Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
też mam 6 dzień po owulacjiEwelina17007 wrote:CZeść dziewczyny w mnie dzisiaj kolejna duża temp, nie moge się doczekać następnego tygodnia aby sprawdzic czy jestem w ciązy czy nie .
temperature masz super
oby się udało
Magduullina, Ewelina17007 lubią tę wiadomość
Fabian
Cyprian
Tymuś 
-
nick nieaktualnyCo do badań partnera, to może nie będzie tak źle jak myślisz z namowieniem go. Powiedz jak jest i jego badanie jest niezbędne do tego żeby kontynuować leczenie.
Albo spróbuj go podejść jakoś i wpłynąć na jego męskie ego
w sensie ze dla prawdziwego mężczyzny nic nie jest straszne
-
Tissaia wrote:Co do badań partnera, to może nie będzie tak źle jak myślisz z namowieniem go. Powiedz jak jest i jego badanie jest niezbędne do tego żeby kontynuować leczenie.
Albo spróbuj go podejść jakoś i wpłynąć na jego męskie ego
w sensie ze dla prawdziwego mężczyzny nic nie jest straszne 
mam zamiar po prostu powiedzieć że bez tego nie dostane stymulacji...(bo taka prawda) wieć żeby to może przemyslał....mam wrazenie że u mojego nie bedzie problem z badaniem tylko z tym żeby pójsć do kliniki,zrobic to na miejscu, no i cena tez go lekko odstraszy pewno..
https://www.maluchy.pl/li-72886.png
https://www.maluchy.pl/ci-73456.png -
Allmita wrote:troche nie pisałam,ale na bierząco podczytywałam...wtrącę się Wam trochę z moim jęczeniem.....wczoraj byłam na drugim usg w ramach monitu no i....niestety to by było na tyle w tym msc...nie ma sensu dalej monitorować...pęcherzyk który widziałam 3 dni temu nie zwiększył się a nawet zaczał juz wchłaniać....cykl bezowulacyjny.....mam isc w przyszłym msc znów i jeśli znowu bezowu to czeka mnie stymulacja clostibegytem(to co Waldi brała),tylko wczesniej koniecznie bede musiała miec bad męża..(tu moze byc lekki problem-bede musiała go powoli oswajać z tą myslą..).....
podłamało mnie to,tym bardziej że jajniki sie zaczęły odzywać dwa dni temu i myslałam że ładnie pracują....gorzej-lewy jajnik(tam gdzie mam ten nieszczesny degenerujący pecherzyk)boli praktycznie ciągle(znaczy to nie ból tylko ciągnięcie),bez sensu......
tyle tylko że wiem że w tym msc nie mam co testować i się łudzić, musze tylko przeczekac ten msc...
Kochana nie smutaj.. Dadzą Ci ten lek i od razu zaskoczysz tak jak ja. Głowa do góry.31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
anna123 wrote:Dziewczyny czy brala ktoras z Was lamette ? warto robic sobie przy niemu nadzieje ze polepszy starania ?
Właśnie czytam cóż to i to dla kobiet po menopauzie !
Olgierd 04.12.16 - 55cm i 3865g
24.01.2017r - 5500g i 60 cm
07.02.2017r.- 5800g i 62cm
04.03.2017r. - 6300g i 67cm
21.03.17 6600g i 70cm
07.04.17 7kg i 71cm
09.05.17- 8kg i 73cm 

teraz dopiero nadrobiłam posty od wczorajszego wieczory