Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja jestem w trakcie jedzenia..
Trochę znów smutna, trochę skołowana, bo ovufr znów przesunął mi moment wystąpienia owulacji. Dobrze, że prosiłam meża, żebyśmy starali się przez więcej dni właśnie w razie takich nieoczekiwanych "zmian".
Sama już nie wiem, kiedy ta owulka była, bo mi bardziej pasuje na 15 dzień, ale ovu dał teraz na 16ty...
Chciałabym mieć pewność, a takie akcje powodują, że tracę grunt pod nogami..
28 lat, 3 cs, 3 dpo33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKasia1987 wrote:Ja jestem w trakcie jedzenia..
Trochę znów smutna, trochę skołowana, bo ovufr znów przesunął mi moment wystąpienia owulacji. Dobrze, że prosiłam meża, żebyśmy starali się przez więcej dni właśnie w razie takich nieoczekiwanych "zmian".
Sama już nie wiem, kiedy ta owulka była, bo mi bardziej pasuje na 15 dzień, ale ovu dał teraz na 16ty...
Chciałabym mieć pewność, a takie akcje powodują, że tracę grunt pod nogami..
28 lat, 3 cs, 3 dpo
Spojrzałam na Twój wykres. Biorąc pod uwagę śluz i pozytywne testy owu, to owulka była wg mnie jakoś 16/17 dzień cyklu. Ale ekspertem nie jestem i pewności nie mam -
nick nieaktualny
-
Tissaia wrote:Spojrzałam na Twój wykres. Biorąc pod uwagę śluz i pozytywne testy owu, to owulka była wg mnie jakoś 16/17 dzień cyklu. Ale ekspertem nie jestem i pewności nie mam
16ty ok, ale 17ty? Wtedy test wyszedł mi negatywny, śluz R był wcześniej...
Ja już nic z tego nie wiem33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane
-
nick nieaktualny
-
Ech kochane, u mnie tez bez zmian. Test negatyw, ale niby tempka sie jeszcze utrzymuje. Chyba jednak sie wybiorę do tego giną dziś i zapytam o co kaman. Może mi poleci zrobić test z sody ... Hehe
Buziaki wysyłam, głowy do góry!Karolina2787, Margaretka89 lubią tę wiadomość
-
Witam wszystkie. Ja ledwo wstałam... Ale powiem Wam że rano zmierzyłam temperaturę i za cholerę nie jestem pewna ile było bo nie zapisałam od razu ale kilka dziesiątych nie zrobi różnicy?? Kolejny śpiący dzień... A gdzie tu dentysta i gin i parę jeszcze innych rzeczy??
Ja ostatnio jak byłam u dentysty i po wizycie bolało to poszłam do ogólnego i przepisał mi deksak sl. Bez recepty 3 razy na dobę. Mnie pomogło.31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
nick nieaktualny