Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Gizmo wrote:śluz?? woda jak z kranu z myśki leci jajcory kłują a z nosa to już nie nadąże łapać w papier toaletowy, kicham podobnie jak Ty setki razy , ślipia załzawione ehhh
W południe z Tii gadałam to się śmiał ze alergię mam na wirusa który mi zostawił
A Ty parzyłaś sobie ten kisiel co polecały laski na śluz? Niezła akcja, bo w sumie to to są moja droga objawy.Wirusa którego zostawił Ci Tiiii
Więc kto wie, kto wie???
-
zapachmalin wrote:A Ty parzyłaś sobie ten kisiel co polecały laski na śluz? Niezła akcja, bo w sumie to to są moja droga objawy.
Wirusa którego zostawił Ci Tiiii
Więc kto wie, kto wie???
zaraz mnie wszystkie tu shejtujecie za moje podejsciezapachmalin lubi tę wiadomość
-
Gizmo wrote:nic nie parzyłam, nic nie kupowałam, ja nawet kwasu foliowego nie biorę.
zaraz mnie wszystkie tu shejtujecie za moje podejscie
ale kwas biorę..Gizmo lubi tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś
-
WaldhauzerM wrote:Gizmo kochana odpoczywaj.. Szybkiego powrotu do zdrowia.
zapachmalin, WaldhauzerM, Kasia1987 lubią tę wiadomość
-
Ale się newsów dowiedziałam czytając Was
Dzisiaj przyswoiłam wiedzę z dziedziny farmaceutyki jak i znachorstwa
A tak na poważne- jeśli badałyście się u gina i jest niby ok, czyli że jesteście zdrowe, to po co stymulować organizm sztucznościami? Lepiej starać się naturalnie, a dopiero za jakiś czas próbować dokładać kolejne rzeczy. Nie potępiam dziewczyn które nic nie biorą, naprawdę. Kiedyś kobity nic nie brały, a całe pokolenia ziemię zaludniały hahah
Sama mało co biorę- kwasa biorę i E. Ale to nie tylko na płodność ale w ogole dobre na wszytsko
Mój men ma dziś służbową kolacje, to późno wróci.
Poprosiłam, żeby nic nie pił, bo będę czekałaTrochę się zmartwił
33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane
-
Kasia1987 wrote:Ale się newsów dowiedziałam czytając Was
A tak na poważne- jeśli badałyście się u gina i jest niby ok, czyli że jesteście zdrowe, to po co stymulować organizm sztucznościami? Lepiej starać się naturalnie, a dopiero za jakiś czas próbować dokładać kolejne rzeczy. Nie potępiam dziewczyn które nic nie biorą, naprawdę. Kiedyś kobity nic nie brały, a całe pokolenia ziemię zaludniały hahah
Sama mało co biorę- kwasa biorę i E. Ale to nie tylko na płodność ale w ogole dobre na wszytsko
WaldhauzerM lubi tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś
-
Kasia1987 wrote:Gaduaaaa nie żałuj go
Przecież faceci ponoć uwielbiają seks i myślą tylko o nim?
Pokazałam mamie wykresik- pytam "robić?" a mama stanowczo "robić!" hahaha
jak mama każe to mama ma rację i trzeba mamy słuchaćKasia1987, Anula1986, zapachmalin lubią tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś
-
Kasia1987 wrote:Ale się newsów dowiedziałam czytając Was
"trochę się zmartwił"
A właśnie oznajmiłam mojemu iż w weekend zaczynamy maratonKasia1987 lubi tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
Mój ma dość, bo to maraton- nie ma wiele ze spontana, ale śmiejemy się oboje z tego, nie robimy ze spiną. No i najważniejsze- nie może orala odżałować, a odkąd poczytałam o ślinie, to się nie godzę w dni płodne
Gizmo lubi tę wiadomość
-
Kasia1987 wrote:
Ja też się przestałam godzić na ślinę w dni płodneOczywiście, niekoniecznie mu się to podobało, ale nie miał innego wyjścia, musiał się zgodzić
Kasia1987 lubi tę wiadomość
-
Anula1986 wrote:Ja też się przestałam godzić na ślinę w dni płodne
Oczywiście, niekoniecznie mu się to podobało, ale nie miał innego wyjścia, musiał się zgodzić
Ja obiecałam lody bez limitu po staraniach
Gizmo, WaldhauzerM, Caro, foxylady, Allmita, 91patka91 lubią tę wiadomość
-
Kasia1987 wrote:
a ja nie czytałam, może mnie ktoś uświadomić?