Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny, jak Wam minęła sobota ? Piękna pogoda nas rozpieszcza : ) ja teraz zobaczyłam trochę brązowych plam. Chyba zbyt wcześnie się cieszyłam odechcialo mi się wszystkiego. Boję się tej cp chyba najbardziej na świecie teraz....
-
Hej :*
Stokrotka, gratulacje!
U mnie dalej cisza, @ nie ma, a to już 35dc... Sikałam dziś drugi raz, a co
Zobaczyłam cień cienia cienia, ale dopiero po kilku godzinach, więc podejrzewam że test się utlenił czy coś... Ale moja brzydsza połowa też widziała, więc na szczęście plemniki nie rzuciły mi się jeszcze na mózg test był facelle paskowy (ten za 6.99 ) macie z nim doświadczenia?
Dla pewności w poniedziałek siknę sobie jeszcze raz -
Dzezabella wrote:Hej :*
Stokrotka, gratulacje!
U mnie dalej cisza, @ nie ma, a to już 35dc... Sikałam dziś drugi raz, a co
Zobaczyłam cień cienia cienia, ale dopiero po kilku godzinach, więc podejrzewam że test się utlenił czy coś... Ale moja brzydsza połowa też widziała, więc na szczęście plemniki nie rzuciły mi się jeszcze na mózg test był facelle paskowy (ten za 6.99 ) macie z nim doświadczenia?
Dla pewności w poniedziałek siknę sobie jeszcze raz27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [ 13tc, 10tc, 10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Lubię_czekoladę wrote:Czarnulka, jeszcze nie wiem co u mnie Dowiem się dzisiaj o 16:00 wszystkiego, mam nadzieję w klinice
Byłam w środę u endokrynologa-ginekologa i na podstawie wszystkich moich badań zdiagnozowała mi PCOS i mówi, że dobrze, że biorę Aromek na owulację ale błąd, że nie biorę nic na pękanie pęcherzyków.. I to tak..
Zobaczymy dziś w klinice, pewnie mi zrobi usg, mam 8 dc, może już coś rośnie.. I zobaczymy co on powie Mamy dylemat kogo słuchać
Inseminacji na 99,9 % nie będzie w tym cyklu przez chlamydię i brak wymazu na dna chlamydii, a to jest obligatoryjne. Pewnie nas przeleczą.
A co u Ciebie? Kiedy wyniki badań?27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [ 13tc, 10tc, 10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Dawno mnie tu nie było, pogoda rozpieszcza póki co, u mnie wczoraj było sprzątanie na maksa wiec za mocno pogoda sie nie nacieszyłam, ale okna prawie pomyte firanki wiszą czyste, małża jeszcze zagonie do dywanów i mozna powoli świętować. Dzis do teściów na obiad, bo tesciowa miała wczoraj imieniny.
Co do spraw ciążowych, we wtorek rano wizyta wiec trzymajcie kciuki aby wielka tajemnica sie ujawniła w koncu na razie czuje sie dobrze, kondycja powoli siada no ale bedzie jeszcze gorzej. Powolutku myśle o wyprawce zrobiłam pierwsze zakupy w hm takie w miarę neutralne, a majciochy dla starszaka https://naforum.zapodaj.net/thumbs/5a7c83e6847c.jpg -
Wisnia, Czarnulka
Stokrotka, gratulacje :*
Emidomi tule Kochana :*
My bylismy w klinice w pt, w skrocie: mamy male szanse przy iui, ktorego i tak sie nie da zrobic w tym cyklu.. Mamy sie zglosic pod koniec cyklu na wizyte orzekajaca ale chyba podchodzimy od razu do in vitro.. Najgorsza jest walka z wiatrakami..
Jeszcze nas podliczyli za dodatkowe badania, wymazy i wizyte, ze nam braklo tam kasy.. Placilismy gotowka, kartami i tak braklo.. Musialam szybko z rachunkow ossczednosciowych przelewac kase.. ave koniec miesiaca
Milego dnia -
nick nieaktualnyCoco55 wrote:Dziewczyny, jak Wam minęła sobota ? Piękna pogoda nas rozpieszcza : ) ja teraz zobaczyłam trochę brązowych plam. Chyba zbyt wcześnie się cieszyłam odechcialo mi się wszystkiego. Boję się tej cp chyba najbardziej na świecie teraz....
