Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Heh, jak ja przeglądam wykresy innych osób, to miesza mi się w głowie jeszcze bardziej... Doszukuję się podobieństw z moimi wykresami albo dołuję, bo te, które kończyły się na zielono były inne... Myślę, że to bardzo indywidualna sprawa, kluczem jest dobrze poznać siebie...przede wszystkim, żbey mieć pewność, że serduszkuje się w odpowiednim czasie.
Czasem nie mogę wyjść z podziwu, jak kto serduszkował tylko raz i to nawet nie w owulację, a skończyło się na zielono... Każda osoba naprawdę jest inna...
Ja też słabo zaczęłam dzień. Mamy remont dachu kamienicy i niestety zalało nas, bo w nocy mocno padało... Zacieki wszędzie, jestem podminowana:/33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane
-
Kasia1987 wrote:Heh, jak ja przeglądam wykresy innych osób, to miesza mi się w głowie jeszcze bardziej... Doszukuję się podobieństw z moimi wykresami albo dołuję, bo te, które kończyły się na zielono były inne... Myślę, że to bardzo indywidualna sprawa, kluczem jest dobrze poznać siebie...przede wszystkim, żbey mieć pewność, że serduszkuje się w odpowiednim czasie.
Czasem nie mogę wyjść z podziwu, jak kto serduszkował tylko raz i to nawet nie w owulację, a skończyło się na zielono... Każda osoba naprawdę jest inna...
Ja też słabo zaczęłam dzień. Mamy remont dachu kamienicy i niestety zalało nas, bo w nocy mocno padało... Zacieki wszędzie, jestem podminowana:/
Kochana dokładnie. Każda z nas jest inna i każda ma swój rytm ciała. Tak jak mówisz kluczem do sukcesu jest poznanie swojego ciała bo dużo się można dowiedzieć a i łatwiej się funkcjonuje wtedy.31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Kitek85 wrote:Olaboga, jak się rozpisałyyyyyyyyyy Ze dwa dni będę nadrabiała. Dawno mnie tutaj nie było i chyba powinnam zacząć: Cześć, mogę do Was dołączyć?
Dziewczyny, dzisiaj chyba słaby biomet jest. Ja też zamulona jestem.
No jasne zapraszamy w kupie cieplej he he31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
nick nieaktualnyHej marudy
Mam cos dla Was na dzisiejsze złe samopoczucie:
http://m.youtube.com/watch?v=zZa5qU5o4wE
Mam do was pytanie odnośnie @...
@ zazwyczaj trwa u mnie 5 dni. 1 i 2 dzień krwawienie jest średnie, 3 dzien delikatne, 4 dzien plamienie albo wcale nie ma i 5 dzień znów delikatne. I tak trochę wygląda to jakby 4dnia była przerwa Ma albo miała któras podobnie? -
nick nieaktualnyTissaia wrote:Hej marudy
Mam cos dla Was na dzisiejsze złe samopoczucie:
http://m.youtube.com/watch?v=zZa5qU5o4wE
Mam do was pytanie odnośnie @...
@ zazwyczaj trwa u mnie 5 dni. 1 i 2 dzień krwawienie jest średnie, 3 dzien delikatne, 4 dzien plamienie albo wcale nie ma i 5 dzień znów delikatne. I tak trochę wygląda to jakby 4dnia była przerwa Ma albo miała któras podobnie?
Tissaia, ja mam tak samo, 1 dzień takie średnie, drugi mocne, trzeci średnie, a czwarty i piąty to praktycznie już nic, więc nieraz się zastanawiam jak podaję u lekarza ile dni @ trwa, to ile podać i właśnie też 4 dnia już myślę, że koniec, a tu coś jeszcze się 5 pojawia.