Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
emidomi wrote:Spac misię ciągle chce i nie mam na nic siły.
właśnie dziwi mnie to ft4 - 0,98 a normy 0,93-1,70 i wychodzi jak byk 6,49 %
do 9 jeszcze dwa tygodnie... kurde
Kochana, sprawdź priv...emidomi lubi tę wiadomość
-
mysia09 wrote:Nom tez tak myślę ze chyba po ❤ ....żadnych żeli nie używamy.Podczas ostatniego bylo bardzo mokro wiec raczej nie podrażnienie od otarcia, jedynie od ucisku....bieliznę piorę w płynie dla dzieci.... podrostu dziewczyny nie wiem. Co jest grane ale to juz 3 raz...
a płyn intymny do mycia?? może warto poszukać czegoś dedykowanego typowo pod Twój problem... z kwasem mlekowym. Może to też kwestia Twojego Mężczyzny... pod napletkiem zawsze dużo bakterii jest. Pytanie tylko, czy to tak zawsze u Was po , czy w jakies konkretne dni Twojego cyklu? -
emidomi wrote:Mysia wybacz bo nie pamietam - maż się leczył razem z tobą poprzednim razem? Może to on ma tą bakterię czy co to tam powoduje te swędzenie , zaczerwienienia itp?
-
Ale żeście się rozpisały. Czytam z zapartym tchem. Jakby ktoś pytał co u mnie to mój syn chory, córka przeziębiona a ja jeszcze nie mam okresu i udaje, że mnie brzuch wcale na niego nie boliStarania od stycznia 2015r, niedoczynność tarczycy, macica jednorożna
-
Mysia, jeśli nie ma bakterii, nie ma upławów, to może być to tylko delikatne uszkodzenie mechaniczne... Możesz się czuć nawilżona, ale jak sprawa długo trwa to otarcia się zdarzają. Czasami to kwestia niewłaściwej pozycji. Może spróbuj następnym razem z żelem Feminum - jest naturalny, nie przeszkadza w staraniach, ma kwas mlekowy. Może problem tkwi właśnie w tym
-
LILITH.P wrote:a płyn intymny do mycia?? może warto poszukać czegoś dedykowanego typowo pod Twój problem... z kwasem mlekowym. Może to też kwestia Twojego Mężczyzny... pod napletkiem zawsze dużo bakterii jest. Pytanie tylko, czy to tak zawsze u Was po , czy w jakies konkretne dni Twojego cyklu?
-
Dziewczynki mam pytanie z innej beczki,trzy dni temu mialalam robiono kolposkopie pochwy i akurat dzis dostalam @ i niewiem czy moge uzywac tampony bo bez nich ani rusz Czekoladka ty mialas te badanie tez a jak u Ciebie z tym bylo?Nadzczynnosc tarczycy-Methimazole 2.5 mg
28 lat
8 lipiec transfer 3-dniowych 2-och zarodkow.
23 lipiec beta
Czekamy na cud♡♡ -
Ewi28 wrote:Kochana ja tez teraz bujam się z tarczycą
Juz mam dość tak spada i skacze...nerwa mam...jeszcze lekarz guzem mnie nastraszył
Ja wg usg mam wszystko dobrze z gruczolem. Tylko ta niedoczynność. Ewi co nas nie zabije to nas wzmocni kochana tylko skąd brać siłę ?31 lat,
Aktualnie w trzeciej ciazy
TSH 3,07
Niedoczynność tarczycy 1x 88 mg Euthyrox
Dwie córeczki
14.02.2017 HSG jajowody drożne -
Gosiczek wrote:U mnie też strach. Mam niedoczynność, łykam euthyrox 75 i 50 na zmianę a i tak skacze mi co chwile
Mi nie skakalo, ładnie spadało ,aż do teraz.31 lat,
TSH 3,07
Dwie córeczki
Ewi28 wrote:Tez się juz czasami nad tym zastanawiam...mi braknie sił...
Zanim zabraknie to już będziesz w ciąży zobaczysz31 lat,
TSH 3,07
Dwie córeczki
Witam was dziewczyny . Melduję , że wczorajszy test mega negatyw jedna krecha - tak to ja jeszcze na owulacyjnym nie miałam.. hehe
Dziś tez siknę idę za godzinę więc napiszę co mi wyszło lub nie wyszło hehe27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [ 13tc, 10tc, 10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
mysia09 wrote:Dziewczyny a u mnie na wykresie góry i doliny, takich cudów jeszcze nie bylo:(
hehe to ja miałam kiedyś takie dwa wykresy że aż głowa boli27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Lubię_czekoladę wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/20e85cec6bc4.png
czekoladka tulę mocio ;*27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
puk puk ... jest tu ktoś .... ?
ooo..!!!!
jak tu cichutko dziś ..
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity