Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Coco55 wrote:Wyniki dzisiaj wieczorem - nie wiek o której
Ja to mam z wyliczen moich 3 tydz6 dzien. Więc w sumie same zobaczcie - nie wiem jak to możliwe, ze cos na tescie widac....
Może bliźnięta, wtedy jest wyższe stężenie hormonu. U mnie dlatego zobaczyłam szybciej drugą kreseczkę
Ja się chyba za szybko pochwaliłam, że nudności powoli przechodzą, bo wczoraj był mój najgorszy dzień no ale nie będę narzekać, bo wiem, że w porównaniu z Waszymi problemami, to jest nic.
Trzymam kciuki za każda z Was, abyście doczekały swoich groszków
Buziaki!czarnulka24 lubi tę wiadomość
-
Coco55 wrote:Wyniki dzisiaj wieczorem - nie wiek o której
Ja to mam z wyliczen moich 3 tydz6 dzien. Więc w sumie same zobaczcie - nie wiem jak to możliwe, ze cos na tescie widac....Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2017, 15:27
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [ 13tc, 10tc, 10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Hejo, pewnie nikt mnie już tu nie pamięta:)
Przyszłam rozesłać wiruski
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2017, 16:52
emidomi, Coco55, pola89, czarnulka24, Lubię_czekoladę, Dzezabella, mysia09, Caro lubią tę wiadomość
mama:
7 IX 16 - Aniołek 13 tc (*)
-
czarnulka24 wrote:Kochana mi test pokazał blada krechę w 24dniu cyklu w 26 już była mocna. Czyli jak pokazał krechę to byłam 3t3d A beta 14 dni po owulacji była 507
-
nick nieaktualnyCoco55 wrote:BETA 76 !!!
Gratulacje!
Dziewczyny, a u mnie Acard 75 pomógł na niektóre dolegliwości takie jak bóle głowy, koniuszków palców, uszów i oczu. Oby pomógł jeszcze w zagnieżdżeniu, ale do niego daleko mam...
Ktoś tu jeszcze brał, bierze Acard?Coco55, czarnulka24 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Czikosz wrote:Gratulacje!
Dziewczyny, a u mnie Acard 75 pomógł na niektóre dolegliwości takie jak bóle głowy, koniuszków palców, uszów i oczu. Oby pomógł jeszcze w zagnieżdżeniu, ale do niego daleko mam...
Ktoś tu jeszcze brał, bierze Acard?Czikosz lubi tę wiadomość
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [ 13tc, 10tc, 10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity