Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Gizmo wrote:Coś mi się przypomniało. Takie tabletki anty Diane 35 czy jakos tak byly. Tak na prawde to one nie anty byly tylko naleczenie tradziku a jego skutkiem ubocznym bylo dzialanie antykoncepcyjne. Mysle ze jest wiele takich lekow ktore w zamierzeniu maja dzialac na jakas chorobe a w rzeczywistosci pomagaja na co inne tez. A slynna luteina? Toc do oczu sie ją tez podaje. Wiedzialy o tym?? hę
-
Gizmo wrote:lek stworzony w lab zamiast luteiny to duphaston
no bez kitu czytałam o tym nie dalej jak tydzień temu!
Luteina to organiczny związek chemiczny należący do ksantofili – barwników roślinnych z grupy karotenoidów. Wiosną i latem w naturze maskowana jest przez zielony barwnik roślinny – chlorofil, widoczna staje się jesienią, gdy liście przybierają żółty kolor.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2016, 15:09
-
Gizmo wrote:nadrabialam Was
fatalnie się czuję dziś powodź mam ze wszystkich chyba swoich dziur
aby biegunki mi brak na dokladke
mogę Cię uzupełnić jeśli chcesz. Koszmarnie się czuje po prostu, i jajniki tak mi napieprzają, że zaraz czuję, że się zacznie. Obłęd.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2016, 15:15
-
anna123 wrote:niby tak ale co do clo mam juz swoja opinie i dla mnie to był stracony czas
To jaka jest Twoja opinia na temat Clostilbegyt?? Bo mnie się udało zajść dzięki niemu..31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Sylwia91 wrote:Gizmo śluz Cię zalewa czy wredota przypełzła
W południe z Tii gadałam to się śmiał ze alergię mam na wirusa który mi zostawiłzapachmalin lubi tę wiadomość
-
Gizmo wrote:Coś mi się przypomniało. Takie tabletki anty Diane 35 czy jakos tak byly. Tak na prawde to one nie anty byly tylko naleczenie tradziku a jego skutkiem ubocznym bylo dzialanie antykoncepcyjne. Mysle ze jest wiele takich lekow ktore w zamierzeniu maja dzialac na jakas chorobe a w rzeczywistosci pomagaja na co inne tez. A slynna luteina? Toc do oczu sie ją tez podaje. Wiedzialy o tym?? hę
dlatego bardzoo sceptycznie podchodzę do wszelkich lekówWiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2016, 15:23
FabianCyprian
Tymuś
-
Gaduaaa wrote:ja brałam tą diane... i tam mi rozpiepszyła układ hormonalny czy kto wie czy przez nią nie zaczęłam chrować na tarczycę
dlatego bardzoo sceptycznie podchodzę do wszelkich leków
nienawidzę brać jakichkolwiek leków, z części swoich już zrezygnowałam jak tylko serducho przestało boleć, jeszcze tylko potas i magnez z b6 dokończę i ambaKasia1987 lubi tę wiadomość
-
Gizmo racja.. Ja też w wieku 16 lat brałam hormony na torbiel a w aptece baba do mnie tak żeby wszyscy słyszeli.. Chodzi o antykoncepcyjne??.. Heh31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.