Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Ewelina17007 wrote:CZeść dziewczyny w mnie dzisiaj kolejna duża temp, nie moge się doczekać następnego tygodnia aby sprawdzic czy jestem w ciązy czy nie .
temperature masz super
oby się udało
Magduullina, Ewelina17007 lubią tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś
-
nick nieaktualnyCo do badań partnera, to może nie będzie tak źle jak myślisz z namowieniem go. Powiedz jak jest i jego badanie jest niezbędne do tego żeby kontynuować leczenie.
Albo spróbuj go podejść jakoś i wpłynąć na jego męskie egow sensie ze dla prawdziwego mężczyzny nic nie jest straszne
-
Tissaia wrote:Co do badań partnera, to może nie będzie tak źle jak myślisz z namowieniem go. Powiedz jak jest i jego badanie jest niezbędne do tego żeby kontynuować leczenie.
Albo spróbuj go podejść jakoś i wpłynąć na jego męskie egow sensie ze dla prawdziwego mężczyzny nic nie jest straszne
mam zamiar po prostu powiedzieć że bez tego nie dostane stymulacji...(bo taka prawda) wieć żeby to może przemyslał....mam wrazenie że u mojego nie bedzie problem z badaniem tylko z tym żeby pójsć do kliniki,zrobic to na miejscu, no i cena tez go lekko odstraszy pewno..https://www.maluchy.pl/li-72886.png
https://www.maluchy.pl/ci-73456.png -
Allmita wrote:troche nie pisałam,ale na bierząco podczytywałam...wtrącę się Wam trochę z moim jęczeniem.....wczoraj byłam na drugim usg w ramach monitu no i....niestety to by było na tyle w tym msc...nie ma sensu dalej monitorować...pęcherzyk który widziałam 3 dni temu nie zwiększył się a nawet zaczał juz wchłaniać....cykl bezowulacyjny.....mam isc w przyszłym msc znów i jeśli znowu bezowu to czeka mnie stymulacja clostibegytem(to co Waldi brała),tylko wczesniej koniecznie bede musiała miec bad męża..(tu moze byc lekki problem-bede musiała go powoli oswajać z tą myslą..).....
podłamało mnie to,tym bardziej że jajniki sie zaczęły odzywać dwa dni temu i myslałam że ładnie pracują....gorzej-lewy jajnik(tam gdzie mam ten nieszczesny degenerujący pecherzyk)boli praktycznie ciągle(znaczy to nie ból tylko ciągnięcie),bez sensu......
tyle tylko że wiem że w tym msc nie mam co testować i się łudzić, musze tylko przeczekac ten msc...
Kochana nie smutaj.. Dadzą Ci ten lek i od razu zaskoczysz tak jak ja. Głowa do góry.31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
anna123 wrote:Dziewczyny czy brala ktoras z Was lamette ? warto robic sobie przy niemu nadzieje ze polepszy starania ?
Właśnie czytam cóż to i to dla kobiet po menopauzie !Olgierd 04.12.16 - 55cm i 3865g
24.01.2017r - 5500g i 60 cm
07.02.2017r.- 5800g i 62cm
04.03.2017r. - 6300g i 67cm
21.03.17 6600g i 70cm
07.04.17 7kg i 71cm09.05.17- 8kg i 73cm