Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
czarnulka24 wrote:Dziewczyny ja już po usg maluchy żyją. Pomierzył tylko jednego i jest na 12t0d .
Ale za to włączył na głośnik żebym posłuchała serduszka biją slicznie. Jestem szczęśliwa że udało mi się z tego wyjść jakoś bo szanse były naprawdę bardzo małe. Krwotok dwa dni był mega obfity . Ale mi się po szczesciło że akurat znalazło sobie inne ujście bo gdyby choć trochę się przesunęło to całe jajo płodowe by odkleiło i musiałabym się pożegnać z moimi maluszkami . Dziś wychodzęczarnulka24 lubi tę wiadomość
-
czarnulka24 wrote:Dziewczyny ja już po usg maluchy żyją. Pomierzył tylko jednego i jest na 12t0d .
Ale za to włączył na głośnik żebym posłuchała serduszka biją slicznie. Jestem szczęśliwa że udało mi się z tego wyjść jakoś bo szanse były naprawdę bardzo małe. Krwotok dwa dni był mega obfity . Ale mi się po szczesciło że akurat znalazło sobie inne ujście bo gdyby choć trochę się przesunęło to całe jajo płodowe by odkleiło i musiałabym się pożegnać z moimi maluszkami . Dziś wychodzęczarnulka24 lubi tę wiadomość
-
Adaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
Franiu ❤️ 20.12.2019 CC; 3390g, 57cm
Starania o drugiego maluszka:
30 lat
13.03.19 - 1 cykl z clo + ovitrelle + luteina = ciąża
21.02.19 - histeroskopia z sono HSG (wszystko drożne )
Starania o pierwszego maluszka:
28 lat, 14 cs - szczęśliwy
11.02.17 - bledziutka druga kreseczka na teście
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy -
Ktosialinka -
Czarnulka tak bardzo sie ciesze:* odpoczywajcie i dbajcie o siebie. Jestem pewna ze teraz w Polsce pod dobra opieka lekarzy, donosisz szczesliwie swoje Maluszki i za kilka miesiecy bedziesz nam wysylac slodkie zdjecia dwóch Bobaskow:*:* Fasolcie sa silne po mamusi:* pamietam o Was w modlitwie:*
czarnulka24 lubi tę wiadomość
Dziękuję wam dziewczyny za miłe słowa i wsparcie. Jesteście kochane :*
Ktosialinka, mysia09 lubią tę wiadomość
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [ 13tc, 10tc, 10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
czarnulka cuuudowne wieści :** Wracajcie do domku i odpoczywajcie, a Maluszki niech rosną zdrowo i już Mamusi nie straszą
Ktosialinka myślę, że ok 10/11dpo można by już się pokusić o betę choć wszystko zależy od zagnieżdzenia Trzymam bynajmniej kciukiczarnulka24, Ktosialinka lubią tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
Ale za to włączył na głośnik żebym posłuchała serduszka biją slicznie. Jestem szczęśliwa że udało mi się z tego wyjść jakoś bo szanse były naprawdę bardzo małe. Krwotok dwa dni był mega obfity . Ale mi się po szczesciło że akurat znalazło sobie inne ujście bo gdyby choć trochę się przesunęło to całe jajo płodowe by odkleiło i musiałabym się pożegnać z moimi maluszkami . Dziś wychodzę
Cudnnie, mimo, że jestem tu nowa i się nie znamy cudownie czytać takie rzeczy Trzymam za was mocno kciukiczarnulka24 lubi tę wiadomość
-
Mysia Czekoladka Emidomi Caro
Biedroneczka Bella_Bella stokrotka pola
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2017, 14:53
mysia09 lubi tę wiadomość
07.06.2019 synek
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Mysia kiedy u Ciebie usg???
Emidomi co u Ciebie?
Czekoladka jak sie masz?Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2017, 14:57
07.06.2019 synek
Czarnulka jak dobrze wczytać takie wieści! Bardzo się martwilam. Ostatnio żyje w takim biegu ze nawet nie miałam jak tu zaglądać codziennie. Ja w czwartek byłam na usg. Fasola ma 21mm, lekarz na chwilę włączył to 4D - dla mnie to normalnie kosmos. Jak takie małe maleństwo może już przypominać czlowieczka.
Ściskam Was mocno i jestem na bieżąco.mysia09, czarnulka24 lubią tę wiadomość
-
Caro wrote:czarnulka cuuudowne wieści :** Wracajcie do domku i odpoczywajcie, a Maluszki niech rosną zdrowo i już Mamusi nie straszą
Ktosialinka myślę, że ok 10/11dpo można by już się pokusić o betę choć wszystko zależy od zagnieżdzenia Trzymam bynajmniej kciuki
To moze dla pownosci troszke poczekam mam nadzieje ze sie udaloKtosialinka -
czarnulka24 wrote:Mysia kiedy u Ciebie usg???
Emidomi co u Ciebie?
Czekoladka jak sie masz?
A Wy jak się czujecie?czarnulka24 lubi tę wiadomość