Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Czikosz wrote:Zalecenie od ginekologa?
Czikosz lubi tę wiadomość
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [ 13tc, 10tc, 10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Cześć dziewczyny
Sikałam wczoraj, ale biel wizira.
Okresu jak nie było tak nie ma, za to od kilku dni zalewa mnie "płodny" śluz. Na @ to się nawet nie zapowiada. Śpię po 12h i skurczył mi się pęcherz, po wypiciu kubka herbaty sikam tak samo często i dużo jak po 2l wody...Czy to może być kwestia tego, że pd kilku tygodni jestem na diecie i udało mi się zrzucić 5kg na razie?
10.04 będę testowała nowego gina, bo chodzić do mojego prywatnie i wszystkie hormony robić prywatnie, to trochę boli w portfel... W najgorszym wypadku wycyganię badania na nfz i z podkulonym ogonem wrócę do mojego lekarza.
Aaaa, i zmusiłam mojego lubego do rzucenia palenia. Na imprezie u znajomych, gdzie wiele wina się przelało, wyrzuciłam mu fajki przez okno. -
Dzezabella wrote:Cześć dziewczyny
Sikałam wczoraj, ale biel wizira.
Okresu jak nie było tak nie ma, za to od kilku dni zalewa mnie "płodny" śluz. Na @ to się nawet nie zapowiada. Śpię po 12h i skurczył mi się pęcherz, po wypiciu kubka herbaty sikam tak samo często i dużo jak po 2l wody...Czy to może być kwestia tego, że pd kilku tygodni jestem na diecie i udało mi się zrzucić 5kg na razie?
10.04 będę testowała nowego gina, bo chodzić do mojego prywatnie i wszystkie hormony robić prywatnie, to trochę boli w portfel... W najgorszym wypadku wycyganię badania na nfz i z podkulonym ogonem wrócę do mojego lekarza.
Aaaa, i zmusiłam mojego lubego do rzucenia palenia. Na imprezie u znajomych, gdzie wiele wina się przelało, wyrzuciłam mu fajki przez okno.Dzezabella lubi tę wiadomość
19Biedroneczka91 wrote:Witaj Kochana:) moze owulacja Ci sie przesunela, widzialam, ze nie mialas tam za bardzo pozytywnego testu owulacyjnego. Życzę zeby nowy ginekolog porzadnie sie Toba zajął-niech szybko pojawi się Groszeczek:* dobrze, że namowilas partnera do rzucenia palenia- punkt dla Ciebie:D
Kochana, ja testu pozytywnego nigdy nie miałam tak naprawdę. Mój "stary" gin twierdził, że to przez moje posrane hormony. Są ponoć tak zawirowane, że nawet ciążowych nie polecał w moim przypadku, tylko betę. Nie wiem czy słusznie, efekt jest jaki jest
Teraz idę do ordynatora szpitala w Dąbrowie Górniczej, dr Radeckiego. Któraś zna, słyszała? -
czarnulka24 wrote:Hej Mysia. Cześć dziewczyny. Przepraszam, że się nie odzywam jak wrócę do NO to będę się udzielać. Teraz korzystam z tel i mam też dużo załatwień.
Mysia daj znać jak odbierzesz wyniki.
Ja też robiłam beta hcg we wtorek był to 5t6d i wynik 24282,0 według norm zgadza się z tyg ciaży.
Kiedy następne usg?
A Ty jak się czuje?czarnulka24 lubi tę wiadomość
-
Czikosz wrote:Gratulacje!
Dziewczyny, a u mnie Acard 75 pomógł na niektóre dolegliwości takie jak bóle głowy, koniuszków palców, uszów i oczu. Oby pomógł jeszcze w zagnieżdżeniu, ale do niego daleko mam...
Ktoś tu jeszcze brał, bierze Acard? -
Dzezabella wrote:Kochana, ja testu pozytywnego nigdy nie miałam tak naprawdę. Mój "stary" gin twierdził, że to przez moje posrane hormony. Są ponoć tak zawirowane, że nawet ciążowych nie polecał w moim przypadku, tylko betę. Nie wiem czy słusznie, efekt jest jaki jest
Teraz idę do ordynatora szpitala w Dąbrowie Górniczej, dr Radeckiego. Któraś zna, słyszała?Dzezabella lubi tę wiadomość
-
mysia09 wrote:Hejo:) Ja wizytę serduszkowa mam 5.04., juz nie mogę się doczekać razem z M,i mam nadzieje ze wszystko będzie dobrze:) Większości badan juz zrobiłam na te wszystkie wirusy i krew, został mi tylko test combo i VDRL. Przechodziłam cytomelagie, nawet nie wiedziałam:p Beta HCG na 6 tydz. 3 dn to 53410 mIU/mlnorma lab na 7 tydz.(3679-163563). TSH mi spadlo bo mam 1,56.
A Ty jak się czuje?
Dziś powtórzyłam betę wiem że na tym etapie nie powinno się powtarzać bo wynik może być nie miarodajny, ale musiałam powtórzyć glukozę więc zrobiłam tam już ten hormon. Ja miałam tsh 1.12 ,ft4 12027.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
mysia09 wrote:Hejo:) Ja wizytę serduszkowa mam 5.04., juz nie mogę się doczekać razem z M,i mam nadzieje ze wszystko będzie dobrze:) Większości badan juz zrobiłam na te wszystkie wirusy i krew, został mi tylko test combo i VDRL. Przechodziłam cytomelagie, nawet nie wiedziałam:p Beta HCG na 6 tydz. 3 dn to 53410 mIU/mlnorma lab na 7 tydz.(3679-163563). TSH mi spadlo bo mam 1,56.
A Ty jak się czuje?
Dziś powtórzyłam betę wiem że na tym etapie nie powinno się powtarzać bo wynik może być nie miarodajny, ale musiałam powtórzyć glukozę więc zrobiłam tam już ten hormon. Ja miałam tsh 1.12 ,ft4 1.20 ft3 3.05 i mój endo mówił że bardzo ładny wynik i że w ciąży jest bardzo ważne ft4Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2017, 08:41
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
czarnulka24 wrote:Mysia super że wszystko ok ja też robiłam toxo, hbs,hcv ,cytomegalie tu też wyszło że przechodziłam kiedyś.
Dziś powtórzyłam betę wiem że na tym etapie nie powinno się powtarzać bo wynik może być nie miarodajny, ale musiałam powtórzyć glukozę więc zrobiłam tam już ten hormon. Ja miałam tsh 1.12 ,ft4 1.20 ft3 3.05 i mój endo mówił że bardzo ładny wynik i że w ciąży jest bardzo ważne ft4 -
Dzezabella wrote:Czeko!
mysia09, Dzezabella lubią tę wiadomość