Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Sylwia91 wrote:Właśnie już mnie niepokoi to ciągle kichanie... Nie strasz
Boże oby dotrwać do czwartku i zobaczyć na usg że wszystko jest ok...
Spokojnie kochana.. W czwartek ci gin powie co i jak.. Będzie dobrze.Magduullina, Sylwia91 lubią tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
nick nieaktualnyahammm no takie uroki ciąży
A jakbyś zrobiła na ten katar inhalacje ? Garnek z wrzątkiem + olejek lipowy lub eukaliptusowy. Może mniej będzie cie kichać jak sobie tak pokój nawilżysz żeby odparowywało ... Bardzo dobra jeszcze jest maść majerankowa pod nos kosztuje grosze a zawsze pomaga używam jej i synek jak ma katar to tez jest super polecam.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2016, 12:40
-
nick nieaktualny
-
Magduullina wrote:ahammm no takie uroki ciąży
A jakbyś zrobiła na ten katar inhalacje ? Garnek z wrzątkiem + olejek lipowy lub eukaliptusowy. Może mniej będzie cie kichać jak sobie tak pokój nawilżysz żeby odparowywało ... Bardzo dobra jeszcze jest maść majerankowa pod nos kosztuje grosze a zawsze pomaga używam jej i synek jak ma katar to tez jest super polecam.
Magduullina, Gizmo lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
troche nie pisałam,ale na bierząco podczytywałam...wtrącę się Wam trochę z moim jęczeniem.....wczoraj byłam na drugim usg w ramach monitu no i....niestety to by było na tyle w tym msc...nie ma sensu dalej monitorować...pęcherzyk który widziałam 3 dni temu nie zwiększył się a nawet zaczał juz wchłaniać....cykl bezowulacyjny.....mam isc w przyszłym msc znów i jeśli znowu bezowu to czeka mnie stymulacja clostibegytem(to co Waldi brała),tylko wczesniej koniecznie bede musiała miec bad męża..(tu moze byc lekki problem-bede musiała go powoli oswajać z tą myslą..).....
podłamało mnie to,tym bardziej że jajniki sie zaczęły odzywać dwa dni temu i myslałam że ładnie pracują....gorzej-lewy jajnik(tam gdzie mam ten nieszczesny degenerujący pecherzyk)boli praktycznie ciągle(znaczy to nie ból tylko ciągnięcie),bez sensu......
tyle tylko że wiem że w tym msc nie mam co testować i się łudzić, musze tylko przeczekac ten msc...Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2016, 12:52
https://www.maluchy.pl/li-72886.png
https://www.maluchy.pl/ci-73456.png -
no...czytam sobie teraz o inofolicu bo mi to ginka tez dała w formie próbki....ponoc jest podobny inofem-ale i tak drogo to wychodzi...ale chyba zakupie sobie narazie.....
Magduullina lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-72886.png
https://www.maluchy.pl/ci-73456.png -
Allmita wrote:troche nie pisałam,ale na bierząco podczytywałam...wtrącę się Wam trochę z moim jęczeniem.....wczoraj byłam na drugim usg w ramach monitu no i....niestety to by było na tyle w tym msc...nie ma sensu dalej monitorować...pęcherzyk który widziałam 3 dni temu nie zwiększył się a nawet zaczał juz wchłaniać....cykl bezowulacyjny.....mam isc w przyszłym msc znów i jeśli znowu bezowu to czeka mnie stymulacja clostibegytem(to co Waldi brała),tylko wczesniej koniecznie bede musiała miec bad męża..(tu moze byc lekki problem-bede musiała go powoli oswajać z tą myslą..).....
podłamało mnie to,tym bardziej że jajniki sie zaczęły odzywać dwa dni temu i myslałam że ładnie pracują....gorzej-lewy jajnik(tam gdzie mam ten nieszczesny degenerujący pecherzyk)boli praktycznie ciągle(znaczy to nie ból tylko ciągnięcie),bez sensu......
tyle tylko że wiem że w tym msc nie mam co testować i się łudzić, musze tylko przeczekac ten msc...zobaczysz że dostaniesz leki i szybko zaskoczysz
więc nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło. Pamiętaj
Magduullina, Allmita lubią tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś
-
nick nieaktualnyHej Allmita, przykro mi to słyszeć. Ale grunt że lekarz ma już plan leczenia. I bardzo dobrze że zdecydowalas się na ten monitoring! Teraz już wiesz co jest przyczyną braku ciąży i wiesz jak to leczyć. To najważniejsze.
Magduullina lubi tę wiadomość