Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Mamuśko, jak tu się słodziutko zrobiło
Zjadłabym malinkiAle co zrobić jak na tym zadupiu i pietruszkę w korzeniu ciężko dostać?
Rozmawiałam z moją endo z pl i pytałam co mi radzi, powiedziała żeby zwiększyć dawkę metizolu i zbadać betę jeszcze raz w czwartek. Będzie jasneWięc póki co, wiszę w próżni
-
Karolina2787 wrote:Anulcia mam taką cichą nadzieję
oraz że u Ciebie te WOW okaże się także wiosenny pączuś
Nie dziękujęWczoraj kupiłam tabletki z Solgara, witaminy i minerały prenatalne
O dziwo nie były drogie w mojej aptece (44 zł/60 kaps.) W innej były już po 70 zł. Starczą na bagatela 1 msc, bo nalezy je przyjmować po 2 dziennie, ale i tak są bardziej opłacalne niżeli Ferti lady
-
Anula prosze spojrzyj na mój wykres of przesunął owulację z 15 dc na 18dc:(Anula1986 wrote:Dzień dobry
Przeczytałam Wasze wypociny, nareszcie dobrnęłam do końca
Sylwuś kuruj się! Pamiętaj tylko, że w trakcie choroby nie możesz jeść słodyczy, bo cukier zawarty w nich pomaga rozwijać się wirusom/bakteriom.
Karolina2787 - Będzie fasolka
Gaduaaa - Mam nadzieję, że u Ciebie też się fasolka rozpycha
Tak w ogóle to wszystkim Paniom z okazji DNIA KOBIET życzę samych fasolek
U mnie sprawa wygląda tak: Dzisiaj mam 15 dc, temp. mierzona o 5:30 dała 36,3.
Serduszkowanie odbyło się o godz. 5:40 z efektem wowEwelina -
Dziewczyny my się tegesujemy 1 raz przy użyciu tego lubrykantu który niby pomaga plemniczkom -conceive plus
ciekawa jestem efektów, ale przyznam, że działa fajnie. Tzn dam sobie go trochę, a wszystko jest cacy, można od razu przyjemnie serduszkować.
Poza tym chciałam się pochwalić, bo zanim zaczęłam wpisywać tempki i obserwować się, to całe życie myślałam, że mam zakręcone te cykle, że u mnie bałagan jest, a teraz jak oglądam 3 ostatnie wykresy, to się 90% powtarza- zawsze w 14 dniu spada mi lekko tempka przed owulką... Jeszcze się okaże, że mam wszystko super regularnieGizmo lubi tę wiadomość
33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane
-
Ewelina17007 wrote:Anula prosze spojrzyj na mój wykres of przesunął owulację z 15 dc na 18dc:(
Ewelina nic się nie martw, tylko działajcie jeszcze dziś i jutro- dla spokojnej głowyEwelina17007 lubi tę wiadomość
-
Ewelina17007 wrote:jestem taka poddenerwowana boje się że przez to że nie serduszkowaliśmy to nici z tego cyklu
Ewelina, nie denerwuj się. Zaaranżuj dzisiaj jakieś serduszkowanie i dla spokoju ducha jeszcze jutro. Ovufriend czasem płata takiego figle, ale My Kobiety swoje ciało znamy najlepiejEwelina17007 lubi tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
Kasia1987 wrote:Dziewczyny my się tegesujemy 1 raz przy użyciu tego lubrykantu który niby pomaga plemniczkom -conceive plus
ciekawa jestem efektów, ale przyznam, że działa fajnie. Tzn dam sobie go trochę, a wszystko jest cacy, można od razu przyjemnie serduszkować.
Poza tym chciałam się pochwalić, bo zanim zaczęłam wpisywać tempki i obserwować się, to całe życie myślałam, że mam zakręcone te cykle, że u mnie bałagan jest, a teraz jak oglądam 3 ostatnie wykresy, to się 90% powtarza- zawsze w 14 dniu spada mi lekko tempka przed owulką... Jeszcze się okaże, że mam wszystko super regularnieKasia1987 lubi tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś
-
Ewelina17007 wrote:jestem taka poddenerwowana boje się że przez to że nie serduszkowaliśmy to nici z tego cyklu
To działajcie dzisiaj- i na spokojnie!
Poza tym nie każda para trafia w owulkę, Sylwuś jest w ciąży a pisała, że nie kochali się w owulację, ale przed i po. Mi się stało tak w 1 cyklu -też działaliśmy a potem owufr zmienił mi termin owulacji i spanikowałam. Może też z tych nerwów nie pykło;) także spokojnie i dziś podziałajcie sobie.Ewelina17007 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Karolina mi Pani Ginowa powiedziała tydz temu, że nie ma co szaleć, że wystarczy kwas foliowy i wit D. Że warto popracować nad swoją dietą, a nie faszerować się tabletkami. Witaminki są lepiej przyswajalne z pokarmów, niż z tabsów.
Karolina2787, Ewelina17007 lubią tę wiadomość
-
Hahahhaa a sama jem przy okazji C i E jeszcze
ale to dlatego, że mężuś chce jeść, to i ja przy nim pochłaniam te wszystkie dziadostwa:P
Ewelina17007 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Karolina2787 wrote:Też tak zawsze myślałam
a sądzę że dobrze się odżywiamy oboje, dużo warzyw wcinamy mój to jeszcze owoce a ja nie bardzo tylko banany
hehe nie wiem jakoś nie przepadam za owocami wolę soki pić chociaż z tym u mnie też nie wesoło...
ale soki pije... kupuje takie 100% niby ... pomarańcza... i wypijam szklanę dziennie.. bynajmniej staram sie szklankę dziennie hahaFabianCyprian
Tymuś
-
nick nieaktualnyJa też kupuję te soki 100% żurawina strasznie kwaśna ale do macy się nadała
sok z granatu ok
drogie są ale dobre. U mnie żurawina to podstawa bo miewałam problemy z drogami moczowymi ale odkąd piję i jem żurawinkę to jest ok
dziś też muszę kupić suszoną bo się skończyła. Gaduaaa to ty lepiej ode mnie z tymi owocami stoisz. Ja w lato to co najwyżej na truskawki się skuszę, ale żeby kupować to nieee
mój zawsze mi coś kupi ale to już z przymusu zjem żeby się nie obraził
nie wiem dlaczego nie przepadam przecież tak pięknie wyglądają
-
Karolina2787 wrote:Też tak zawsze myślałam
a sądzę że dobrze się odżywiamy oboje, dużo warzyw wcinamy mój to jeszcze owoce a ja nie bardzo tylko banany
hehe nie wiem jakoś nie przepadam za owocami wolę soki pić chociaż z tym u mnie też nie wesoło...
Mam to samo, nie lubię owoców i warzyw!
Pogodziłam się z sokowirówką ostatnio, stoi na honorowym miejscu teraz. Mielimy głównie jabłka i buraki33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
-
nick nieaktualny
-
DOBRZE POSTARAMY SIĘ DZIŚ I JUTRO O SERDUSZKOWANIE MAM NADZIEJE ŻE COŚ ZAŁAPIEKasia1987 wrote:To działajcie dzisiaj- i na spokojnie!
Poza tym nie każda para trafia w owulkę, Sylwuś jest w ciąży a pisała, że nie kochali się w owulację, ale przed i po. Mi się stało tak w 1 cyklu -też działaliśmy a potem owufr zmienił mi termin owulacji i spanikowałam. Może też z tych nerwów nie pykło;) także spokojnie i dziś podziałajcie sobie.Ewelina