Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Luccecita wrote:Hej,
stokrotka odpowiedź chyba znasz- zrób test ciążowy
emidomi a jak Twoje TSH ? spadło troche ? -
stokrotka666 wrote:Boje sie ze sie rozczaruje...pomyslalam przez chwile ze to przez to ze biore dupka ale przeciez bralam wczesniej i @ przychodzila jak w zegarku
Jak bierzesz dupka, to przed każdym terminem @ powinnaś zrobić test ciążowy. Odstawienie w ciąży, może spowodować jakieś małe plamienie, a tego byśmy chcieli uniknąć na wczesnym etapie. Także szoruj do apteki po test, a my trzymamy kciuki, żeby to był groszek! -
stokrotka666 wrote:Boje sie ze sie rozczaruje...pomyslalam przez chwile ze to przez to ze biore dupka ale przeciez bralam wczesniej i @ przychodzila jak w zegarku
Nie badalam od ostatniej wizyty u endo (9.03) podwoil mi dawkę i kazal sprawdzić minimum po 8 tygodniach. W terminie wizyty mialam trochę ponad 431 lat,
Aktualnie w trzeciej ciazy
TSH 3,07
Niedoczynność tarczycy 1x 88 mg Euthyrox
Dwie córeczki
14.02.2017 HSG jajowody drożne -
Ja dzisiaj byłam na tej becie - namówiłyście mnie
Teraz trzymajcie za mnie mocno kciuki proszę, a przede wszystkim, zeby ładnie roslo... ja najbardziej na swiecie boje sie cp...mysia09, czarnulka24 lubią tę wiadomość
-
pestka1 wrote:A to ja i mój bęben u progu 19 tygodnia, pozwalam pomacać wirtualnie i się zarazić https://naforum.zapodaj.net/thumbs/bbd553655ffd.jpg
Dzisiaj tak sobie czilowałam przed domem, chłopaki myli auto, ja miałam sprzątać, ale co tam syf w chałupie, trzeba korzystać z pogody, którą szlag trafił po południu tak na marginesie.
A to mój pierworodny, chluba i duma matki - wariatki
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/6ed47d60d3eb.jpg -
Coco55 wrote:Ja dzisiaj byłam na tej becie - namówiłyście mnie
Teraz trzymajcie za mnie mocno kciuki proszę, a przede wszystkim, zeby ładnie roslo... ja najbardziej na swiecie boje sie cp... -
stokrotka666 wrote:M pojechal po test. kazalam mu kupic czuly. myslicie ze w razie co to wyjdzie o tej porze?
wyjdzie nie pij i nie sikaj przez 2h
ja robiłam dzień przed @ ok. 12 i wyszedł
Trzymam kciuki!!! -
mysia09 wrote:Trzymam kciuki kochana za piękna betę! I wiem co czujesz bo tez bardzo balam sie co...ale będzie dobrze zobaczysz:)
ciekawa jestem jaką powinnam miec dzisiaj. NIby jeszcze 3 dni do @ -
Coco, Stokrotka zaciskam kciuki:) dwa groszki na zakończenie marca- piękny zwiastun cudownej wiosny:*:*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2017, 12:58
mysia09 lubi tę wiadomość
Dziewczny wczoraj mialam tragiczny dzień,płakałam, wszystko mnie bolalo...i jakos nie mogłam sie pozbierać Dzis jest lepiej:) Rano pojechałam na badania...zrobiłam tez Bete HCG:) Niestety nie zrobiłam dwóch bo okazało sie ze nie moge w tej placówce Tyle mi krwi pobrali...ale w końcu 14 badań:|Rano dzis się troche wystraszyłam bo wydawało mi się ze widziałam taką lekko brązowa smugę/ kropkę na papierze...wiec teraz chodzę i sprawdzam co chwile czy wszystko ok, w pracy pomyślą ze chyba mam problemy pecherzowe:p czasem mi głupio tak latać co chwilę..... Tez mnie troche jajcory bola... :p
-
Hej Mysia. Cześć dziewczyny. Przepraszam, że się nie odzywam jak wrócę do NO to będę się udzielać. Teraz korzystam z tel i mam też dużo załatwień.
Mysia daj znać jak odbierzesz wyniki.
Ja też robiłam beta hcg we wtorek był to 5t6d i wynik 24282,0 według norm zgadza się z tyg ciaży.
Kiedy następne usg?Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2017, 13:28
Caro lubi tę wiadomość
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [ 13tc, 10tc, 10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Coco55 wrote:Ja dzisiaj byłam na tej becie - namówiłyście mnie
Teraz trzymajcie za mnie mocno kciuki proszę, a przede wszystkim, zeby ładnie roslo... ja najbardziej na swiecie boje sie cp...27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [ 13tc, 10tc, 10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity