Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
anna123 wrote:Właśnie próbuje je mieć od prawie dwóch lat
Duśka;), Gaduaaa lubią tę wiadomość
-
anna123 wrote:Na forum pisza że jest lepszy niż clo,mnie właśnie clo nic nie dało
Podaj linka do forumTeż z chęcią poczytam bo mnie zaintrygowało
Olgierd 04.12.16 - 55cm i 3865g
24.01.2017r - 5500g i 60 cm
07.02.2017r.- 5800g i 62cm
04.03.2017r. - 6300g i 67cm
21.03.17 6600g i 70cm
07.04.17 7kg i 71cm09.05.17- 8kg i 73cm
-
Purego jest jeszcze polecany jako zamiennik dla clostibegytu...
nie wiem kto wymyślił leczenie tym lamettem... bez beki.. lekarze to są czasami idioci..
tak ja rozumiem, że ktoś się stara i stara i stara i nic... i za wszelką cenę i każdym kosztem chce mieć dziecko... ale mamy XXi wiek..a medycyna tak poszła do przodu.. że jest wiele rozwiązań... i czasami warto przysiąść i zastanowić się.. czy chcemy dziecko.... nie biorąc pod uwagę tego że może być chore... nie biorąc pod uwagę tego że urodzi się dziecko super extra a potem mama zachoruje na raka.. i dziecko zostanie samo... to są mega ingerencje w organizm... a hormony to są w ogóle straszne...
Ana ja bym na Twoim miejscu poszła jeszcze do jednego a nawet dwóch innych lekarzy i porównała opinie...zobaczyła ich zalecenia... bo lekarz lekarzowi nie równy tego możesz być więcej jak pewna.. a spieprzyć sobie zdrowie to jest bardzo łatwo..Sylwia91, zapachmalin lubią tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś
-
Sylwia91 wrote:Aniu u mnie to trwało półtora roku... Posłuchaj zdrowego rozsądku i tak jak dziewczyny mówią skoro ktoś napisał na ulotce że masz go nie stosować to go nie stosuj :* lekarze popełniają mnóstwo błędów a inni ludzie płacą za to życiem. Może dramatyzuję ale przeszliśmy przez to w mojej rodzinie i nikomu nie życzę bo z lekarzami nie wygrasz...
-
anna123 wrote:Na forum pisza że jest lepszy niż clo,mnie właśnie clo nic nie dało
na ławce pisało dupa.. ja usiadłam a mi się drzazga wbiła...
rozumiesz?
a to co piszą na forach podziel przez dwa....Sylwia91 lubi tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś
-
Gaduaaa wrote:jest takie powiedzenie...
na ławce pisało dupa.. ja usiadłam a mi się drzazga wbiła...
rozumiesz?
a to co piszą na forach podziel przez dwa....Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2016, 14:47
-
Dokładnie... Popieram co mówi Gaduaaa... Aniu kochanie my wszystkie wiemy jak bardzo pragniesz dziecka. Każda z nas to rozumie najlepiej. Tylko pamiętaj że z lekami trzeba ostrożnie... Mi gin przepisał głupi duphaston a po kilku cyklach sama go odstawiłam bo przeczytałam że może hamować owulację. Jak widać wyszło mi to na dobre bo zaszłam w ciążę bez leków, a dopiero w ciąży zaczęłam go brać.
Gaduaaa lubi tę wiadomość
-
anna123 wrote:niby tal ale co do clo mam juz swoja opinie i dla mnie to był stracony czas
a może warto isć do kliniki leczenie niepłodności...
bo skoro nie masz owulacji to jest to ewidentny problem z płodnością... są to nowe kliniki..mają na pewno większe doświadczenie niż zwykły ginekolog i myślę że pomogą Ci bardziejSylwia91 lubi tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś
-
zapachmalin wrote:Matko jakie dziwne uczucie. Zdrętwiała mi prawa stopa i lewa dłoń, do teraz mnie ta dłoń trzyma. Normalnie milion mrówek sobie po mnie łazi. Wrrrrrr
zapachmalin lubi tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś
-
jestem, doczytałam wsio i ... Co żeście się tak Anny uczepiły? Może faktycznie i ten lek pomaga. Tu nie chodzi i przeciwwskazania i efekty uboczne bo dziś każdy lek ma ich od groma i ciut ciut. O główny składnik chodzi letrozol i to jest ważne i jaka dawka.
zapachmalin, Allmita lubią tę wiadomość
-
Gaduaaa wrote:rozumiem... ale czemu lekarz nie zaproponował na przykład puregonu ? myślę że o niebo lepsze rozwiązanie od lamette
a może warto isć do kliniki leczenie niepłodności...
bo skoro nie masz owulacji to jest to ewidentny problem z płodnością... są to nowe kliniki..mają na pewno większe doświadczenie niż zwykły ginekolog i myślę że pomogą Ci bardziej