Masz na myśli pozamaciczną? Pytam, bo nie rozumiem skrótu.
Ogólnie w pozamacicznej to jest - co do zasady - ból (często jednej strony brzucha i podbrzusza), a krew to żywo czerwona. Brązowe plamy niby się pojawiają czasami w pierwszych tygodniach ciąży.
Postaraj się nie dołować, jeżeli masz możliwość ogarnij proszę lekarza, jeżeli nie - może przyspiesz wizytę.
Ja na przykład nie żałuję, że miałam ciążę biochemiczną, czy wczesne poronienie - jak to tam nazwał to obojętne. W każdym razie brzydko brzmi, ale lepiej, żeby "nie chciało się urodzić", bo jest chore niż potem miało cierpieć, czasami tak jest lepiej. Tylko trzeba rozróżnić, czy mamy do czynienia z chorobą, bo mamy potencjalnie zdrowe jajko zapłodnione, czy z reakcją na potencjalnie chore.
Spróbuj sobie wizytę wcześniej ogarnąć jakąś. -
Tak chodziło mi o pozamaciczna. Dwa lata temu nie miałam żywej krwi A właśnie takie nieładnie plamienie dlatego takie myśli. Jakoś specjalnie mnie nic nie boli, po prostu podczas podcierania są te brązowe plamy
Wizytę mam we wtorek więc raczej marne szanse m to żeby udało mi się o 1 dzień wcześniej umówić.
Ja gdyby to miała być biochemiczna też bym podeszła na spokojnie. Gorzej z tym że boję się kolejne operacji -
pestka1 wrote:Czekoladka przykro mi to słyszeć nadal jednak trzymam kciuki aby wszystko poszło zgodnie z waszymi oczekiwaniami ściskam ciepło
-
Hej dziewczyny
Chciałam się poradzić...
Bardzo czuję, że chcę mieć już dziecko.. rocznikiem mam 23 lata i jestem na 4 roku studiów dziennych.
Tez macie taki silny instynkt?
Tak myślałam czy może znajdą się tutaj jakieś staraczki na studiach..
Nieraz sobię myślę, że mogłabym już zajść w ciążę i urodzić na 5 roku, np. w kwietniu.. na drugim semestrze mam mało zajęć, więc mogłabym spokojnie dojechać na te zajęcia te 2 dni w tygodniu na 3-4 godzinki...
Prosiłabym o radę... może któreś i z doświadczenia
To bardzo smutne czuć taką potrzebę, a nie móc jej zrealizować. Już od dawna czuję, że bardzo chcę być mamą !!! -
Mała Mi wrote:Hej dziewczyny
Chciałam się poradzić...
Bardzo czuję, że chcę mieć już dziecko.. rocznikiem mam 23 lata i jestem na 4 roku studiów dziennych.
Tez macie taki silny instynkt?
Tak myślałam czy może znajdą się tutaj jakieś staraczki na studiach..
Nieraz sobię myślę, że mogłabym już zajść w ciążę i urodzić na 5 roku, np. w kwietniu.. na drugim semestrze mam mało zajęć, więc mogłabym spokojnie dojechać na te zajęcia te 2 dni w tygodniu na 3-4 godzinki...
Prosiłabym o radę... może któreś i z doświadczenia
To bardzo smutne czuć taką potrzebę, a nie móc jej zrealizować. Już od dawna czuję, że bardzo chcę być mamą !!! -
Czesc dziewczynki
Nie było mnie bo, byłam odpoczac nad morzem z mężem. Odpoczęłam i wracam do Was.
14 cykl rozpoczynam pod hasłem : miej wyjebane a będzie Ci dane
nie mierzę temperatury, nie robię testów owulacyjnych ....nie robię nic
co ma być to będzie . Nie przeskoczę niektórych rzeczy.
Gratuluję nowych fasolek.
Dzezabella trzym am za ciebie kciuki kochana
CzekoDzezabella, mysia09 lubią tę wiadomość
31 lat,
Aktualnie w trzeciej ciazy
TSH 3,07
Niedoczynność tarczycy 1x 88 mg Euthyrox
Dwie córeczki
14.02.2017 HSG jajowody drożne