Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A my w oczekiwaniu na owu- musi łajza przyjść jutro max pojutrze
Bo dzisiaj 14 dzień cyklu, w nocy zaczęło mnie podbrzusze świdrować, szyjka 1 raz w życiu jakaś taka jakby otwarta
Dzisiaj mi tempka delikatnie spadła, a zerknęłam na swoje poprzednie cykle -zawsze tak mam przed skokiem w górę!aaaaaa najchętniej nie wychodziłabym z łóżka
28 lat, 3 dc33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć wszystkim
Sylwia polecam zdecydowanie ten syrop z cebuli, ja w pierwszej ciąży dwa razy chorowałam, raz musiałam dostać antybiotyk tak było źle, i to centralnie w tygodniu mojego ślubu. Ale drugi raz wystarczył maminy syrop. Całe dzieciństwo nam go robiła
Cebulę na plastry pokroić posypać cukrem dość dość, łyżkę stołową, zależy w czym to zrobisz, potem znów cebulę i znów cukier. I w sumie myślę, że dwie/trzy warstwy Ci wystarczą. Odstawić, cebula wypuści naturalny sok po paru godzinach, to na bierząco łyżkę stołową pijesz 4 razy dziennie powiedzmy. I produkcja trwaMargaretka89, Karolina2787, Sylwia91 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
Przeczytałam Wasze wypociny, nareszcie dobrnęłam do końca
Sylwuś kuruj się! Pamiętaj tylko, że w trakcie choroby nie możesz jeść słodyczy, bo cukier zawarty w nich pomaga rozwijać się wirusom/bakteriom.
Karolina2787 - Będzie fasolka
Gaduaaa - Mam nadzieję, że u Ciebie też się fasolka rozpycha
Tak w ogóle to wszystkim Paniom z okazji DNIA KOBIET życzę samych fasolek
U mnie sprawa wygląda tak: Dzisiaj mam 15 dc, temp. mierzona o 5:30 dała 36,3.
Serduszkowanie odbyło się o godz. 5:40 z efektem wowKarolina2787, zapachmalin, Sylwia91, Margaretka89, Gizmo, Ewelina17007, Gaduaaa, WaldhauzerM lubią tę wiadomość
-
Cześć Dziewczyny! W tym przepięknym dniu życzę Wszystkim Szybkiego i Udanego Groszkowego Zafasolkowania
Chyba jakiś wirus wisi w powietrzu, bo u mnie w pracy większość dzieci chora, a mnie samą boli gardło. Ciapaja z cytryny, miodu, soku z malin i herbaty gotowa do spożyciaKarolina2787, zapachmalin, Margaretka89, Gizmo, Gaduaaa, agatali lubią tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm)