Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
LILITH.P wrote:hej Słodkości
trzymam kciuki za piękny maj
Trzymaj, ojjjj trzymaj Normalnie w Czerwcu wrzucę Wam takie dwie krechy, że Wam gacie pospadająmysia09, LILITH.P, elmo88, emidomi, czarnulka24 lubią tę wiadomość
-
Kasia 25 wrote:dobre wiadomości ! trzymam mocno kciuki!!
ja nadal czekam na testowanie dziś 9 dzien po inseminacji nadal boli mnie podbrzusze i jajniki... kusiło mnie zeby dzis zrobic test ale musiałam się powstrzymac, ciężko było buziaki!
Oj to powoli można chyba testować Czekam na dobre wieści! Mam wielką nadzieję, że się udało :*Kasia 25 lubi tę wiadomość
-
pestka1 wrote:Bedzie dziewczynka!!!!!!!!!!!!!!!!
-
mysia09 wrote:Czarnulka, Czekoladka u mnie narazie wszystko dobrze:) Ogólnie sie dobrze czuje...gorsze dni mam nadzieje że minęły. Jutro idziemy posłuchać serduszka Z jednej strony bardzo sie ciesze a z drugiej strony bardzo sie boje....
U Was widzę same dobre rzeczy, wiec trzymam kciuki:*
Coco, będzie dobrze:*
Pestka, gratuluje córeczki:) czyli masz juz parkę
Życzę dobrego samopoczucia do końca ciąży :*mysia09 lubi tę wiadomość
-
Caro wrote:Hej Dziewczyny!
Coco rozumiem Twój strach i niepokój, ale pamietaj że stres szkodzi Maluszkowi :* A Ty JESTEŚ w ciąży! Niech Cię ktoś uszczypnie
Hej Caro :*
Święte słowa! Coco chill
Dawaj znać jak betka -
Lubię_czekoladę wrote:Kochana, o której wizyta serduszkowa? Pochwal się po
Życzę dobrego samopoczucia do końca ciąży :*
Kochane trzymam za Was wszystkie kciuki!!!:*Lubię_czekoladę, 19Biedroneczka91, Caro, elmo88, czarnulka24 lubią tę wiadomość
-
Lubię_czekoladę wrote:Hej moja Kochana
Trzymaj, ojjjj trzymaj Normalnie w Czerwcu wrzucę Wam takie dwie krechy, że Wam gacie pospadają
hahahahahaha
nawet na porodówce będę trzymać kciukimysia09, Lubię_czekoladę, Coco55 lubią tę wiadomość
-
LILITH.P wrote:hahahahahaha
nawet na porodówce będę trzymać kciuki
Stresik jest? -
mysia09 wrote:Kochane! My juz po wizycie....ciąża rozwija sie prawidłowo:) Fasolka ma 1,01 cm, serduszko bije 141 uderzeń na minutę Ale jestem szczęśliwa! Powiem wam ze jak usłyszałam z ciąża rozwija sie prawidłowo to stres zemnie spadł i doznałam jakiegoś amoku....nie mogłam się skupić....ale serduszko usłyszałam Mąż sie cieszył że wszystko widział.... i serduszko to taka migającą dioda...
Kochane trzymam za Was wszystkie kciuki!!!:*
Bardzo się cieszę To teraz tylko się cieszyćmysia09 lubi tę wiadomość
-
Lubię_czekoladę wrote:Rodzicie naturalnie? Na kiedy dokładnie termin?
Mam nadzieję, że dane mi będzie SN. Mnie jakoś CC przeraża, ale wszystko wyjdzie w trakcie. Nie nastawiam się na nic. Termin mam na 9.06 Jak położna mówi +/- 2 tyg. Mam wrażenie, że będzie majowy chłopak po Mamie No i idealnie by się złożyło, bo koniec maja - rocznica ślubu -
LILITH.P wrote:Mam nadzieję, że dane mi będzie SN. Mnie jakoś CC przeraża, ale wszystko wyjdzie w trakcie. Nie nastawiam się na nic. Termin mam na 9.06 Jak położna mówi +/- 2 tyg. Mam wrażenie, że będzie majowy chłopak po Mamie No i idealnie by się złożyło, bo koniec maja - rocznica ślubu
LILITH.P wrote:Mam nadzieję, że dane mi będzie SN. Mnie jakoś CC przeraża, ale wszystko wyjdzie w trakcie. Nie nastawiam się na nic. Termin mam na 9.06 Jak położna mówi +/- 2 tyg. Mam wrażenie, że będzie majowy chłopak po Mamie No i idealnie by się złożyło, bo koniec maja - rocznica ślubu19Biedroneczka91 wrote:Ja też się jakoś boje cc:) mam nadzieje, zeMalutki wyjdzie w maju:) cieplutki czerwiec spedzalibysmy juz razem:)
Lilith, Biedronka a ja chyba mam odwrotnie CC mnie jakoś nie przeraża
Niedługo będziecie tulić swoje szczęścia -
Lubię_czekoladę wrote:Lilith, Biedronka a ja chyba mam odwrotnie CC mnie jakoś nie przeraża
Niedługo będziecie tulić swoje szczęściaLubię_czekoladę lubi tę wiadomość
19Biedroneczka91 wrote:W czerwcu zobaczysz dwie kreski i nawet się nie obejrzysz, a bedziesz się szykować do porodu:D
no chciałabym bardzo