Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Gizmo wrote:ślina niszczy plemniory, zakaz lizania cipek robienia lodzików i stosowania śliny jako poślizg
Gizmo.. Przywaliłaś z grubej rury.. Nie ma co.. He he.Gizmo, zapachmalin, foxylady lubią tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Gizmo wrote:Zaznaczyłam na wykresie śluz wodnisty i
szczena mi opadła
18% szans na pozytywny test wykonany w dniu dzisiejszym i PTP 23 listopada 2016a Tii ma urodzinki 21go
nieeee tfu tfu nie wolno mi się nakręcaćGizmo lubi tę wiadomość
-
kozamonia wrote:Nie chcę cię dołować, ale ja w ubiegłym cyklu miałam chyba z 80% nawet jak zaznaczyłam negatywny test oO
Oo mnie ten of kiedyś nakręcił, 84% w zeszłym cyklu, taaa.. Taka ściema, jak nie wysikam dwóch kresek to nie uwierzęzapachmalin, Gizmo lubią tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
Anula1986 wrote:Szukam tego żelu Conceive Plus, znalazłam o pojemności 30 ml i 75 ml, pytanie za 100 pkt. Jest on wydajny? Czy raczej trzeba go sporo nawalić by był fajny poślizg? Ma któraś z Was tubkę 30 ml?
dwa razy dziennie to może byc gorzej
-
kozamonia wrote:Teraz też mam 18%, ale już teraz wiem, żeby się tym nie sugerować. Bo ostatnio to prawie oszalałam, jak zobaczyłam te procenty
No to możesz mi wierzyć, to samo co ja, 100% i to pierwszy cykl tutaj. Więc matkobosko jestem w ciąży. I co? I... nic.Gizmo lubi tę wiadomość
-
Anula1986 wrote:Dzięka, a masz w aplikatorach, czy w standardowej tubce?
I raczej dużo się go nie daje, bo jest bardzo wodnisty i daje duuuży poślizg. W instrukcji masz ok. łyżeczki chybaWiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2016, 16:15
-
kozamonia wrote:A ja właśnie przedłużyłam premium o 3 miesiące, bo mi się kończyło. Nie wyobrażam sobie, że miałabym mieć czarno biały wykres.
Z tymi procentami jakoś sobie poradzęzapachmalin lubi tę wiadomość
-
Ale tam jest napisane że jeżeli jesteś w ciąży to prawdopodobieństwo pozytywnego testu wynosi... a więc gdybym była to by wyszło. A Ty Gizmo np jeśli byś była teraz w ciąży to tylko 18% że już ci to wyjdzie w teście. A to codziennie po trochę rośnie i potem pisze możesz już testować. jak jest powyżej 95% że pokaże jeśli jesteś.
Gizmo lubi tę wiadomość