj naskrobałyście! Przeczytałam wszystko, ale już nie wiem co miałam poodpisywać skleroza postępuje...
Już jestem na chodzie po zabiegu słusznym i udanym zabiegu! Udrożnione dwa jajowody (lewy był bardzo zapchany), usunięty zrost na jajniku i ogniska endometriozy
Jestem baaardzo szczęśliwa!
Cudownie
pola89 lubi tę wiadomość
31 lat,
Aktualnie w trzeciej ciazy
TSH 3,07
Niedoczynność tarczycy 1x 88 mg Euthyrox
Dwie córeczki
14.02.2017 HSG jajowody drożne -
welonka wrote:diler- za długo w domu +przeziębienie+ gromadka dzieci =schizy
Ale wyczytałam że sa takie przypadki przy dwóch macicach że w jednej rozwija się zarodek a z drugiej normalnie ma się @ ,ale to znikome przypadki tak jak sa przypadki że są dwa zarodki ale nie jest to ciąża bliźniacza -
Ewi28 wrote:Chyba jednak pik lh mialam w środę 8 dc bo dzis takie testy wychodzą slabe nawet ten lh vitam
https://zapodaj.net/4f253fea057ab.jpg.htmlEwi28 lubi tę wiadomość
-
pola89 wrote:Ale dużo dzisiaj naskrobałyście! Przeczytałam wszystko, ale już nie wiem co miałam poodpisywać skleroza postępuje...
Super wieści cieszę sie, ze wszystko sie udało, kiedy do domku? Jak ogólne samopoczucie?
pola89 lubi tę wiadomość
-
Ewi28 wrote:Chyba jednak pik lh mialam w środę 8 dc bo dzis takie testy wychodzą slabe nawet ten lh vitam
https://zapodaj.net/4f253fea057ab.jpg.html
No Ewi te twoje jajeczka strasznie szybko sie pchają dobrze, ze masz czas teraz sie dobrze poobserwować i po prostu zaraz po @ brać sie ostro do dzieła jak dorwiesz chłopa -
pestka1 wrote:Super wieści cieszę sie, ze wszystko sie udało, kiedy do domku? Jak ogólne samopoczucie?
Przynajmniej wiem, że było to mi potrzebne, bo inaczej NIGDY nie zaszłabym w ciążę...Ewi28 lubi tę wiadomość
30 lat
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy -
Polcia, super!! Zabieg potrzebny teraz tylko i czekać na pozytywne efekty.pola89 lubi tę wiadomość
-
Lilith, Mysia
Dziękuję starać mamy się jeszcze w tym cyklu więc liczę na szybkie efekty do pół roku bo później niedrożność może już się odnowić...mysia09, Ewi28 lubią tę wiadomość
30 lat
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy