Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
magnolia82222 wrote:kochana, moja bratowa pochodzi z bidoty, mój brat po prostu za młodu z nią "wpadł" i nie chciał zostawiac dziecka bez ojca wiec się ożenił. Niestety od tego czasu miał piekło i ma nadal. Jest dla dzieci. Jej nie chce sie pracowac, on ma zarabiac, on ma wszystko kupowac i pensje jej oddawać. To tak po krótce. Ja natomiast mam wspaniałego meża, synka i nowo pobudowany dom, czego ona znieźć nie może. Nie mam sobie nic do zarzucenia, bo ludzie mnie znają i wiedzą jaka jestem. Tylko ciśnienie mi się podnosi że taki "wrzód na dupie" próbuje upodlić mi życie. Na szczęście koleżanka wie o co chodzi
Nic innego tylko zazdrość jak ja nie cierpię takich ludzi, wredny babsztyl! Niech sie lepiej do roboty wezmie! Wiesz co jej utrze nosa? Twoje szczęście, jak bedziesz zadowolona i nic sobie nie robiła z jej gadki, to ja jeszcze bardziej wkurzy. Tacy ludzie nie znoszą swego zycia wiec interesują sie cudzym. Kurczę ja mam tyle na głowie, ze mi koło tylka lata kto co i gdzie zrobił serio.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2017, 10:39
Lubię_czekoladę, elmo88 lubią tę wiadomość
-
Lubię_czekoladę wrote:O ludzie. No to już rozumiem W ogóle się nie przejmuj... Szkoda mi bardzo Twojego brata.... Takich ludzi się na odległość wyczuwa.. Także myślę, że nie jest wiarygodna ale rozumiem, że się denerwujesz
Jak to fajnie było na fejsbuku napisane:
"dziadek mój powtarzał, nie podchodz do byka od przedu, do konia od tyłu, a do idioty w ogóle" i to jest puenta tego tematu
palusia171, Lubię_czekoladę, mysia09, pestka1 lubią tę wiadomość
35 lat, 2 ciąża -
elmo88 wrote:ooo kwaśne
jestem ciekawa czy potwierdzają się takie gadki że jak kwaśne to na chłopaka.
U mnie dziś pizza, bo za Moim chodzi od tygodnia, więc ja mam wolne
U nas pizza była we wtorek no tak mówią ze kwaśne na chłopca, w pierwszej ciazy sie sprawdziło teraz mam chec na rożne smaki, ale nie słodkie no zobaczymyelmo88, Lubię_czekoladę lubią tę wiadomość
-
pestka1 wrote:Nic innego tylko zazdrość jak ja nie cierpię takich ludzi, wredny babsztyl! Niech sie lepiej do roboty wezmie! Wiesz co jej utrze nosa? Twoje szczęście, jak bedziesz zadowolona i nic sobie nie robiła z jej gadki, to ja jeszcze bardziej wkurzy. Tacy ludzie nie znoszą swego zycia wiec interesują sie cudzym. Kurczę ja mam tyle na głowie, ze mi koło tylka lata kto co i gdzie zrobił serio.
Ja nie zamierzam się z nią kłocić. Przy najblizszej okazji jak ją spotkam zapytam tylko grzecznie czy naprawde myslała że nikt mi tego nie powie i co chciała osiągnąć?
poza tym nie zamierzam dyskutowac. Mam swoje zdanie i już. Ja mam swoje życie, spokojne, poukładane i nie mam zamiaru by taka sucz miała je zaburzyć.
elmo88 lubi tę wiadomość
35 lat, 2 ciąża -
Pewnie, rob swoje ciesz sie życiem i rodzina, szkoda energii na takiego pasożyta, tym niemniej na pewno przykro sie robi słysząc obgadywanie ze strony jakby nie patrzeć rodziny. Szkoda tylko brata, ze musi żyć z takim trollem.
magnolia82222, palusia171 lubią tę wiadomość
-
pestka1 wrote:U nas pizza była we wtorek no tak mówią ze kwaśne na chłopca, w pierwszej ciazy sie sprawdziło teraz mam chec na rożne smaki, ale nie słodkie no zobaczymy
-
palusia171 wrote:W następny czwartek wieczorem mamy konsultacje. Z tego co czytałam na różnych forach to tylko IUI albo in vitro. Ale nasienie podobno się zmienia co 2-3 miesiące. Zobaczymy co powie gin. Na moją prolaktynę też coś musi poradzić.
My się przymierzamy do IUI, nie w kolejnym cyklu tylko jeszcze w kolejnym Tzn ja się przymierzam Mój chłop się wzbraniapalusia171 lubi tę wiadomość
-
magnolia82222 wrote:szkoda gadać, bo to temat rzeka kochana:) denerwuje się, bo nie rozumiem co ona chce przez to osiągnąć gadając na moją mame, tate i brata, którzy jej pomagają jak tylko mogą i finansowo i w ogóle.
Jak to fajnie było na fejsbuku napisane:
"dziadek mój powtarzał, nie podchodz do byka od przedu, do konia od tyłu, a do idioty w ogóle" i to jest puenta tego tematu
Jest niewdzięczna i tyle. Albo mocno zakompleksiona. No szkoda, że taka bratowa.. Ale co tu się głupimi ludźmi przejmować
Kochana, Twoje życie to wygryw To jej uciera nosa -
elmo88 wrote:Dziewczynki, jak mi OF pokazuje dziś test pozytywny 88% mimo, iż sam na dziś wyznaczył @, to znaczy że moje temp mu się nie podobaja tak?
Kochana, wydaje mi się, że to nie chodzi o to, że na 88% jesteś w ciąży tylko, że jak jesteś w ciąży to na 88% Ci wyjdą dwie kreskiWiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2017, 12:06
elmo88 lubi tę wiadomość
-
Lubię_czekoladę wrote:Może się zorientował, że mierzyłaś na czole
Kochana, wydaje mi się, że to nie chodzi o to, że na 88% jesteś w ciąży tylko, że jak jesteś w ciąży to na 88% Ci wyjdą dwie kreski
też pomyślałam, że to wykrył i dla pocieszenia dał mi 88% hahahha
następnym razem mi napisze, żebym się popukała po tym czoleemidomi, Lubię_czekoladę, mysia09, palusia171 lubią tę wiadomość
-
Ja mam dzisiaj pierogi ruskie i z mieskiem ,om nom nom nom
elmo88, 19Biedroneczka91, Lubię_czekoladę lubią tę wiadomość
31 lat,
Aktualnie w trzeciej ciazy
TSH 3,07
Niedoczynność tarczycy 1x 88 mg Euthyrox
Dwie córeczki
14.02.2017 HSG jajowody drożne -
Cześć Dziewczynki:*:*
Marcia współczuję @....
Czekoladka podoba mi sie Twoja temperatura:)
Magnolia jak mialas owulke okolo 20 dnia to tak jak u mnie a mi ciazowy wyszedl w 34 dniu cyklu. Nie nakrecaj się ale i nie poddawaj, miesiączki nie wolno wzywac!!!
I współczuję bratowej... Niestety takich ludzi pełno.... Żal im dupeczke ściska.
Palusia poczekaj na opinie lekarza, na Internecie pisza wszystko, czasami sensu w rym niewiele:)
Elmo, ale mi poprawilas humor z tymi 88% OF wie wszystko:)
Wspanialego piateczku Kochane:)elmo88, emidomi, mysia09, palusia171 lubią tę wiadomość
marciaa wrote:dziewczyny, jeśli wiadomo że jest owulacja itd to mimo to warto zbadać prolaktyne?
Nigdy nie wiadomo co się przyda. Także badajmarciaa lubi tę wiadomość
31 lat,
Aktualnie w trzeciej ciazy
TSH 3,07
Niedoczynność tarczycy 1x 88 mg Euthyrox
Dwie córeczki
14.02.2017 HSG jajowody drożne -
marciaa wrote:a 4dc to spoko czy koniecznie 3 ?
prolaktynę możesz zbadać w dowolnym dc podobno najwyższy poziom osiąga 7-8 dpo pamiętaj, że nie wolno z dzień, a nawet 2 przed jej badaniem, żadnego wysiłku fizycznego, no i musisz być dobrze wyspana przed samym pobraniem krwi trzeba odpocząć z 15 min. na krzesełku i dopiero dać się kłuć
przykro, że ta fran** przyszła :* -
Dziewczyny mam do was pytanie...
Tak jak wspominałam na początku w tym miesiącu test wyszedł pozytywnie, ale dzień przed spodziewaną @ 20,01 zaczęłam krwawić i do tej pory utrzymują się plamienia, czy jest szansa że pojawi się normalnie owulka? Bo starania są a gorzej jak jej nie będzie?
34 lata, 2 cs
A 03.2005...J 11.2008...K 02.2016
(*) 2007 (*) 2014 (*) 2017