Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Próbuje za Wami nadążyć, ale trochę jest ciężko
Z góry mówię, że nie wiem, czy w ogóle jutro tu dam radę być, bo się przeprowadzam i czeka mnie niezły sajgon (na pewno temp. na wykresie zaznaczę)
Obiad na dzisiaj już zrobiłam, a że i tak tyczałam w kuchni to też od razu ugotowałam na sb i nd. Domyślam się, że podczas przeprowadzki nie będę miała czasu stać przy garach, a jeść coś trza
O matko jest dopiero przed 12, a ja już padam na twarz
Niech się kończy ten młyn
Magduullina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySylwia doczekasz się ja również już mam synka ma 2 latka i przekładam tylko do szafy malusie ubranka nie ma gdzie juz trzymać
Wszystko po synku zostało... Staramy się o rodzeństwo dla niego bo jak juz miec to jedno przy drugim a nie chciałabym za 6czy 7 lat wracac do wszystkiego a jakos jedynak to tak samotnie,,, tylko ze powaznych staran jest teraz 7 cykl i tak niby nie dlugo no ale obawiam sie ze hormony szaleja we mnie...Mam nadzieje ze z tego pomatfanego cyklu bedzie szczescie...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2016, 12:04
zapachmalin lubi tę wiadomość
-
Sylwia91 wrote:Moja ciotka ma dla mnie kilka pudeł ubranek ale obiecałam sobie że je wezmę dopiero w połowie kwietnia i nie wcześniej
Ja wszystko to Tosiu trzymam w pudłach..Magduullina lubi tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
nick nieaktualnyeee no pewnie
i tak bedzie to lezec u ciebie kolejne miesiace
Ja z synkiem prawie nadążyłam oddalałam zakupy na 8 miesiąc no i ledwo zdarzylam
hehe bo pozniej trzebabylo odwiedzac szpital czesto i dupa...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2016, 12:13
-
Sylwia91 wrote:Moja ciotka ma dla mnie kilka pudeł ubranek ale obiecałam sobie że je wezmę dopiero w połowie kwietnia i nie wcześniej
Moja siostra ma córkę 4,5 letnią i synka 2 letniego, więc mam w domu stos ubranek, który jest na bieżąco uzupełniany. Tak je czasem oglądam, ale nie zagłębiam się w te kartony, bo czasem mi się łezka w oku kręci.. Ale, jeszcze trochę i tam zajrzę z uśmiechem, wierzę w toWiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2016, 12:14
Magduullina, Sylwia91, 91patka91 lubią tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
nick nieaktualny
-
Dziewczynki kicham około 200 razy dziennie. Może więcej. Nie daję już rady bo z każdym kichnieciem boli mnie coraz bardziej kręgosłup... Czasem mnie zaboli brzuch. Czy to aby nie jest jakieś bardzo inwazyjne? Martwię się. Właśnie skończyłam 10 razowy maraton...
Magduullina, Gizmo lubią tę wiadomość
-
Waldi dla niemowlaka nie ma to znaczenia większego a poza tym większość ubrań pasuje dla obu płci. Moja ciotka ma ubranka po chłopcach a ja mam nadzieję na dziewczynkę co nie zmienia faktu że na pewno z nich skorzystam w miarę możliwości.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2016, 12:23
WaldhauzerM, Magduullina lubią tę wiadomość
-
Sylwia91 wrote:Dziewczynki kicham około 200 razy dziennie. Może więcej. Nie daję już rady bo z każdym kichnieciem boli mnie coraz bardziej kręgosłup... Czasem mnie zaboli brzuch. Czy to aby nie jest jakieś bardzo inwazyjne? Martwię się. Właśnie skończyłam 10 razowy maraton...
W ciąży i kichanie i wzdęcia są niebezpieczne.. Bo takie sobie kichanie powoduje gwałtowne ruchy.. Mnie czasem przy tym jajniki bolą..
Na wzdęcia dobra jest herbata z kopru włoskiego.. A jak dziecko się urodzi to żeby kolki nie było się podaje.. Ja bardzo lubię tą herbatę i często w sklepie medycznym kupuję..Magduullina lubi tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
nick nieaktualny
-
WaldhauzerM wrote:W ciąży i kichanie i wzdęcia są niebezpieczne.. Bo takie sobie kichanie powoduje gwałtowne ruchy.. Mnie czasem przy tym jajniki bolą..
Na wzdęcia dobra jest herbata z kopru włoskiego.. A jak dziecko się urodzi to żeby kolki nie było się podaje.. Ja bardzo lubię tą herbatę i często w sklepie medycznym kupuję..Boże oby dotrwać do czwartku i zobaczyć na usg że wszystko jest ok...
-
Magduullina wrote:Sylwia a to alergia jakas czy poprostu nos ci sie wrazliwy zrobil? moze psikaj sobie wodą morska albo wkrapiaj sól fizjologiczna zeby nawilzac sluzówke> ?