Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Gaduaaa wrote:jak będzie bardzo źle to idż do lekarza... są też antybiotyki które można przyjmować w ciąży...
a oprócz gorączki coś ci jest? paracetamol /apap możesz spokojnie wziąć...
zrób sobie natualny antybiotyk... z miodu, imbiru, czosnku i cytryny -
nick nieaktualny
-
Sylwia91 wrote:Oprócz gorączki ból głowy i gardła, katar na maxa i ogólne osłabienie... Byłam wczoraj u lekarza, kazała mi brać od gorączki Paracetamol i dała jakieś probiotyki i coś do nawodnienia. Dzisiaj będę u gin po receptę to może ona mnie uspokoi jakoś...
złagodzi Ci na pewno objawy
Sylwia91 lubi tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś
-
nick nieaktualny
-
serduszkowałam dużo wcześniej bo testy wychodziły ok i śluz był płodny i kłocie w jajniku a z tego co pamiętam 18 dc śluzu płodnego już nie byłoKasia1987 wrote:Zgadzam sie z gaduaa - trzeba obserwowac siebie, wszystkie objawy a najlepiej serduszkowac w calym tym czasie. Kurde znow najmadrzejsza a groszka nie mam :pEwelina
-
Sylwia91 wrote:Gaduaaa a jak to się robi? Nigdy tego nie robiłam
takiego leistego... do tego wcisnąć sok z jednej całej cytryny, kilka plasterków imbiru(lub przez praskę) i 2 ząbki czosnku średnie przez praskę.. i odtswiasz to na 12godzin.. po 12 godzinach możesz przez sitko przelać żeby nie było "farfucli" hehe i pijesz sobie jedną dużą łyżkę stołową dwa razy dziennie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2016, 07:59
Sylwia91 lubi tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś
-
Ewelina17007 wrote:serduszkowałam dużo wcześniej bo testy wychodziły ok i śluz był płodny i kłocie w jajniku a z tego co pamiętam 18 dc śluzu płodnego już nie było
Ewelina17007 lubi tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś
-
nick nieaktualny
-
Gaduaaa wrote:pół szklanki miodu
takiego leistego... do tego wcisnąć sok z jednej całej cytryny, kilka plasterków imbiru(lub przez praskę) i 2 ząbki czosnku średnie przez praskę.. i odtswiasz to na 12godzin.. po 2 godzinach możesz przez sitko przelać żeby nie było "farfucli" hehe i pijesz sobie jedną dużą łyżkę stołową dwa razy dziennie
Gaduaaa lubi tę wiadomość
-
nie było bo ovu miało być w 15 dc a dziś jak wpisałam temp to się sie przesuneło o 3 dni , z tego co pamiętam tak jak pisałam 18 dc nie miałam już sluzu płodnego i testy wychodził negatywneSylwia91 wrote:Ewelinko poprzytulajcie się dziś! Zerknij sobie na mój wykres! Nie było
w owu
Ewelina