Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej wszystkim!
Mam na imię Kasia, mam 30 lat..i strasznie pragnę dziecka, mąż również. Z mężem staramy się już od jakiegoś czasu, ale w dni na chybił trafił i bez codziennego mierzenia temperatury. Przez jakiś czas ją próbowałam mierzyć, ale nie robiłam tego systematycznie, więc jest jak jest, czyli nadal nas dwoje,a niedługo już pierwsza rocznica ślubu:)
Niestety mąż w ciągu miesiąca jest w domu tylko przez tydzień a ja? Ja przez kolejne trzy siedzę w domu i tak się zastanawiam dlaczego to ja nie mogę być jedną z tych, które zachodzą w ciążę "przypadkowo", a dwie kreseczki nie są dla nich wyczekiwaniem tylko strasznym zaskoczeniem??????????????????????????????????????????
Póki co zostaje mi patrzenie z zazdrością na moje szczęśliwe koleżanki i ich 3-osobową rodzinkę
Wczoraj przeczytałam tu taką ciekawą radę, aby nie spinać się tylko robić swoje i "stać z boku", pozwolić aby zadziałała natura.......WTF??? Natura??? Powiem Wam coś szczerze..ja z mężem od 5 lat nigdy nie używaliśmy zabezpieczenia ani prezerwatyw ani żadnych tabletek, ewentualnie kończył wcześniej. No i gdzie ta natura? -
Coco ja tez uwazam,ze kreche widac coraz bardziej:):)a swoja droga nie ma to jak w pracy obsikiwac testy:) ale nie martw sie tez tak robilam:D
Czekoladko życzę Ci zeby kwiecień okazal sie Twoim miesiącem:*:*Coco55, Lubię_czekoladę lubią tę wiadomość
Wiecie ja to już zbaraniałam:/ jak pisałam jestem po odstawieniu anty.To krwawienie co pisałam, że mnie dopadło niby w okresie płodnym ustało, trwało raptem 2 dni, ale było większe niż plamienie, a mniejsze niż miesiączka.Teraz tak myślę,czy to może było krwawienie owulacyjne, już sama nie wiem, organizm płata mi figle po odstawieniu, co chyba jest normalne. Kto wie, może już się udało z fasolką, cieszyłabym się bardzo, ale nie nastawiam się, że już. Choc miłoby było.Ktosialinka
-
19Biedroneczka91 wrote:Coco ja tez uwazam,ze kreche widac coraz bardziej:):)a swoja droga nie ma to jak w pracy obsikiwac testy:) ale nie martw sie tez tak robilam:D
Czekoladko życzę Ci zeby kwiecień okazal sie Twoim miesiącem:*:*19Biedroneczka91 lubi tę wiadomość
-
A to ja i mój bęben u progu 19 tygodnia, pozwalam pomacać wirtualnie i się zarazić https://naforum.zapodaj.net/thumbs/bbd553655ffd.jpg
Dzisiaj tak sobie czilowałam przed domem, chłopaki myli auto, ja miałam sprzątać, ale co tam syf w chałupie, trzeba korzystać z pogody, którą szlag trafił po południu tak na marginesie.
A to mój pierworodny, chluba i duma matki - wariatki
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/6ed47d60d3eb.jpgmysia09, czarnulka24 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKtosialinka wrote:Wiecie ja to już zbaraniałam:/ jak pisałam jestem po odstawieniu anty.To krwawienie co pisałam, że mnie dopadło niby w okresie płodnym ustało, trwało raptem 2 dni, ale było większe niż plamienie, a mniejsze niż miesiączka.Teraz tak myślę,czy to może było krwawienie owulacyjne, już sama nie wiem, organizm płata mi figle po odstawieniu, co chyba jest normalne. Kto wie, może już się udało z fasolką, cieszyłabym się bardzo, ale nie nastawiam się, że już. Choc miłoby było.
Dobre nastawienie to podstawa, miałam tak po tabletkach, ale moje cykle po nich były bezowulacyjne tak 3 miesiące.
Może wysypiesz się od razu z mnogą.
Życzę Ci tego szczerze! -
nick nieaktualnyCoco55 wrote:No dobra... Jutro idę na betę. Dostałam z łaski skierowanie. W lux medzie beta kosztuje 60 zł... Ni też się wydaje ze jest trochę ciemniejsza Ale co z tego jak rano nic nie było widać ??
To u mnie tanio w cholerę, bo ja chyba płaciłam za obie nawet mniej... -
pestka1 wrote:A to ja i mój bęben u progu 19 tygodnia, pozwalam pomacać wirtualnie i się zarazić https://naforum.zapodaj.net/thumbs/bbd553655ffd.jpg
Dzisiaj tak sobie czilowałam przed domem, chłopaki myli auto, ja miałam sprzątać, ale co tam syf w chałupie, trzeba korzystać z pogody, którą szlag trafił po południu tak na marginesie.
A to mój pierworodny, chluba i duma matki - wariatki
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/6ed47d60d3eb.jpg
Pesteczka jaki ty masz juz piękny brzusio
Syneczek śliczny31 lat,
Aktualnie w trzeciej ciazy
TSH 3,07
Niedoczynność tarczycy 1x 88 mg Euthyrox
Dwie córeczki
14.02.2017 HSG jajowody drożne -
nick nieaktualny
-
Emidomi no juz jest brzuchalek, a na tym zdjęciu od góry jakos szczególnie pokaźnie wyglada, postaram sie wrzucić jakaś fotkę od frontu A zobacz jakie to dziwne rzeczy, brzuchol rośnie, a na wadze nie przybywa, to sa czary
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2017, 21:06
-
Czikosz wrote:Dobre nastawienie to podstawa, miałam tak po tabletkach, ale moje cykle po nich były bezowulacyjne tak 3 miesiące.
Może wysypiesz się od razu z mnogą.
Życzę Ci tego szczerze!Ktosialinka -
Dziewczyny dawno do Was nie pisałam ale potrzebuje rady. Na wczoraj miałam termin @ (30dc) i nie dostalam. Polecialo mi troche sluzu zabarwionego a dzisiaj taki ciemny brazowy jak na koniec @. wczoraj wieczorem strasznie rozbolal mnie brzuch jak na @ ale polozylam cieply termofor i przeszlo... Od owlacji bola mnie sutki, zwykle przed @ przestawaly teraz nie wiem. W tym miesiacu nie zrobilam nawet jednego testu owu bo mamy duzo spraw i duzo sie dzieje...nawet nie zauwazylam jak minelo te 30 dni,,,