Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
WaldhauzerM wrote:No dokładnie.
Kurcze to pewnie moja wina.. Ale mówię że ja wcale nie muszę mieć racji.. Powinnaś sobie zobaczyć inne wykresy wśród ciążowych bo może się mylę co do tej temp..
Kochana wiem że nie musisz mieć racji, ale możliwe że ją masz. Czasami przydaje się wiadro zimnej wody na otrzeźwienie. I tak byłoby mi smutno jakby @ przyszła, więc się przynajmniej psychicznie przygotuje... -
Caro wrote:Margaretka, a widziałaś mój poprzedni cykl?? Książkowy. I co? Jajco
Więc, to że Twój cykl jest nieźle pojechany
to jeszcze o niczym nie świadczy. Wiem, że Waldi może ma rację, ale co tam, nadzieja umiera ostatnia
P.s. A potem powstaje z popiołu na następny cykl. Tak w razie "w"
Lubię to! Racja !!Caro, Margaretka89, WaldhauzerM, Tuliska lubią tę wiadomość
-
Caro wrote:Margaretka, a widziałaś mój poprzedni cykl?? Książkowy. I co? Jajco
Więc, to że Twój cykl jest nieźle pojechany
to jeszcze o niczym nie świadczy. Wiem, że Waldi może ma rację, ale co tam, nadzieja umiera ostatnia
P.s. A potem powstaje z popiołu na następny cykl. Tak w razie "w"
Dzięki, kochana jesteś. Zawsze zostaje ten 1% szans że jednak zaskoczyło.Caro lubi tę wiadomość
-
zapachmalin wrote:Margaretko nie denerwuj się! Nic nie jest przesądzone. Najważniejsze to spokojnie zaczekać. A jeśli nawet w tym miesiącu się nie uda, to przebadasz się i będziesz wiedzieć od razu czy nic się nie zmieniło. Może blokuje Cię coś co bardzo łatwo da się wyregulować a może fasolinka się już usadawia? Kto wie!
No dokładnie.. Malinka wie coś o tym bo sama jest przykładem na to że jej 2 razy spadła temp bardzo nisko a groszek jest.Margaretka89, zapachmalin lubią tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Margaretka89 wrote:Dzięki, kochana jesteś. Zawsze zostaje ten 1% szans że jednak zaskoczyło.
Ooooo, i teraz dobrze godosz! Polać jej bezalkoholowe!!Margaretka89, zapachmalin lubią tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
Margaretka89 wrote:A czy możliwe jest, że ta tempka jest taka pojebana z powodu przemęczenia i niedospania? Bo ostatnio miałam bardzo dużo roboty. Około 2 tygodni to miałam wycięte z życiorysu.
Myślę że to bardzo możliwe.. Ja cykl temu też tak miałam.. Nie mogłam w nocy spać byłam przemęczona i też temp szła w cały świat.zapachmalin, Margaretka89 lubią tę wiadomość
-
Ale ja bym się napiła hop piciu... Mmmmmm
Stoją 2 butelki ale ni ma komu otworzyć he he..Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2016, 22:56
Margaretka89, zapachmalin lubią tę wiadomość
-
Ja ostatnio też miałam ciężko mały źle przeszedł chorobę i dwa tygodnie spać nie umiałam w nocy wcale, a że P same nocki to nawet nie miał jak mnie zmienić. I myślałam, że się zastrzelę albo zasnę w sklepie przy wybieraniu marchewki. Masakra. To ma bardzo duży wpływ, a każda z nas dodatkowo zupełnie inaczej reaguje na pewne sytuacje. Także uszy do góry
Margaretka89, Caro lubią tę wiadomość
-
Zgadzam się z Waldhauzer i Maliną. Przemęczenie, niedosypianie, wszystko ma wpływ nie tylko na nasze samopoczucie, ale i na temperaturę, więc Margaretko Moja Droga uśmiech na buzię
Co ma być to będzie. A tymczasem, idę się wdrapać do łóżka i spać. Ktoś musi pracować, by ktoś inny mógł odpoczywać
DOBRANOCWiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2016, 23:02
Margaretka89, zapachmalin lubią tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
A ja dopiero teraz was doczytałam...
po 1. Margaretka u mnie przez stres, przemeczenie cykl potrafi się przedłużyć o kilkanaście dni więc wszelkie anomalia sa mozliwe i zawsze może być właśnie ten "cud" a poza tym testujemy razem w sobotę więc czekamy czekamy kochana
Po 2. Pełna nadziei nawet mi nie mów jak to z tymi naszymi "chlopami" jest:) mój jak usłyszał że jednak go to nie ominie aż się ze strachu pochorowal hehe:))
Po 3. Gizmo chyba jeszcze ja pozostalam do wpisania na liste... sobota ma powazanie wiec ja tez na 12 poprosze ale boje sie ze wam statystyki zepsuje
Kolorowych snów wszystkim:)Margaretka89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny